krisis 15.08.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 witam,przejrzałem archiwum,ale nie znalazłem informacji o kosztach wymórowania ogrodzenia kamiennego - z kamieni otoczaków. Podmórówka i słupy kamień + beton, pomiędzy drewniane przęsła. Najbardziej interesuje mnie koszt wykopu, fundamentu i części murowanych kamiennych. Jestem przed rozmową z majstrem i zupłnie nie iwem o jakich kwotach możemy dyskutować?Jeśli ktoś ma już za sobą takie ogrodzenie prosze o rade kosztową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisis 15.08.2005 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 ale ortograf, to chyba przez nocna już godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 23.08.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 To trudno skalkulować bo trzeba dobierać kamienie kształtem i rozmiarami, a to zajmuje czas. Mój majster liczy sobie 15zł za godzinę ze zniżką rodzinną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts