Adriano Komputero 30.09.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 GRATULACJE !!! STROP wyszedł Wam po mistrzowsku ! Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.09.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 kasia64 Adriano Komputero pięknie dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.09.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 kasia64 Adriano Komputero pięknie dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.09.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 To trzymamy kciuki za to " nie długo" cieśli a potem dekarzy Pozdrowionka Mój Miras też lubi jeździć na budowę i jeździ codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 01.10.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Przez cały czas kibicuję Waszym poczynaniom i zazdroszczę tempa. Mam pytanie czy legary jętki drewniane będą u Was widoczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.10.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Przez cały czas kibicuję Waszym poczynaniom i zazdroszczę tempa. Mam pytanie czy legary jętki drewniane będą u Was widoczne? Jesli chodzi o strop to bedzie zasłonięty w całości od dołu płytami gipsowo-kartonowymi. Dziękujemy za kibicowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 02.10.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 AGA i Facio aż miło popatrzeć, po takiej przerwie, jak prawie DoM stoi...rewelacja....to teraz jakie juz robisz plany na wykonczeniówke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.10.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 motyczka oj obawiam się, że pierwszy etap to będzie mieszkanie na betonach W sumie zabiorę meble z mieszkania i też będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Gratuluję stropu Mam nadzieję że wizyty na budowie udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.10.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Dziękuję bardzo za gratulacje.Byłam wczoraj sprawdzić te schody. Pomierzyłam i tak będzie dobrze. Dzisiaj od rana działają ze schodami tarasowymi i innymi rzeczami. Mają pracować do piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Gratuluję schodów Bardzo ładnie wyszły Trzymam kciukasy za dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.10.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Aga Ty gratulujesz schodów, a Faciowi te z przodu nie za bardzo sie podobają.Ale mi się podobają, bo na bokach postawie sobie kwiaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.10.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Wiedziałam, że to się tak skończy. Oglądacie nasze schody i ... nic nie piszecie. Na pewno uważacie, że są brzydkie, ale nie chcecie MNIE urazić Przyjmę każde słowo krytyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.10.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ago - żonko Facia co Ty chcesz od schodów?! Śliczne ,głaciutkie i równiutkie i PiĘKNISTE!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ PIĘKNYCH SCHODÓW I TYCH Z PRZODU I Z TYŁU!!!!!!! Nie wyrażam zgody na żadną krytykę bo osobiście będę interweniować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 07.10.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 kasia jesteś niezastąpiona. Mi się te schody podobają, a Faciowi muszę swoje wizje przedstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.10.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Ago no to przedstawiaj i to dobrze bo będziesz miała ze mną do czynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.10.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Super schody i czasami kobieta musi poczuć sie inwestorkę!! Wszystko chciałabyć by było na głowie Facia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Aga Ty gratulujesz schodów, a Faciowi te z przodu nie za bardzo sie podobają. Ale mi się podobają, bo na bokach postawie sobie kwiaty. A co się Faciowi w tych schodach nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.10.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Aga- żono Facia, mnie również schody podobają się. Uważam, że wyszły super ! Czym zamierzacie je wykończyć ? A wiatr teraz niech się "wyhula", by w czasie pracy cieśli nie utrudniał stawiania więźby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 11.10.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Aga Ty gratulujesz schodów, a Faciowi te z przodu nie za bardzo sie podobają. Ale mi się podobają, bo na bokach postawie sobie kwiaty. A co się Faciowi w tych schodach nie podoba Stwierdził, że są za DUŻE tzn. za długie Niekoniecznie musiały być robione na całą szerokość tej wnęki. Adriano mamy zamiar położyć na nie kafelki, tudzież terakote, tudzież gres. Ale taki żeby w zimie po nich nie "jeździć". Znacie takie właśnie specjalne na schody? Bardzo źle wspominam wizytę u znajomych w zimę. Miałam synka na ręku, wchodziłam po schodach i ... runęłabym jak długa. Właśnie mają takie ślizgie kafle. Aż mnie pot oblał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts