Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom KasiR i DamianaR

Recommended Posts

• Odpowiedzi 684
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ty sie nie wstidz dziewczyno, bo na prawde masz gust.

Kasiu czy meble do sypialni tez robil pan Andrzej?

:oops: :oops:

Tak :D , zamówienie było składane u Pna Andrzeja, ale z braku czasu Pan andrzej podzielił sie pracš z innym Panem (pomocnikiem) i niestety sypialnia nie jest tak dopracowan ajak meble kuchenne. Jest sie do czego doczepić - do jakoœci wykończenia. :-? :roll:

Kuchnia wyszła pod względem jakoœci - super, szafka w łazience , też, ale sypialnia nie do końca :-? .

Pozdrawiam :D ,

KasiaR

Kasiu, salon wyszedł rewelacyjnie :D , bardzo mi się podoba połączenie kolorów, a czerwone sofy to i moje marzenie.

W ogóle to salon masz rewelacyjny, także przez te wielgachne okna :D .

To teraz będziemy czekać na kominek - ciekawa jestem jaki zrobisz -masz już pomysł ?

Sypialnia też miła i przytulna. Świetny miałaś pomysł, z tymi tapetami zarówno w salonie jak i w sypialni :D .

Jestem pełna podziwu i uznania zarówno dla Twoich talentów dekoratorskich jak i malarskich. Motyw w łazience wyszedł świetnie- ja bym na pewno tak nie potrafiła.

Macie śliczny dom - możesz być dumna :D :D :D .

Kicia jest przesympatyczna :D - taka do miziania, to pomiziaj ją proszę ode mnie :wink: :D .

Gratuluję serdecznie przeprowadzki, życzę Wam samych radosnych dni w nowym domku!!!!!!

KasiuR, po prostu rewelacja !!!. Gratuluję odwagi - bo do takich kolorów odwaga potrzebna - wyszło świetnie. Na pewno będziecie dobrze się czuli w takich pięknych wnętrzach. Salon jest dla mnie czymś niesamowitym. Jeszcze raz graruluję, pomysłu, talentu do wykonania ( łazienka ) i dobrego smaku. Tak trzymać !!! :lol:

Kasiu, salon wyszedł rewelacyjnie :D , bardzo mi się podoba połączenie kolorów, a czerwone sofy to i moje marzenie.

W ogóle to salon masz rewelacyjny, także przez te wielgachne okna :D .

To teraz będziemy czekać na kominek - ciekawa jestem jaki zrobisz -masz już pomysł ?

Sypialnia też miła i przytulna. Świetny miałaś pomysł, z tymi tapetami zarówno w salonie jak i w sypialni :D .

Jestem pełna podziwu i uznania zarówno dla Twoich talentów dekoratorskich jak i malarskich. Motyw w łazience wyszedł świetnie- ja bym na pewno tak nie potrafiła.

Macie śliczny dom - możesz być dumna :D :D :D .

Kicia jest przesympatyczna :D - taka do miziania, to pomiziaj ją proszę ode mnie :wink: :D .

Gratuluję serdecznie przeprowadzki, życzę Wam samych radosnych dni w nowym domku!!!!!!

Sonika, bardzo dziekujemy.

Kicia zostanie pomiziana oczywiœcie :lol:

A kominek będzie zwykły prosty("nowoczesny") (prostokštna bryła) kolor prawnopodobnie czerowny (ciemny) obudowa g-k w tynkiem - stiuk wenecki z połyskiem. Dodatkowo dokoła wkładu ,a dokładniej drzwiczek bedzie zrobiona bardzo gruba rama jak do obrazu , rama ze stali (kwasówki, a'la inox). Co do koloru nie jestesmy zdecydowani , Myœlimy nad:

Czerownym ciemnym (stiuk z połyskiem) + rama kolor inox

Ciemnym bršzie (jak Wenge) - tez stiuk z połyskiem + rama kolor inox

:roll: Nie wiem :-? :roll:

Dziekujemy i pozdrawiam,

KasiaR :wink:

KasiuR, po prostu rewelacja !!!. Gratuluję odwagi - bo do takich kolorów odwaga potrzebna - wyszło świetnie. Na pewno będziecie dobrze się czuli w takich pięknych wnętrzach. Salon jest dla mnie czymś niesamowitym. Jeszcze raz graruluję, pomysłu, talentu do wykonania ( łazienka ) i dobrego smaku. Tak trzymać !!! :lol:

Dziekujemy bardzo za miłe słowa :oops: :oops: :oops: juz dziwnie sie czuję :oops: :oops: :oops:

Na zdjeciu meble w sypialny tez wygladaja super. Solidnie zrobione i ladne...Dlatego pytalam czy to tez sam pan...

Niestety do solidnoœci wykonania mebli w sypialni mozna sie doczepić :roll: :wink: Chodzi o wykończenia :evil:

Jak juz pisała zamówienie były składane u tego samego Pana, ale Pan ze względu na brak czasu podzielił sie praca nad meblami w sypialni z innym Panem (pomocnikiem) i wykończeniówka (estetyka i silidnoœc ) nie jest do końca odpowiednia. Były zgrzyty :x :evil: , ale poprawił co dało sie poprawić :wink:

Jeżeli chodzi o meble kuchenne i szafke w łazience sa naprawde solidnie zrobione. Jestesmy zadowoleni :D

Pozdrawiam serdecznie i dziękuje ,

KasiaR :wink: :D

kiedys w moim wątku o kontrastowej, czerwonej ścianie pisałaś że też taką planujesz ... ja tez już mam gotową ścianę i jestem bardzo zadowolona.

... Kasia, salon wyszedł pięknie, bardzo fajny pomysł z tą tapetą!

reszta domu tez bardzo ciekawa

powiedz prosze gdzie kupiłaś sofy i fotele bo są bardzo fajne i ten kolor idealny... mozesz adres cene przesłaś na priv?

pozdrawiam serdecznie...

Kasiu, faktycznie, bardzo ladny domek!!! Szczegolnie podoba mi sie Wasza sypialnia, wspaniala!! Kolory w salonie i te piekne okna, wprost chce sie patrzec :D Ja wlasnie jestem na etapie wyboru kolorow i bardzo mnie zainspirowalas :p . U nas tez prawdopodobnie bedzie jedna sciana w salonie (ta od kominka) bordowa. Duzo czytalam o kolorach i jest jedna rzecz ktora mnie ciekawi, czytalam ze zielony kolor jest bardzo niewskazany w kuchni bo jest odpychajacy - czy Ty masz takie wrazenie jak w niej przebywasz??

Pozdrawiam serdecznie i prosze o jak najwiecej pieknych zdjec!!

:D :p

Kasiu, faktycznie, bardzo ladny domek!!! Szczegolnie podoba mi sie Wasza sypialnia, wspaniala!! Kolory w salonie i te piekne okna, wprost chce sie patrzec :D Ja wlasnie jestem na etapie wyboru kolorow i bardzo mnie zainspirowalas :p . U nas tez prawdopodobnie bedzie jedna sciana w salonie (ta od kominka) bordowa. Duzo czytalam o kolorach i jest jedna rzecz ktora mnie ciekawi, czytalam ze zielony kolor jest bardzo niewskazany w kuchni bo jest odpychajacy - czy Ty masz takie wrazenie jak w niej przebywasz??

Pozdrawiam serdecznie i prosze o jak najwiecej pieknych zdjec!!

:D :p

Dziękujemy bardzo.

Jeżeli chodzi o zielony kolor w kuchni- nie , nie mam negatywnego wrazenia kiedy w niej przebywam. Wrecz przeciwnie. :lol: :wink:

O czerwieni (i pochodnych) też piszš , że jest męczšca , a nas jednak nie meczy :wink: :lol:

Jak narazie nie mamy negatywnych wrażeń jeżeli chodzi o wybrane kolory.

Pozdrawiam serdecznie i życze udanych wyborów w dobieraniu kolorów :D ,

KasiaR :wink: