Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Facia

facio

Recommended Posts

• Odpowiedzi 660
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć!!

Słuchajcie solidnie wszyscy trzymali kciuki bo pogoda jak na zamówienie :D :D

DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Aguś serce rośnie jak człowiek widzi więżbę :D

U mnie na część dachu już mam membranę ,łaty i kontrłaty.

W tym tygodniu skończą pierwszy etap a od poniedziałku biorą się za rozkładanie dachówki. :D

Po ostatnich deszczach na poddaszu było mnóstwo wody ale wzięłam łopatę do odgarniania śniegu i wygarnęłam wodę poza budynek :D

Pozdrawiam :D :D

Całuski dla maleństwa :D

kabietka masz rację z tym trzymaniem kciuków. Ja również wszystkim jestem za to wdzięczna.

Wiesz, że w najnowszym Muratorze czytałam Twoją wypowiedź nt. "Miłej chwili" :D :D :D

Cieszę się, ze u Was też szybko idzie!!!! Chociaż nasze domki będą miały czapeczki na zimę :D :p :lol:

A teraz proszę o radę: jak skutecznie zmusić majstra, żeby zechciał przyjść i "łaskawie" miał ochotę wymurować moje kachane ścianki działowe. On twierdzi, że teraz ma dwie budowy i przyjdzie później, jednak ja mu cały czas wypominam, że jak u nas murował ściany to ja zgadzałam się na to, aby on szedł do kogoś innego coś tam dokończyć.

Teraz będzie robił komin (i za to mu będę winna 1.000 - powiedziałam sobie, ze póki mi nie postawi ścianek to mu nie zapłacę! :evil: :evil: :evil: ) Co wy o tym sądzicie? Co mam robić?

kabietka masz rację z tym trzymaniem kciuków. Ja również wszystkim jestem za to wdzięczna.

Wiesz, że w najnowszym Muratorze czytałam Twoją wypowiedź nt. "Miłej chwili" :D :D :D ?

Cieszę się, ze u Was też szybko idzie!!!! Chociaż nasze domki będą miały czapeczki na zimę :D :p :lol:

co mi tu wyszło???

A teraz proszę o radę: jak skutecznie zmusić majstra, żeby zechciał przyjść i "łaskawie" miał ochotę wymurować moje kachane ścianki działowe. On twierdzi, że teraz ma dwie budowy i przyjdzie później, jednak ja mu cały czas wypominam, że jak u nas murował ściany to ja zgadzałam się na to, aby on szedł do kogoś innego coś tam dokończyć.

Teraz będzie robił komin (i za to mu będę winna 1.000 - powiedziałam sobie, ze póki mi nie postawi ścianek to mu nie zapłacę! :evil: :evil: :evil: ) Co wy o tym sądzicie? Co mam robić?

Aguś nie płać gościowi kasy!! My mamy mu jeszcze zapłacić 1000zł ale dopóki nie postawi ścianek i wykuszu z klinkieru to kasy nie zobaczy !!

My równierz czekamy na murarza ze ściankami działowymi na poddaszu.Mają przyjść teraz w sobotę ale kto ich tam wie gdzie w końcu wyląduja :evi

Pozdrawiam :D

Jakbyś o mnie pisała, jakbym siebie słyszała ... 8) . Mam to samo z dekarzem :-? :evil: . I też mu nie zapłacę dopóki mi dachu do końca nie położy .

Trzeba być twardym i konsekwentnym, bo inaczej robotę "rozgrzebią" i będą zwodzić bez końca :evil:

Powodzenia !