kasia64 02.09.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Zgłaszam się do Klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.09.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Zgłaszam się do Klubu PRZYJĘTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Zgłaszam się do Klubu PRZYJĘTA HURA!!!HURA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 02.09.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 HAAAAAA! Znalazłem w domu jeszcze jedno miejsce z betonem...przy kominku,jakieś 2-3m2 ...czyli czuję się jak członek upps jako członek klubu :) P.S. Take pytanie w sprawach formalnych....czy legitymacje będą kolorowe??? oraz wnioskuję nad wyborem prezesa,zastępcy,kierownika do spraw różnych,zastępców kierownika oraz rady klubowej.... :P:P:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.09.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Areq prezes już jest Aga J.G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 To ja zglaszam sie na stanowisko szarej eminencji nawet jak poloza te plytki, to zostawie z 1 m2 coby dostac legitke postulat II betony trzeba kochac i pielegnowac. Czcic uczuciem macierzynskim i cholubic jak dziecko. Niech nam dobrze wiaze kafelki, gresy, marmury i granity. Niech szybko wysycha pod parkiety, panele, berlinek i przemyslowke !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.09.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 HAAAAAA! Znalazłem w domu jeszcze jedno miejsce z betonem...przy kominku,jakieś 2-3m2 ...czyli czuję się jak członek upps jako członek klubu :) P.S. Take pytanie w sprawach formalnych....czy legitymacje będą kolorowe??? oraz wnioskuję nad wyborem prezesa,zastępcy,kierownika do spraw różnych,zastępców kierownika oraz rady klubowej.... :P:P:P:P:P PRZYJĘTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.09.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Mohag PRZYJĘTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.09.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 areq chcesz być kierownikiem ds różnych? Ja chcę być Skarbnikiem - bo lubię obracać nie swoimi pieniędzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.09.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 postulat II betony trzeba kochac i pielegnowac. Czcic uczuciem macierzynskim i cholubic jak dziecko. Ja już zaczęłam kochać ten nasz chudziak. Takie drogie te betony, że trzeba podchodzić do nich z sercem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 02.09.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Aga-Żono Facia - GRATULACJE !!! Pierwszy STAN macie już za sobą. A to , że na razie "betony" to dobrze. Tak ma być ! Widzisz ile taki chudziak może sprawić radości . A ile jeszce tych radości przed Tobą ! Sama zobaczysz, jak będą Cię cieszyć ściany... strop ..., każdy następny kawałeczek Twojego DOMKU ! Ciesz się i raduj, bo to najpiękniejszy czas ! Ja cieszę się razem z Tobą ! POWODZENIA ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 03.09.2006 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Adriano dziękuję bardzo za gratulacje i słowa pocieszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 03.09.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 areq chcesz być kierownikiem ds różnych? Ja chcę być Skarbnikiem - bo lubię obracać nie swoimi pieniędzmi No w sumie to mogę być...Zaraz zaraz...ochoczo będę!!!! Ważne ,żeby być klubowiczem. Proponuje byś zaproponowała swoją kandydaturę na skarbnika oraz jednocześnie zastępcą prezesa. Podejrzewam ,że przejdziesz bez głosu sprzeciwu....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 03.09.2006 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 areq chcesz być kierownikiem ds różnych? Ja chcę być Skarbnikiem - bo lubię obracać nie swoimi pieniędzmi No w sumie to mogę być...Zaraz zaraz...ochoczo będę!!!! Ważne ,żeby być klubowiczem. Proponuje byś zaproponowała swoją kandydaturę na skarbnika oraz jednocześnie zastępcą prezesa. Podejrzewam ,że przejdziesz bez głosu sprzeciwu....:) JA SIĘ NIE SPRZECIWIAM byleby z tego jakaś kasa była a czy ja też mogę się zapisać do WASZEGO klubu? Czy Pani Prezes; Pani Skarbniczka-Zastępca Prezesa(owej) oraz Kierownik ds. różnych przyjmą mnie do swojego grona?? ps. jakie funkcje mają kasia64 i Mohag? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 03.09.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Ja siedze na stolku Szarej Eminencji jestem leniwa z natury i takie urzedy w cieniu sa bardzo w moim guscie.... mozna lezec na kanapie i knuc intrygi, sterujac poczynaniami z za muru ocieplonego walna mineralna, wygladajac od czasu do czasu przez plastikowe okna Vecka, przyjemnie zacienione roletami nastawnymi w systemie ..... ech moge tak ciagnac dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 03.09.2006 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Ja siedze na stolku Szarej Eminencji jestem leniwa z natury i takie urzedy w cieniu sa bardzo w moim guscie.... mozna lezec na kanapie i knuc intrygi, sterujac poczynaniami z za muru ocieplonego walna mineralna, wygladajac od czasu do czasu przez plastikowe okna Vecka, przyjemnie zacienione roletami nastawnymi w systemie ..... ech moge tak ciagnac dalej Prosimy, prosimy bardzo o ciąg dalszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.09.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 A ja mogę do klubu? Też na razie mam same betony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.09.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 A ja mogę do klubu? Też na razie mam same betony... PRZYJĘTY wybierz sobie jakąś funkcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 04.09.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 no to i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 05.09.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 no to i ja ZAPRASZAMY PRZYJĘTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts