kasia64 03.11.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Nic się nie bój,myslimy o Was i będziemy KCIUKI MOCNO TRZYMAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.11.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Jest nam smutno i źle bo wiemy, że cieśle wejdą dopiero za 2 tygodnie. Tzn. po 1 listopada. Główny cieśla się rozchorował i prace idą wolniej. Dlatego ten poślizg. Będę płakać Aguś nie płacz Wszak w listopadzie MUSI być pogoda!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.11.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 No i widzicie zapeszyłam Wczoraj próbowałam się dodzwonić do cieśli. Niestety nie udało mi się. Dzisiaj oddzwonił i od razu ... że przedłużyła im się robota w innym miejscu i że przyjdą w środę. Wiedziałam, że tak będzie . Na koniec dodał: "to w środę pijemy kawkę " Ja mu na to "zobaczymy". Życie, samo życie. Widzę Aguś że i wasi cieśle wystawili was na próbę nerwów U nas teoretycznie mieli rozpocząć w tym tygodniu ale zapowiedzieli że mają do skonczenia inną robotę Owszem tam skończyli 2 dni temu i szybciutko podłapali kolejny dach choć mieli rozpoczynac u nas Oj co za czasy !!!!!!!!!!!! Ja wszystko rozumiem ale jednego nie mogę pojąć jak można ludzi robić w balona!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.11.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Aga-Żona Facia, u mnie podobnie . Jak jak jest pogoda - nie ma fachowców, jak są fachowcy - brakuje materiałów, jak są materiały i fachowcy - nie ma pogody ... Ciągłe nerwy, ciągła walka ... A do konca jeszcze tyyyle roboty. Ale nie czas tu się martwić ! Głowa w górę ! Będzie dobrze, będą cieśle, będzie pogoda !!! Musi być !!! Trzymam kciuki ! . Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.11.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Będzie dobrze nie ma innego wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 05.11.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 kabietka, Adriano, Aga też tak myślę jak Wy; nie ma innego wyjścia musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 kabietka, Adriano, Aga też tak myślę jak Wy; nie ma innego wyjścia musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 09.11.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Aguś fajnie jak wszystko idzie zgdonie z planem, no niestety my kobiety budujące musimy sobie radzić niestety, a ojcowie są niezastąpieni wiem coś o tym!!! a z tymi zakupami przez Wykonawców to ty uważaj ja już się przejechałam na tych ich zakupach kupowali w najdrożyszch sklepach, albo przedstawiali faktury wystawione na mnie do zpałaty za materiały które nie były kupione dla mnie ale to się okazało już później a na tych śrubkach i pierdołkach na więźbę to można nieźle naciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.11.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 No to trzymam kciuki podwójnie i potrójnie za pogodę dla naszych brygad aby dachy się pięknie układały na naszych domkach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.11.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Może to i lepiej, że sami lupicie te blaszki i srubki.. Przynajmniej nie powinni was oszukać .. Poza tym można w sklepie spytać się ile potrzeba na taki, a taki dach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.11.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Aga-Żona Facia, więźba mimo, że nie jest jeszcze nad stropem , prezentuje się wybornie . Ślicznie poprzycinana, tak starannie . Jest taka bialutka , czy to impregnacja ? Moja była impregnowana na żółto (leżała sobie w wodnym impregnacie), a później niektóre elementy niezaimpregnowane malowali na zielono. Ale żaden z moich elementów nie był heblowany, a Twoje chyba są ? Trzymam kciuki , by cieśle skończyli ją stawiać zgodnie z planem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.11.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 I ja trzymam kciuki za ciesli oby skończyli zgodnie z planem tym bardziej, ze zima coraz blizej i pogoda marudna sie robi ale jak Facio razem z nimi robił to i tempo pewnie lepsze Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.11.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Bardzo ładnie przycięta więźba! Ale mam nadzieje, że była impregnowana... Bo taka jasna... U mnie to kolory byłu pomiędzy zółtym, a zielonym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.11.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Piękna więźba - prezentuje się jak wojsko czekające na rozkazy wyruszenia na bój (na dach).Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.11.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Dziękuję za wasze słowa. Drewno było impregnowane na 100 % już w październiku i czekało na przyjazd do nas. Teraz po wycięciu cieśle jeszcze impregnowali te końcówki (impregnatem który dostaliśmy razem z drewnem). Kolor jest taki zielonkawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Aga trzymam kciukasy żeby prace szły zgodnie z palnem Więźba rzeczywiście wygląda jak wojsko i oby tak równiutko i szybko znalazła się na miejscu przeznaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 13.11.2006 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 "na środku stropu cieśle zrobili (oddali) stolec..." Że co proszę zrobili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.11.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ten stolec to takie fachowe nazewnictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 14.11.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 "na środku stropu cieśle zrobili (oddali) stolec..." Dobre No proszę ile fachowego słownictwa się człowiek na budowie uczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 To jeszcze wytłumacz co to dokładnie jest Gratuluje pieknie powstającego daszku i trzymam kciuki za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts