Aga - Żona Facia 14.11.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 To jeszcze wytłumacz co to dokładnie jest To taki duży "stół" pośrodku więźby dachu-koperty na którym zostały oparte wielkie krokwie narożne Jak oni je tam wciągnęli ?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.11.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 W południe dostałam sms-a od Facia z placu boju: "na środku stropu cieśle zrobili (oddali) stolec..." Zdjęcia w albumie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 14.11.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Cześć!! Słuchajcie solidnie wszyscy trzymali kciuki bo pogoda jak na zamówienie DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!! Aguś serce rośnie jak człowiek widzi więżbę U mnie na część dachu już mam membranę ,łaty i kontrłaty. W tym tygodniu skończą pierwszy etap a od poniedziałku biorą się za rozkładanie dachówki. Po ostatnich deszczach na poddaszu było mnóstwo wody ale wzięłam łopatę do odgarniania śniegu i wygarnęłam wodę poza budynek Pozdrawiam Całuski dla maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.11.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 W południe dostałam sms-a od Facia z placu boju: "na środku stropu cieśle zrobili (oddali) stolec..." Zdjęcia w albumie : żaba śmiejesz się ze stolca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.11.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 kabietka masz rację z tym trzymaniem kciuków. Ja również wszystkim jestem za to wdzięczna. Wiesz, że w najnowszym Muratorze czytałam Twoją wypowiedź nt. "Miłej chwili" Cieszę się, ze u Was też szybko idzie!!!! Chociaż nasze domki będą miały czapeczki na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.11.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 A teraz proszę o radę: jak skutecznie zmusić majstra, żeby zechciał przyjść i "łaskawie" miał ochotę wymurować moje kachane ścianki działowe. On twierdzi, że teraz ma dwie budowy i przyjdzie później, jednak ja mu cały czas wypominam, że jak u nas murował ściany to ja zgadzałam się na to, aby on szedł do kogoś innego coś tam dokończyć. Teraz będzie robił komin (i za to mu będę winna 1.000 - powiedziałam sobie, ze póki mi nie postawi ścianek to mu nie zapłacę! ) Co wy o tym sądzicie? Co mam robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.11.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 kabietka masz rację z tym trzymaniem kciuków. Ja również wszystkim jestem za to wdzięczna. Wiesz, że w najnowszym Muratorze czytałam Twoją wypowiedź nt. "Miłej chwili" ? Cieszę się, ze u Was też szybko idzie!!!! Chociaż nasze domki będą miały czapeczki na zimę co mi tu wyszło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 15.11.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 A teraz proszę o radę: jak skutecznie zmusić majstra, żeby zechciał przyjść i "łaskawie" miał ochotę wymurować moje kachane ścianki działowe. On twierdzi, że teraz ma dwie budowy i przyjdzie później, jednak ja mu cały czas wypominam, że jak u nas murował ściany to ja zgadzałam się na to, aby on szedł do kogoś innego coś tam dokończyć. Teraz będzie robił komin (i za to mu będę winna 1.000 - powiedziałam sobie, ze póki mi nie postawi ścianek to mu nie zapłacę! ) Co wy o tym sądzicie? Co mam robić? Aguś nie płać gościowi kasy!! My mamy mu jeszcze zapłacić 1000zł ale dopóki nie postawi ścianek i wykuszu z klinkieru to kasy nie zobaczy !! My równierz czekamy na murarza ze ściankami działowymi na poddaszu.Mają przyjść teraz w sobotę ale kto ich tam wie gdzie w końcu wyląduja :evi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.11.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ja bym dała kasę jak zrobi wszystko czyli na pożegnanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.11.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 A teraz proszę o radę: jak skutecznie zmusić majstra, żeby zechciał przyjść i "łaskawie" miał ochotę wymurować moje kachane ścianki działowe. On twierdzi, że teraz ma dwie budowy i przyjdzie później, jednak ja mu cały czas wypominam, że jak u nas murował ściany to ja zgadzałam się na to, aby on szedł do kogoś innego coś tam dokończyć. Teraz będzie robił komin (i za to mu będę winna 1.000 - powiedziałam sobie, ze póki mi nie postawi ścianek to mu nie zapłacę! ) Co wy o tym sądzicie? Co mam robić? Jakbyś o mnie pisała, jakbym siebie słyszała ... . Mam to samo z dekarzem . I też mu nie zapłacę dopóki mi dachu do końca nie położy . Trzeba być twardym i konsekwentnym, bo inaczej robotę "rozgrzebią" i będą zwodzić bez końca Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 15.11.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Zgadzam się z przedmówcami . Nie płacić dopóki nie zakończy wszystkich umówionych prac - w przeciwnym wypadku będzie prace odkładał w nieskończoność. O moich kłopotach z murarzem można poczytać w dzienniku. Mam nadzieję, że ciebie jednak ominą nieprzyjemne niespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.11.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ago jakaby niebyła ekipa cudowna czy nie, ZAWSZE PŁACIMY PO WYKONANIU PRACY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.11.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ago jakaby niebyła ekipa cudowna czy nie, ZAWSZE PŁACIMY PO WYKONANIU PRACY!!! Mądrze prawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.11.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Gratulacje! Dzisiaj wiecha, jutro przeprowadzka, można by rzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.11.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Gratulacje! Dzisiaj wiecha, jutro przeprowadzka, można by rzec Dziękuję bardzo za gratulacje. Cieszę się, że nas odwiedzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ogromne gratulki Jakie dalsze plany ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.11.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 GRATULACJE WIECHY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.11.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 W południe dostałam sms-a od Facia z placu boju: "na środku stropu cieśle zrobili (oddali) stolec..." Zdjęcia w albumie : żaba śmiejesz się ze stolca ? no niezły numerant z Twojego Facia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.11.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ogromne gratulki Jakie dalsze plany ??? Jutro murarz wykończy komin tj. obłoży go płytkami, a w poniedziałek wchodzi dekarz położyć folię i łaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Ogromne gratulki Jakie dalsze plany ??? Jutro murarz wykończy komin tj. obłoży go płytkami, a w poniedziałek wchodzi dekarz położyć folię i łaty. To powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts