Aga J.G 05.11.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Polska to dziwny kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 06.11.2005 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 To wszystko jest jakieś chore!!!! W Polsce jeszcze długo nie będzie normalnie.... Polska to dziwny kraj zgadzam się z Wami w 111% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 06.11.2005 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Hej dziewczyny. Studnia, nie jest możliwa do wykopania bo woda jest prawie na 80 m (nieopłacalne nikt nie ma tutaj studni - ziemia żwirowa) ja jestem chłopak my myślimy o studni, mamy piasek sąsiedzi mają takie studnie na ok. 20m ppm i_ska a co z oczyszczalnią zwaną na forum POŚ ? jej też nie możesz zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 06.11.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 ja jestem chłopak Sorki facio Ale pisały do mnie kobitki, więc się do nich zwróciłam, ale postanawiam poprawę.. Hej kobitki i mężczyźni Nie ma zgody na żadne inne alternatywne rozwiązania, sąsiedzi próbowali bez efektu, ponieważ jeść sieć wod-kan i nowiuteńka oczyszczalnia, wiecie im się musi ta inwestycja zwrócić, jakby każdy stawiał sobie takie POŚ to nie mieliby klientów. Tu się nóż w kieszeni otwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.11.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 To chyba najbardziej myślący etap budowy macie A forum to skarbnica rozmaitości budowlanych Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.11.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Ty leniuszku, tylko czasami żonką się interesujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 11.11.2005 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Ty leniuszku, tylko czasami żonką się interesujesz??? ciiii ja to bym chciał więcej tj. częściej.... ale mi się dostanie jak Aga to przeczyta.... już pyta o co chodzi bo się śmieje na głos.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 11.11.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Ty leniuszku, tylko czasami żonką się interesujesz??? ciiii ja to bym chciał więcej tj. częściej.... ale mi się dostanie jak Aga to przeczyta.... już pyta o co chodzi bo się śmieje na głos.... Świetnie - wiecie co dziewczyny, ja to może też bym chciała więcej ale już mi się znudziło czekanie aż odejdzie od kompa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 11.11.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Na Forum Budowalnym pisze się o BUDOWACH panowie i panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.11.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Nie ma Faciów na forum. Co oni mogą teraz robić????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 11.11.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Ciekawość pierwszy stopień do piekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.11.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Na Forum Budowalnym pisze się o BUDOWACH panowie i panie a kto Ci wmówił takie coś?? w życiu... tu rozmawia się również o budowach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.11.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 aż mi się chce robić "na swoim" No co wy Facio leniuszek Przecież napisał , ze do roboty go ciągnie Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.11.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Oj, Facio, jeszcze porobisz "na swoim" aż Ci się wielu rzeczy odechce... Teraz zamiast przy komputerze, to Ty lepiej formę szlifuj, żeby potem mieć siłę i na robotę i na....eee....zainteresowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.11.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Widzę że Faciów wywiało na dobre, ale w końcu dom trzeba zapełniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.11.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Ale się uśmiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.11.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Ale się uśmiałam. Dobry humor to podstawa w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.11.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Ale się uśmiałam. Dobry humor to podstawa w budowaniu Zgadzam się w 100%, do tego dodać optymizm i wszystko będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.11.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Ale się uśmiałam. Dobry humor to podstawa w budowaniu Zgadzam się w 100%, do tego dodać optymizm i wszystko będzie OK. Tak tak optymizm jest bardzo potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.11.2005 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 aż mi się chce robić "na swoim" No co wy Facio leniuszek Przecież napisał , ze do roboty go ciągnie Pozdrówka Dziękuje andrzejko Ciągnie oj ciągnie a jak "robić" to tylko na "swojej" ojjj na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts