Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Facia

facio

Recommended Posts

• Odpowiedzi 660
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tynkarz 20zł z metra (zakładam że z materiałem) to bardzo dobra cena. Ja płaciłem 23-24zł ... :( No ale w Wawie takie ceny są... Teraz ponoć drożej.. :o :cry:

Dobrze, że pamietacie o podbitce. Ponoć ją trzeba zrobić przed tynkami zewnetrznymi,

kze najgorsze jest to że ceny robocizny w dużych miastach osiągają juz taki pułap, że aż strach. Tynkarz za 20 zł (rob.+mat.) to dobra cena bo wołają jeszcze więcej.

Ceny też są z kosmosu :evil: straszne.

Moi panowie chcieli robić podbitkę (po ociepleniu domu) z drewna. Cały czas myślą nad deską czołową. No i coraz bardziej podoba im się podbitka z OSB i styropianu + jakiś kolor.Tak ma właśnie Rezi.

kze najgorsze jest to że ceny robocizny w dużych miastach osiągają juz taki pułap, że aż strach. Tynkarz za 20 zł (rob.+mat.) to dobra cena bo wołają jeszcze więcej.

Ceny też są z kosmosu :evil: straszne.

Moi panowie chcieli robić podbitkę (po ociepleniu domu) z drewna. Cały czas myślą nad deską czołową. No i coraz bardziej podoba im się podbitka z OSB i styropianu + jakiś kolor.Tak ma właśnie Rezi.

I iga. Mnie też się właśnie tak podoba i chyba tak będę miała. Piszę, że chyba, bo o ociepleniu zewnętrznym na razie nie myśle- to trochę odległa przyszłośc (może wakacje?)

A ceny wszędzie szaleją. Dobrze, że nasze domki już stoją. Kolejki za materiałami jak za PRL-u. U nas są zapisy na pustaki- to jakiś horror. :roll: :evil:

• 3 weeks później...
  • 8 months później...

http://www.e-gify.strefa.pl/gify/okazjonalne/boze_narodzenie/boze_narodzenie4.gif

Niech te Święta tak wspaniałe

będą całe jakby z bajek,

Niechaj gwiazdka z nieba leci,

niech Mikołaj tuli dzieci,

Biały puch niech z góry spada

niechaj piesek w nocy gada,

Niech choinka pachnie pięknie

no i radość będzie wszędzie!

http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg

'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,

oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały'

życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku