Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom KasiR i DamianaR

Recommended Posts

• Odpowiedzi 684
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:oops: :oops: Wszystkim Wam Bardzo dziekuję.Kwiatek podpatrzyłam w jednej z reklam w gazecie (reklama telefonu Nokia) i przerysowłam go. Tego kwiatka można tez robaczyc tu : http://www.nokia.com.pl/nokia/telefony/modele/7370/

Farby sš to zwykłe zmywalne farby œcienne Dulux.

Wzorek został naszkicowany na œcianie i następnie pomalowany farbami.

Pozdrawiam,

KasiaR :wink:

P.S. DamianR nazwał te kwiaty nokiofonami

:lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :lol: :wink:

Witam,

podglądam z zazdrością zdjęcia waszego domku. My dopiero startujemy, ale pewne szczegóły aranżacji wnętrz mamy już obmyślone. Zdradźcie nam, czym były cięte płytki gresowe. My mamy półokragłę schody do salonu i mąż mi się zbiesił, że w gresie tego nijak nie jest w stanie wykroić bez bardzo drogiego sprzętu. No wieć jak to jest, da się? Bardzo mi się podobie wasz gres i też cos takiego mi się marzy.

Pozdrawiam,

Bonga.

Witam,

podglądam z zazdrością zdjęcia waszego domku. My dopiero startujemy, ale pewne szczegóły aranżacji wnętrz mamy już obmyślone. Zdradźcie nam, czym były cięte płytki gresowe. My mamy półokragłę schody do salonu i mąż mi się zbiesił, że w gresie tego nijak nie jest w stanie wykroić bez bardzo drogiego sprzętu. No wieć jak to jest, da się? Bardzo mi się podobie wasz gres i też cos takiego mi się marzy.

Pozdrawiam,

Bonga.

Bonga bardzo dziekujemy :D . Gres był cięty przez Pana który go układał - był cięty tarczš do kamienia (diaxem, boshem). Nie wiem dokładnie jak sie profesjonalnie nazywa ta tarcza :cry: .

Pozdrawiam :wink: ,

KasiaR :wink:

Kasiu,

piękny holl, zapiera dech w piersiach, super pomysły, no a te Twoje malowidła na ścianach, nie mogę wyjść z podziwu....

czy możesz jeszcze pokazać zdjecie sufitu, iwdać tylko kawałek, a zapowiada się równie interesująco

gratuluję pięknych wnętrz

pozdrawiam serdecznie

Na suficie nic ciekawego nie ma :roll: jest biały, ale oczywiscie zrobię zdjęcie i dodam :wink:

Ludzie . :o .. dziękuje bardzo za podziw dla naszego holu :D ale on jeszcze zupełnie pust jest : :o :oops: o :o :o :o 8) :oops: Kasia tylko tym malowidłem chciała się pochwalić a jak hol wykończymy i urzadzimy na gotowo (co nam zajmie dużo czasu) to wtedy można podziwiać bo teraz to mi tak głupi że się białymi pustymi scianami zachwycacie :oops: :oops: :oops: :oops: tam jest jeszcze przewidziane wiele fajnych rzeczy i całość ma robić efekt :roll: ...

niemniej dziękuję za słowa uznania i proszę mi to żonci nierozdumać bo przestanie mi się w drzwich mieścić :oops: 8) :oops: 8) :p a juz słusznego wzrostu jest...

że się białymi pustymi scianami zachwycacie

damianr ale zapomniales dodac ze bialymi pustymi wybudowanymi scianami sie zachwycamy 8) :lol:

ja ostatnio zachwycalam sie biala framuga drzwiowa, niby na glowe upadlam zeby sie rozczulac nad framuga... ale ona jest taka moja, piekna i juz zamontowana na cacy 8) :lol:

że się białymi pustymi scianami zachwycacie

damianr ale zapomniales dodac ze bialymi pustymi wybudowanymi scianami sie zachwycamy 8) :lol:

ja ostatnio zachwycalam sie biala framuga drzwiowa, niby na glowe upadlam zeby sie rozczulac nad framuga... ale ona jest taka moja, piekna i juz zamontowana na cacy 8) :lol:

no ok sorki - wiem jak to jest bo też sam chodziłem i wzdychałem do nieotynkowanego domu straszącego powylewanym betonem ale teraz to tylko wzdycham na to co nam jeszcze brakuje (oczywiście bez przesady) - dzięki że mi przypomniałaś :lol:

idę pozachwycać się "moimi/naszymi" chałdami piochu do rozplantowania - może wkońcu coś z nimi zrobie a może niechtak zostaną...

pozdrawiam

Hej KasiaR i DamianR,

Szczeka opada na widok salonu, lazienki, holu..... Opadla by na pewo rowniez na widok pozostalych zdjec, ale.... no wlasnie.

NIE WIDAC ZDJEC!!!..... Zamiast zdjec z http:/kdamian.photosite..... itp pojawiaja sie same czerwone krzyzyki. Czy mozecie cos z tym zrobic?

Reszta fantastyczna.

Pozdrawiam

Jankes

Hej KasiaR i DamianR,

Szczeka opada na widok salonu, lazienki, holu..... Opadla by na pewo rowniez na widok pozostalych zdjec, ale.... no wlasnie.

NIE WIDAC ZDJEC!!!..... Zamiast zdjec z http:/kdamian.photosite..... itp pojawiaja sie same czerwone krzyzyki. Czy mozecie cos z tym zrobic?

Reszta fantastyczna.

Pozdrawiam

Jankes

Dzięki Jankes :lol: .

Nie wiem dlaczego nie widzisz zdjęć. Właœnie spradzałam zdjęcia sš :roll:

Nie widac 4 starych zdjęc projektu kuchni, ale juz zrobiona kuchnie u nas w domu widać.

Pozdrawiam :wink: ,

KasiaR

Te same zdjęcia sš teš w naszym "Dzienniku"