tabaluga1 09.08.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 hall cudowny- naprawdę robi wrażenie. Takiego jeszcze nigdzie nie widziałam. Podoba mi się też bardzo ten motyw w łazience. Salon też super. Zdolniacha z Ciebie. I też bardzo chciałabym wiedzieć (jeśli to nie tajemnica), jak to było wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 09.08.2006 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Wszystkim Wam Bardzo dziekuję.Kwiatek podpatrzyłam w jednej z reklam w gazecie (reklama telefonu Nokia) i przerysowłam go. Tego kwiatka można tez robaczyc tu : http://www.nokia.com.pl/nokia/telefony/modele/7370/ Farby sš to zwykłe zmywalne farby cienne Dulux. Wzorek został naszkicowany na cianie i następnie pomalowany farbami. Pozdrawiam, KasiaR P.S. DamianR nazwał te kwiaty nokiofonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonga 09.08.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam,podglądam z zazdrością zdjęcia waszego domku. My dopiero startujemy, ale pewne szczegóły aranżacji wnętrz mamy już obmyślone. Zdradźcie nam, czym były cięte płytki gresowe. My mamy półokragłę schody do salonu i mąż mi się zbiesił, że w gresie tego nijak nie jest w stanie wykroić bez bardzo drogiego sprzętu. No wieć jak to jest, da się? Bardzo mi się podobie wasz gres i też cos takiego mi się marzy.Pozdrawiam,Bonga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 09.08.2006 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam, podglądam z zazdrością zdjęcia waszego domku. My dopiero startujemy, ale pewne szczegóły aranżacji wnętrz mamy już obmyślone. Zdradźcie nam, czym były cięte płytki gresowe. My mamy półokragłę schody do salonu i mąż mi się zbiesił, że w gresie tego nijak nie jest w stanie wykroić bez bardzo drogiego sprzętu. No wieć jak to jest, da się? Bardzo mi się podobie wasz gres i też cos takiego mi się marzy. Pozdrawiam, Bonga. Bonga bardzo dziekujemy . Gres był cięty przez Pana który go układał - był cięty tarczš do kamienia (diaxem, boshem). Nie wiem dokładnie jak sie profesjonalnie nazywa ta tarcza . Pozdrawiam , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 WOW Te malunki są odjazdowe. Wiem jak trudne się je maluje na ścianie bo sama probowałam, tym większy jest moj podziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 09.08.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Kasiu, piękny holl, zapiera dech w piersiach, super pomysły, no a te Twoje malowidła na ścianach, nie mogę wyjść z podziwu.... czy możesz jeszcze pokazać zdjecie sufitu, iwdać tylko kawałek, a zapowiada się równie interesująco gratuluję pięknych wnętrz pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 09.08.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 brak mi słów. Niesamowicie piekne te rysuneczki. KasiuR jestes bardzo utalentowaną osobą. gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.08.2006 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 - ale cuda Jestem pełna podziwu dla Twoich umiejętności Kasiu - brawo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 10.08.2006 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 No nie no aż sie zawstydziłam : Bardzo Wam dziekuję . Musze sie przyznac,że nigdy wczesniej niczego takiego nie robiłam (malowałam). We własnym domu to moge eksperymentować. Ciesze sie ,że Wam sie podoba. Dziekuje bardzo i serdecznie pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 10.08.2006 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Kasiu, piękny holl, zapiera dech w piersiach, super pomysły, no a te Twoje malowidła na ścianach, nie mogę wyjść z podziwu.... czy możesz jeszcze pokazać zdjecie sufitu, iwdać tylko kawałek, a zapowiada się równie interesująco gratuluję pięknych wnętrz pozdrawiam serdecznie Na suficie nic ciekawego nie ma jest biały, ale oczywiscie zrobię zdjęcie i dodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 10.08.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Ludzie . .. dziękuje bardzo za podziw dla naszego holu ale on jeszcze zupełnie pust jest : o Kasia tylko tym malowidłem chciała się pochwalić a jak hol wykończymy i urzadzimy na gotowo (co nam zajmie dużo czasu) to wtedy można podziwiać bo teraz to mi tak głupi że się białymi pustymi scianami zachwycacie tam jest jeszcze przewidziane wiele fajnych rzeczy i całość ma robić efekt ... niemniej dziękuję za słowa uznania i proszę mi to żonci nierozdumać bo przestanie mi się w drzwich mieścić a juz słusznego wzrostu jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.08.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 że się białymi pustymi scianami zachwycacie damianr ale zapomniales dodac ze bialymi pustymi wybudowanymi scianami sie zachwycamy ja ostatnio zachwycalam sie biala framuga drzwiowa, niby na glowe upadlam zeby sie rozczulac nad framuga... ale ona jest taka moja, piekna i juz zamontowana na cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 10.08.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 że się białymi pustymi scianami zachwycacie damianr ale zapomniales dodac ze bialymi pustymi wybudowanymi scianami sie zachwycamy ja ostatnio zachwycalam sie biala framuga drzwiowa, niby na glowe upadlam zeby sie rozczulac nad framuga... ale ona jest taka moja, piekna i juz zamontowana na cacy no ok sorki - wiem jak to jest bo też sam chodziłem i wzdychałem do nieotynkowanego domu straszącego powylewanym betonem ale teraz to tylko wzdycham na to co nam jeszcze brakuje (oczywiście bez przesady) - dzięki że mi przypomniałaś idę pozachwycać się "moimi/naszymi" chałdami piochu do rozplantowania - może wkońcu coś z nimi zrobie a może niechtak zostaną... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.08.2006 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 bo teraz to mi tak głupi że się białymi pustymi scianami zachwycacie Ja się zachwycam talentem Twojej Żony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 12.08.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Pięknie Kasiu Gratuluję wykonania !!!! I podziwiam tymbardziej że mi dokładnie ten sam motyw i pomysł chodzi po głowie ale to jeszcze długa droga i jeszcze jeden przerywnik na reklamy z tvn style tylko malować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 14.08.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Pięknie Kasiu Gratuluję wykonania !!!! I podziwiam tymbardziej że mi dokładnie ten sam motyw i pomysł chodzi po głowie ale to jeszcze długa droga i jeszcze jeden przerywnik na reklamy z tvn style tylko malować :) hehe widze że inspiracje nie tylko my bierzemy z różnych dziwnych miejsc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 14.08.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 bo teraz to mi tak głupi że się białymi pustymi scianami zachwycacie Ja się zachwycam talentem Twojej Żony . ok Sonik, tylko niezadużo bo drzwi nie będę wymieniał na większe ... chyba muszę żacząć dawkować żońci dostęp do tych komplementów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 16.08.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Hej KasiaR i DamianR, Szczeka opada na widok salonu, lazienki, holu..... Opadla by na pewo rowniez na widok pozostalych zdjec, ale.... no wlasnie. NIE WIDAC ZDJEC!!!..... Zamiast zdjec z http:/kdamian.photosite..... itp pojawiaja sie same czerwone krzyzyki. Czy mozecie cos z tym zrobic? Reszta fantastyczna. Pozdrawiam Jankes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 16.08.2006 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Hej KasiaR i DamianR, Szczeka opada na widok salonu, lazienki, holu..... Opadla by na pewo rowniez na widok pozostalych zdjec, ale.... no wlasnie. NIE WIDAC ZDJEC!!!..... Zamiast zdjec z http:/kdamian.photosite..... itp pojawiaja sie same czerwone krzyzyki. Czy mozecie cos z tym zrobic? Reszta fantastyczna. Pozdrawiam Jankes Dzięki Jankes . Nie wiem dlaczego nie widzisz zdjęć. Włanie spradzałam zdjęcia sš Nie widac 4 starych zdjęc projektu kuchni, ale juz zrobiona kuchnie u nas w domu widać. Pozdrawiam , KasiaR Te same zdjęcia sš teš w naszym "Dzienniku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts