Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Facia

facio

Recommended Posts

• Odpowiedzi 660
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jest nam smutno :( i źle :( bo wiemy, że cieśle wejdą dopiero za 2 tygodnie. Tzn. po 1 listopada. Główny cieśla się rozchorował i prace idą wolniej. Dlatego ten poślizg.

Będę płakać :cry: :cry: :cry:

Aguś nie płacz :x :x

Wszak w listopadzie MUSI być pogoda!!!!!

Pozdrawiam :D

No i widzicie zapeszyłam :evil: :evil: :evil: Wczoraj próbowałam się dodzwonić do cieśli. Niestety nie udało mi się. Dzisiaj oddzwonił i od razu ... że przedłużyła im się robota w innym miejscu i że przyjdą w środę. Wiedziałam, że tak będzie :evil: . Na koniec dodał: "to w środę pijemy kawkę :lol: " Ja mu na to "zobaczymy".

Życie, samo życie.

Widzę Aguś że i wasi cieśle wystawili was na próbę nerwów :evil: :evil: :evil:

U nas teoretycznie mieli rozpocząć w tym tygodniu ale zapowiedzieli że mają do skonczenia inną robotę :x Owszem tam skończyli 2 dni temu i szybciutko podłapali kolejny dach choć mieli rozpoczynac u nas :evil:

Oj co za czasy !!!!!!!!!!!!

Ja wszystko rozumiem ale jednego nie mogę pojąć jak można ludzi robić w balona!!

Pozdrawiam :x :x

Aga-Żona Facia, u mnie podobnie :x . Jak jak jest pogoda - nie ma fachowców, jak są fachowcy - brakuje materiałów, jak są materiały i fachowcy - nie ma pogody ... Ciągłe nerwy, ciągła walka ... A do konca jeszcze tyyyle roboty.

Ale nie czas tu się martwić ! Głowa w górę ! Będzie dobrze, będą cieśle, będzie pogoda !!!

Musi być !!!

Trzymam kciuki ! :D. Pozdrówka !

Aguś fajnie jak wszystko idzie zgdonie z planem, no niestety my kobiety budujące musimy sobie radzić niestety, a ojcowie są niezastąpieni wiem coś o tym!!! a z tymi zakupami przez Wykonawców to ty uważaj ja już się przejechałam na tych ich zakupach kupowali w najdrożyszch sklepach, albo przedstawiali faktury wystawione na mnie do zpałaty za materiały które nie były kupione dla mnie ale to się okazało już później a na tych śrubkach i pierdołkach na więźbę to można nieźle naciągnąć. :(

Aga-Żona Facia, więźba mimo, że nie jest jeszcze nad stropem , prezentuje się wybornie :D . Ślicznie poprzycinana, tak starannie . Jest taka bialutka , czy to impregnacja ? Moja była impregnowana na żółto (leżała sobie w wodnym impregnacie), a później niektóre elementy niezaimpregnowane malowali na zielono. Ale żaden z moich elementów nie był heblowany, a Twoje chyba są ? :wink:

Trzymam kciuki , by cieśle skończyli ją stawiać zgodnie z planem ! :wink: