roszponka 17.11.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Kasiu masz przepiękne mieszkanko . Nie mogę się napatrzeć !!! SUPER[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 17.11.2006 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 roszponka, dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 To oświetlenie w salonie jest świetne. Tak trochę orientalnie sie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 18.11.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 witam Cie KasiuR, bardzo często odwiedzam Wasz domek, jest dla mnie wielką inspiracją, macie oryginalne i odważne pomysły, nic dziwnego że staliście się cikawym tematem do fotoreportażu, też chciałabym być taka sławna , wasze zdecydowanie w doborze kolorystyki skłoniło mnie do odważniejszych decyzji kolorystycznych w moim domku, nie jestem pewna jak to przyjmie moja rodzinka, bo jestem u nas pionierem w takich decyzjach, ale najważniejsze że mnie się podoba i mojemu mężulkowi także, jeżli pozwolisz to pomałpuję po was także pasiasty pomysł na ścianę, mam malutki prostokątny przedpokój, i na jednej ze ściam chciałabyn zamieścić podobną dekorację z trzech kolorków, nie wiem jeszcze konkretnie w jakim rozmieszczeniu i proporcjach, może mi coś podpowiecie, gdzie można jeszcze zobaczyć pasiaste ściany?, i co najważniejsze jak je wykonać aby były takie prościutkie jak u was? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 20.11.2006 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 witam Cie KasiuR, bardzo często odwiedzam Wasz domek, jest dla mnie wielką inspiracją, macie oryginalne i odważne pomysły, nic dziwnego że staliście się cikawym tematem do fotoreportażu, też chciałabym być taka sławna , wasze zdecydowanie w doborze kolorystyki skłoniło mnie do odważniejszych decyzji kolorystycznych w moim domku, nie jestem pewna jak to przyjmie moja rodzinka, bo jestem u nas pionierem w takich decyzjach, ale najważniejsze że mnie się podoba i mojemu mężulkowi także, jeżli pozwolisz to pomałpuję po was także pasiasty pomysł na ścianę, mam malutki prostokątny przedpokój, i na jednej ze ściam chciałabyn zamieścić podobną dekorację z trzech kolorków, nie wiem jeszcze konkretnie w jakim rozmieszczeniu i proporcjach, może mi coś podpowiecie, gdzie można jeszcze zobaczyć pasiaste ściany?, i co najważniejsze jak je wykonać aby były takie prościutkie jak u was? pozdrawiam Witam dziekujemy za komplementy . Z ta "sławš " to bez przesady. Na tym forum jest wielu forumowiczów którzy podobnie jak my mieli przyjemnoc zobaczyc swój domek w jakims czasopismie . Pewnie , nie ma problemu - jezeli tylko podobaja Ci sie pasiaste sciany - to czywywicie ja nie widze nic przeciwko temu- chetnei zobacze jak to u Ciebie wyszło. Jeżeli podasz mi swój adres e-mail to wysle ci instrukcje jak namalowac te paski, mam ja przygotowana w .pdf bo kilka osób pytało sie mnie jak to namalowalismy - wiec juz zrobiłam instrukcje krok po kroku. Jeżeli chodzi o proporcje to eksperymentowalimy. Pasek po pasku domalowywalimy. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 20.11.2006 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 kaaj adres juz znalazłam i instrukcje wysłałam. Powodzenia, pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 20.11.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 byłabym bardzo wdzięczna za instrukcje, bo już nauczyłam się ze tym fachowcom nie wolno wierzyć, trzeba zdobyć chociaż wiedzę teoretyczną, aby móc nad nimi czuwać, oto mój meil [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 20.11.2006 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 byłabym bardzo wdzięczna za instrukcje, bo już nauczyłam się ze tym fachowcom nie wolno wierzyć, trzeba zdobyć chociaż wiedzę teoretyczną, aby móc nad nimi czuwać, oto mój meil [email protected] wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 22.11.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 KasiuR, bardzo Cię proszę prześlij jeszcze raz bo nic nie dostałam, spróbuj także na adres męża [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.11.2006 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 KasiuR, bardzo Cię proszę prześlij jeszcze raz bo nic nie dostałam, spróbuj także na adres męża [email protected] wysłałam jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.11.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Kasiu, a mogłabys trochę napisać ja zostało zrobione to oswietlenie ? Jakie ma wymiary, jakie żródła światła (rodzaj moc), jakie szkło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 23.11.2006 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Kasiu, a mogłabys trochę napisać ja zostało zrobione to oswietlenie ? Jakie ma wymiary, jakie żródła światła (rodzaj moc), jakie szkło ? wysłałam na priva - choc jest tam niewiele informacji bo ja tego owietlenia nie robiłam sama - robił je nasz stolarz- Pan Andrzej. Pozdrawiam , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 23.11.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Kasiu a czy mi tez mozesz wyslac na emaila jak zrobic te paski???bede Ci bardzo wdzieczna , macie piekny domek [email protected] ( ta pierwsza litera to jest male L) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 27.11.2006 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Kasiu a czy mi tez mozesz wyslac na emaila jak zrobic te paski???bede Ci bardzo wdzieczna , macie piekny domek [email protected] ( ta pierwsza litera to jest male L) wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 27.11.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Kasiu jakiej szerokości masz drzwi wyjściowo/wejściowe na taras. Mam podobne przeszklenie i nie wiem na jakie rozwiązanie się zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 28.11.2006 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Kasiu jakiej szerokości masz drzwi wyjściowo/wejściowe na taras. Mam podobne przeszklenie i nie wiem na jakie rozwiązanie się zdecydować. Największe przeszklenie (Okno dzielone na 3 częśc)i ma 4,00m(szer) x 2,30m(wys)- to okno jest z systemem patio (przesuwny) , a okno (witrynka) na drugiej ścianie ma 2,10m(szer) x 2,30m (wys) . pozdrawiam , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 28.11.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Kasiu jakiej szerokości masz drzwi wyjściowo/wejściowe na taras. Mam podobne przeszklenie i nie wiem na jakie rozwiązanie się zdecydować. Największe przeszklenie (Okno dzielone na 3 częśc)i ma 4,00m(szer) x 2,30m(wys)- to okno jest z systemem patio (przesuwny) , a okno (witrynka) na drugiej ścianie ma 2,10m(szer) x 2,30m (wys) . pozdrawiam , KasiaR Uzupełnie okno 4 metrowe podzielone na 3 częście - boczne po ok 1,30m szer. a środkowe przesuwane ok 1,37 m szer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mija 30.11.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Kasiu mam pytanie o szafkę podumywalkową w łazience Planuję kupić taką umywalkę jak Wasza i właśnie się zastanawiam nad wymiarami szafki? Zdradzisz ile ma wasza szafka? A jak umywalka? Jesteście z niej zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 30.11.2006 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Kasiu mam pytanie o szafkę podumywalkową w łazience Planuję kupić taką umywalkę jak Wasza i właśnie się zastanawiam nad wymiarami szafki? Zdradzisz ile ma wasza szafka? A jak umywalka? Jesteście z niej zadowoleni? Z umywalki i szafki jestesmy zadowoleni. Wymiary podam jutro musze je zmierzyć, bo nie pamietam. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nike 03.12.2006 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Kasiu i Damianie, popatrzcie ktora godzina Nie mogłam nie skończyć przeglądać Waszego Dziennika, tak macie pięknie urządzony dom Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts