Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom KasiR i DamianaR

Recommended Posts

• Odpowiedzi 684
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj, podaję namiary na mnie [email protected]

Jesteśmy na etapie instalacji a w czerwcu wykanczamy, więc jeśli nie masz nic przeciwko to chętnie skorzystam z Twojego doświadczenia.

Pozdrawiam

pewnie ,że nie mam nic przeciwko :wink: . A instrukcję malowania ściany w paski już Ci wysłałam.

Pozdrawiam,

KasiaR :wink:

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
Kasiu,

bardzo podoba mi sie Twoj salon i oczywiscie tapeta ;)

Kiciucha przesliczna :D

czy znasz moze jakies strony z szablonami mialowidel na sciane?

dzieki :)

Witam serdecznie,

Dzięki :D . Twoje Koty w Avatarku też są śliczne byłam nawet na Twojej stronie - Koty masz przepiekne. :wink: .

a to nasza Nefi :D BRIe

http://images20.fotosik.pl/314/12ca4b981dca6818.jpg

Ja nie korzystałam z szablonów, ale wiem, że na Forum Muratora „WNĘTRZA” był wątek z szablonami .

Pozdrawiam,

KasiaR :wink:

[/img]

witam Kasiu,

gratuluję orginalnego przytulnego gniazdka. My również budujemy się bardzo bardzo blisko Was :D . Zupełnie przypadkowo, dowiedzieliśmy się gdzie mieszkacie, jadąc dziś na skróty, by ominąć korki :wink: . Przeczytałam Wasz wspólnie prowadzony dziennik, oglądałam piękne Wasze ślubne fotki. Widać, że stanowicie fajną parę :-). Mnie Mąż też dziś próbowal namówić, żebym wpisała na stronie nasz dziennik, ale jakos na razie nie moge sie zebrać (Mała Dzidzia jest dość absorbująca :-)). Ale żeby nie zaśmiecać wątku - czy ja również moge prosić o namiary na gres? Pozdrawiam Was serdecznie i życzę Wam wszystkiego naj :p