kasiaR 08.03.2007 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 [email protected] ...i oczywiście bardzo dziękuję wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaokey 17.03.2007 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Kasiu przede wszystkim PRZEPIĘKNE WNĘTRZA GRATULACJE !!!! druga kwestia to porwaliśmy hydraulkia którego poleciłaś na forum -super facet , i teraz sprawa priorytetowa ...za jego namową zrobilismy sobie układ podłóg w salonie podobnie jak TY tj jadalnia i kuchnia gress a salon gress po obrzeżach (-planujemy ok. 50-60 cm szerokości) a w srodku drewno i teraz pytanie czy ogrzewacie salon tylko podłogówką ? bo jak zrozumiałam pod panelami nie macie ogrzewania podłogowego ? Jak wyglądały temp. w zimie ? Czy trzeba było dogrzewać kominkiem ? Czy może macie dodatowo kaloryfery ? Pozdr. Beata [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 19.03.2007 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Kasiu przede wszystkim PRZEPIĘKNE WNĘTRZA GRATULACJE !!!! druga kwestia to porwaliśmy hydraulkia którego poleciłaś na forum -super facet , i teraz sprawa priorytetowa ...za jego namową zrobilismy sobie układ podłóg w salonie podobnie jak TY tj jadalnia i kuchnia gress a salon gress po obrzeżach (-planujemy ok. 50-60 cm szerokości) a w srodku drewno i teraz pytanie czy ogrzewacie salon tylko podłogówką ? bo jak zrozumiałam pod panelami nie macie ogrzewania podłogowego ? Jak wyglądały temp. w zimie ? Czy trzeba było dogrzewać kominkiem ? Czy może macie dodatowo kaloryfery ? Pozdr. Beata [email protected] Witam serdecznie, dziękuję za miłe słowa . W salonie mamy i podłogówke i 2 kaloryfery jeden w jadalni drugi w salonie (jedna powierzchnia, salon, jadalnia , hall). Nie mamy kaloryfera w kuchni i w hallu - jest tam tylko pdołogówka. Wszystko o.k. W kominku palimy od czasu do czasu . Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 19.03.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Kasiu przede wszystkim PRZEPIĘKNE WNĘTRZA GRATULACJE !!!! druga kwestia to porwaliśmy hydraulkia którego poleciłaś na forum -super facet , i teraz sprawa priorytetowa ...za jego namową zrobilismy sobie układ podłóg w salonie podobnie jak TY tj jadalnia i kuchnia gress a salon gress po obrzeżach (-planujemy ok. 50-60 cm szerokości) a w srodku drewno i teraz pytanie czy ogrzewacie salon tylko podłogówką ? bo jak zrozumiałam pod panelami nie macie ogrzewania podłogowego ? Jak wyglądały temp. w zimie ? Czy trzeba było dogrzewać kominkiem ? Czy może macie dodatowo kaloryfery ? Pozdr. Beata [email protected] Witam serdecznie, dziękuję za miłe słowa . W salonie mamy i podłogówke i 2 kaloryfery jeden w jadalni drugi w salonie (jedna powierzchnia, salon, jadalnia , hall). Nie mamy kaloryfera w kuchni i w hallu - jest tam tylko pdołogówka. Wszystko o.k. W kominku palimy od czasu do czasu . Pozdrawiam, KasiaR uściślę że używamy obu obiegów do ogrzewania domu a więc nie umiem określić jak by to było tylko na podłogówce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.03.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Kasieńko pewnie gdzieś o tym już pisałaś ale nie znalazłam jakiej firmy i jakiego modelu macie drzwi wewnętrzne? i jak one się sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 20.03.2007 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Kasieńko pewnie gdzieś o tym już pisałaś ale nie znalazłam jakiej firmy i jakiego modelu macie drzwi wewnętrzne? i jak one się sprawują? Drzwi nie są zbyt dobrej jakości. Sa to drzwi firmy POlSkone model Impresja (pełne) w kolorze klonu. W osnieznica obejmujacą. Jakośc meteriału z jakiego są wykonane te drzwi - marna. Ich cena też była niska. Znajdziesz je tu: http://www.pol-skone.com.pl/index.php?pageid=126&lang=pl Wygladaja ładnie , jak narazie sprawuja sie dobrze, nic sie niedzieje. Pozdrawiam , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroR 21.03.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Witam Kasiudzxiekuje za namiar na POS, zrobili mi kosztorys i jest OK, jeszcze tylko badanie gruntu musze zrobic, ale z tym sie nie spieszyMam jeszcze jedna prosbe. Wyczytalem ze mieliscie dobrego hydraulika. Szukam fachowca ktory dobrze dobierze kociolek do mojego domku, do istniejacej instalacji, doradzi, uruchomi itp. Bede wdzieczny za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 21.03.2007 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Witam Kasiu dzxiekuje za namiar na POS, zrobili mi kosztorys i jest OK, jeszcze tylko badanie gruntu musze zrobic, ale z tym sie nie spieszy Mam jeszcze jedna prosbe. Wyczytalem ze mieliscie dobrego hydraulika. Szukam fachowca ktory dobrze dobierze kociolek do mojego domku, do istniejacej instalacji, doradzi, uruchomi itp. Bede wdzieczny za info namiary na hydraulika podam Ci jutro. Niemam przy sobie. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.03.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Kasiu dziękuję za informacje w sprawie drzwi znajoma ma Polskone okleinowane i nie wyglądają wcale tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.03.2007 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Kasiu dziękuję za informacje w sprawie drzwi znajoma ma Polskone okleinowane i nie wyglądają wcale tak źle wygladaja ładnie , mi sie podobają (cena też ) - niestety jakość okleiny słaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roza77 23.03.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roza77 23.03.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 nareszcie tu jestem KasiuR masz przepiekny domek. Naj naj jest salon i sypialnia. Ja właśnie sroje przed decyzja wykonczenia podłogi w salonie i wpadłam na pomysł połaczenia parkietu Merbau z jasnym gresem, podobnie jak u Ciebie. Stad moja prosba, napisz w jaki sposob zostało to połączenie wykonane,ze jest tak cudownie gładziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElaMa 24.03.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ja też proszę o namiary na gres z salonu, please... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 24.03.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 przyłączam sie do zachwytów!!!!!!!przepiękny dom i utalentowana właścicielka! oglądałam z przyjemnościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 26.03.2007 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Dziewczyny , dziękuję za miłe słowa. Namiary na gres wysłałam Wam na priva. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 26.03.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Kasiu, zauważyłam że masz w łazience umywalkę TRENDY (która bardzo mi się podoba, zresztą jak cała kolekcja tej firmy). Możesz powiedzieć, jak ona sie sprawuje w użytkowaniu, czy przy myciu mleczkami nie rysuje się zbytnio. Czy pozostałe sanitariaty tez masz z tej kolekcji? To nowa firma na rynku i szczerze powiem, że troszkę sie obawiam o to jak się będzie zachowywało szkliwo.P.S. Bardzo podobaja mi się Twoje wnętrza. Salon jest bardzo nowoczesny ale jednoczesnie bardzo ciepluchny. Masz wiele fajnych pomysłów, które moga byc inspiracja dla innych.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 27.03.2007 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Kasiu, zauważyłam że masz w łazience umywalkę TRENDY (która bardzo mi się podoba, zresztą jak cała kolekcja tej firmy). Możesz powiedzieć, jak ona sie sprawuje w użytkowaniu, czy przy myciu mleczkami nie rysuje się zbytnio. Czy pozostałe sanitariaty tez masz z tej kolekcji? To nowa firma na rynku i szczerze powiem, że troszkę sie obawiam o to jak się będzie zachowywało szkliwo. P.S. Bardzo podobaja mi się Twoje wnętrza. Salon jest bardzo nowoczesny ale jednoczesnie bardzo ciepluchny. Masz wiele fajnych pomysłów, które moga byc inspiracja dla innych. Pozdrawiam. Dziekuje bardzo za komplementy Umywalka sprawdza sie bardzo dobrze. Szkliwo 100% mocne nic sie niedzieje. Polecam. Nie mam nic wiecej z sanitariatów z tej firmy , tylko umywalki. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 27.03.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witajcie, wchodziłam do Waszego słynnego salonu wiele razy, no i co ja mam powiedzieć, żeby się nie powtarzało? Jestem zachwycona spójnością i konsekwencją. Gdzieś w innym wątku widziałam przymiarki do rolety, chyba bambusowej, i jaka decyzja? Czekam cierpliwie na wystrój równie słynnego paskowanego pokoju i trochę więcej zdjęć sypialni. Przy okazji umiziania dla pięknej Nefci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 27.03.2007 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witajcie, wchodziłam do Waszego słynnego salonu wiele razy, no i co ja mam powiedzieć, żeby się nie powtarzało? Jestem zachwycona spójnością i konsekwencją. Gdzieś w innym wątku widziałam przymiarki do rolety, chyba bambusowej, i jaka decyzja? Czekam cierpliwie na wystrój równie słynnego paskowanego pokoju i trochę więcej zdjęć sypialni. Przy okazji umiziania dla pięknej Nefci. Witam serdecznie, Dziekuję Rolet nadal nie ma , narazie brak sasiadów więc i nie musimy zasłaniac okien. Będą rolety rzymskie jasne. Dzięki za miziaki dla Nefci. Postaram sie dodać kilka nowych zdjęć sypialni i paskowego pokoju po weekendzie. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek 28.03.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam, chciałam dołączyć się do zachwytów:) czy mogę prosić o info w jaki sposób namalowaliście te cudowne paski??Pozdrawiam,Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts