lanies 16.08.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Witam, zastanawiam się nad zakupem domka jednorodzinnego w okolicach W-wy (do 150m2) najchętniej jako jedne z osiedla takich domków. Jeśli ktoś zna firmy, które robią i sprzedają takie domki byłbym wdzięczny za info. pzdr[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatko 16.08.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Widziałem w Ożarowie Mazowieckim do sprzedania domek jednorodzinny, chyba 160 m2, oraz także w Ożarowie maz segmenty do sprzedaży.Jeśli jasteś zainteresowany tą okolicą sprawdzę i potwierdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andk 16.08.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Podaj tylko co rozumiesz pod pojęciem "okolice Warszawy" a pewnie coś się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanies 17.08.2005 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Dzięki za odzew. Jeśli chodzi o "okolice Warszawy" to tak naprawdę nie mam określonego wymagania, gdzie dokładnie chcę mieszkać. Rozsądek przemawia że najwygodniej byłoby mieszkać "po tej właściwej stronie Wisły";) nie mniej jednak biorę też pod uwagę okolice Legionowa (na chwilę obecną mieszkam na Tarchominie więc wiem jaki tam jest koszmar komunikacyjny rano o 8:00. Chociaż z drugiej strony o tej porze zapewne cała W-wa jest zakorkowana (a niestety muszę tu przyjeżdzać - taka praca). Kolejny warunek to podstawówka/i w okolicy. Jakoś nie mam ochoty co dzień rano pomykać do najbliższej szkoły z córką xx kilometrów. Mile widziany również jakiś szlak komunikacyjny w okolicy (jeśli miałbym kupować gdzieś daaaaaleko;) - ostatnio zimy są nad wyraz śnieżne... Dodatkowo przydałby się kawałek podwórka coby można było jakiegoś grilla postawić i huśtawkę dla małej;))) Domek może być parterowy (a jeszcze lepiej gdyby był z poddaszam użytkowym) + garaż. Media mile widziane. I jeszcze jedno - najważniejsze czyli kwestia finansowa. Załóżmy że mam do wydania ok 300k (+50 na ewentualne wyposażenie). Jak sami widzicie marudny jestem;)))) pzdrlanies Ps. Tatko - prośba o sprawdzenie tego domku no i okolic. A nóż widelec;))) znajdziesz coś godnego uwagi???Ps. 2 Segmenty odpadają - na razie mieszkam w bloku więc czasami mam dosyć sąsiadów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andk 18.08.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Chyba w życiu nie widziałeś marudnego..... - bardzo konkretne wymagania. Argument "po własciwej stronie Wisły" uważam za niemal decydujący - najbliższe mosty nadające się do normalnego ruchu w normalny dzień roboczy znajdują się w Nowym Dworze Maz. i Dęblinie..... Dojeżdżam ok. 60 km samochodem, wprawdzie nie codziennie ale uważam, że to za dużo. Niestety nie jestem ślimakiem, domu ze sobą nie zabiorę Jeśli jesteś zainteresowany północną okolicą Warszawy postaram się pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanies 18.08.2005 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Na chwilę obecną sprawdzam wszystkie możliwe okolice więc andk - prośba o wywiad śrowowiskowy w sprawie północy;))) dziękiG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanies 18.08.2005 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 środowiskowy oczywiście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts