zaba_gonia 23.12.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Samych szczęśliwych chwil z okazji Świąt i Nowego Roku życzy Żaba http://kartki.onet.pl/_i/d/stroik1_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 23.12.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Samych szczęśliwych chwil z okazji Świąt i Nowego Roku życzy Żaba Tobie też dziękujemy Żabciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.12.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Zdrowych spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia, wiele radości i szczęśliwości oraz dużych prezentów życzy andrzejka z familią http://images1.fotosik.pl/314/5463ef05cb385da0m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.12.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Zdrowych i rodzinnych świąt życzy KZE z Rodziną. Oby ten rok przyniósł nam same pozytywne doświadczenia! http://img.interia.pl/kartki/nimg/ka150084.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.12.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Gdy pierwszą gwiazdkę ,ujrzysz na niebie,Wspomnij tych,co kochają Ciebie,Gdy pierwsza zgaśnie,a druga zabłyśnie,niech Cię aniołek,Ode mnie uściśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.12.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 http://epocztowki.radzionkow.pl/images/kartki/sylwester/sylwek5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.12.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Wszystkim dziękujemy za życzenia Ja ze swojej strony chciałabym życzyć jednego najważniejszego w tym Nowym Nadchodzącym Roku ZDROWIA bo jak ono będzie to wraz z nim będzie wszystko inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 31.12.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego najlepszego ! Wszelkiej pomyślności oraz spełnienia najskrytszych marzeń w nadchodzącym Nowym 2007 Roku życzy Martynka http://www.gifcenter.prv.pl/images/zegar.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 09.01.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Super wam dom pnie sie do góry Ja powoli robie przymiarki do prawie identycznego projketu UPB 615. Rozni sie właściwie tylko wnętrzem, stropem i nachyleniem dachu (25%). Wydaje mi sie ze drewniany strop jest tańszy, wiec pewnie będę chciał zmienic żelbetowy na drewniany.... Czy wasz koszt budowy pokrywa sie jak na razie z tym co podaja na stronach projektanta ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2007 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Nadrobiłęm zaległości w Waszym dzienniku i .. przeraziłem się! 2 razy coś ukradli.. Najpierw palety, a potem kabel.. Jezu.. To strasznie niespokojną okolicę macie.. A swoją drogą to jest chamstwo (bardzo, bardzo delikatnie mówiąc! )... Wspólczuję i gratuluję postepów! Poza tym oby Facio nie musiał tyle czasu siedzieć w pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Gartuluję postępów Trzymam kciuki za castingi, co do pogody nic nie wiem. To złodziejstwo to jest szczyt wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.01.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Super wam dom pnie sie do góry Ja powoli robie przymiarki do prawie identycznego projketu UPB 615. Rozni sie właściwie tylko wnętrzem, stropem i nachyleniem dachu (25%). Wydaje mi sie ze drewniany strop jest tańszy, wiec pewnie będę chciał zmienic żelbetowy na drewniany.... Czy wasz koszt budowy pokrywa sie jak na razie z tym co podaja na stronach projektanta ??? Bikerus domek naprawdę ładny. My przez ten duzy ką nachylenia dachu będziemy mieć baaaaaaaaaaaaaaardzo duży stryszek. Strop drewniany może jest i tańszy ale w fazie wykńczenia na pewno więcej z nim pracy A co będzie jak będzie widać pęknięcia. Koszt budowy zależy tylko od tego co w danej chwili "wymyślimy". Generalnie wychodzi inaczej niż w kosztorysie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.01.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Domek bardzo ładny, z dachóweczką wygląda świetnie. Również trzymam kciuki za udane wybory instalatorów. A złodzieje, niestety nie mają sumienia i żadnych oporów Po prostu trzeba wszystko dobrze przed nimi zabezpieczyć, choć czasem to niewykonalne. Ja mam bliziutko sąsiadów i cały czas nadzieję, że oko i ucho sąsiada zareaguje we właściwym momencie. pozdrowienia i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.01.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 kze, Aga, tabaluga cieszę się, że zaglądacie do naszego dziennika. I nam kibicujecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 18.01.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Aga, absolutnie zimie mówimy NIE... wiem że prognozują jej nadejście, ale może krótki debiut i precz...my czekamy na marzec i wtedy musi być ciepło, bo wjeżdża koparka ....choćby nie wiem co... Chcielibyśmy już być na tym etapie, co Wy...marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.01.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 ula fajnie by było bez zimy - ale to nie zależy od nas. Trzymam za was kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.01.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 kze, Aga, tabaluga cieszę się, że zaglądacie do naszego dziennika. I nam kibicujecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 19.01.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Zdjęcie specjalnie dla TASIJA http://ffacio.photosite.com/~photos/tn/2171_348.ts1168811296546.jpg TY CHYBA CZYTASZ W MOIICH MYŚLACH... Otworzyłam przed chwilą Twój Dzienniczek z nadzieją...że może wrzuciłaś do niego fotki z sosenkami....I PROSZĘ JAKA MIŁA NIESPODZIANKA... PIKNE TE SOSENKI !!! Ja chciałam przenieść z za płotu, takie samosiejki-sosenki 1 m, ale już mnie oświecili fachowcy od ogródków, że takie się nie przyjmą Spytaj tatę, jak je przeniosę z całą dużą bryłą ziemii...to jest jakaś szansa...? A TE DUŻE CO WIDAĆ ZA TWOJĄ SIATKĄ, TO TWOJE CZY SĄSIADÓW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 19.01.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Koszt budowy zależy tylko od tego co w danej chwili "wymyślimy". Generalnie wychodzi inaczej niż w kosztorysie. A JAK CI AGUŚ DO TEJ PORY WYCHODZI - MNIEJ, CZY WIĘCEJ...niż w kosztorysie ? Nam do stanu surowego zamkniętego wychodziło mniej jak w kosztorysie... Wykończeniówka nadrobiła różnicę z duuużym zapasem NIESTETY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.01.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Spytaj tatę, jak je przeniosę z całą dużą bryłą ziemii...to jest jakaś szansa...? A TE DUŻE CO WIDAĆ ZA TWOJĄ SIATKĄ, TO TWOJE CZY SĄSIADÓW ? TASIJA spróbuj teraz je przesadzić (np. 5 sztuk) RYZYK-FIZYK. Na wiosnę spróbuj następne wtedy napewno się przyjmą. Co do kosztorysu z projektu to on jest bez sensu My mamy swoje wizje i tak zostanie. Najwyżej będą gołe betony. Te za siatką to sąsiada. Wszyscy je chwalą a ja sie cieszę że mam z tarasu taki piękny widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts