Aga - Żona Facia 20.09.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Ale macie fajne kominy!! Na prawdę, ten pokrzywiony jest super! A wykończenie na prawdę bardzo ładne i oryginalne! Oby tak dalej. Ja też miałem najpierw więźbę, folię, a potem ścianki. Wynikało to z tego, że akurat murarze zapodzieli się, a wolne terminy mieli cieśle, a potem dekarze... Jak by nie patrzeć na prawdę łądnie to wszystko prezentuje sie.. kze funkcje kierownicze już zajęte Proszę Cię o jakich kominach ty piszesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 20.09.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Aga-Żona Facia, pogodę na zalewanie macie zamówioną. Pamiętajcie tylko o obfitym oblaniu P.S. Czy czasem nie o moim krzywym kominie mowa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.09.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Aga-Żona Facia, pogodę na zalewanie macie zamówioną. Pamiętajcie tylko o obfitym oblaniu P.S. Czy czasem nie o moim krzywym kominie mowa ??? Nie wiem o jaki komin chodzi. Poczekamy aż kze wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.09.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 O kurcze ale wtopa... Umieściłem komentarz dotyczący innego dziennika w Waszym... Tak to jst jak w krótkich chwilach miedzy jednym spotkaniem a drugim na chwilkę wpadam na forum... rzeczywiście nie macie jeszcze kominów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.09.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 kze wreszcie wyjaśniłeś. Masz wybaczone PS. O czyich krzywych kominach pisałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.09.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 I jak tam zalewanie? Na wszelki wypadek trzymam kciuki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.09.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Zalewanie wieńców szczęśliwie i bezproblemowo zakończone późnym wieczorem Oblewanie w sobotę Zdjęcia jutro po pierwszym "olewaniu" naszego wieńca bo facio pada mi z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.09.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 O kurcze ale wtopa... rzeczywiście nie macie jeszcze kominów.... komin będzie w sobotę przed oblewaniem wieńca ma już stać !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.09.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 kze wreszcie wyjaśniłeś. Masz wybaczone PS. O czyich krzywych kominach pisałeś? Pisalem o kominach Adriano Komputero. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=60560&postdays=0&postorder=asc&start=60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.09.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Ale macie fajne kominy!! Na prawdę, ten pokrzywiony jest super! A wykończenie na prawdę bardzo ładne i oryginalne! Oby tak dalej. Ja też miałem najpierw więźbę, folię, a potem ścianki. Wynikało to z tego, że akurat murarze zapodzieli się, a wolne terminy mieli cieśle, a potem dekarze... Jak by nie patrzeć na prawdę łądnie to wszystko prezentuje sie.. kze funkcje kierownicze już zajęte Proszę Cię o jakich kominach ty piszesz??? A jakie funkcje są wolne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.09.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 GRATULACJE ZALANIA I OBLANIA WIEŃCÓW!!!!!!!!! Jak to ładnie i szybko poszło Cieszymy się razem z Wami i pozdrawiamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 brawo facio sie zalal przy tym oblewaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.09.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Oj ciężko było wczoraj z moim Faciem. Ale dzisiaj jest już OKej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.09.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Wieńce pierwsza klasa!A jak dziś czuje się Facio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 25.09.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 kze już wczoraj było dobrze, a dzisiaj jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Taki zapodziena Prezesowa wita i bardzo bardzo gratuluje postępów budowalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 28.09.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Aga-Żono Facia, GRATULUJĘ wieńców ! Śliczne są ! Ciekawa jestem jak cieśle zrobili strop ? . Gdzie się podziały zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.09.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 I jak tam strop wygląda? Czasami ładna pogoda nie jest wskazana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.09.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Zdjecia sa w albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.09.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 PIEKNY STROP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GRATULACJE STROPU!!!!!!!!!Pzdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts