kasiaR 29.03.2007 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam, chciałam dołączyć się do zachwytów:) czy mogę prosić o info w jaki sposób namalowaliście te cudowne paski?? Pozdrawiam, Anka podaj mi adres e-mail - wyślę Ci instrukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek 29.03.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witaj, podaję namiary na mnie [email protected]Jesteśmy na etapie instalacji a w czerwcu wykanczamy, więc jeśli nie masz nic przeciwko to chętnie skorzystam z Twojego doświadczenia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 29.03.2007 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witaj, podaję namiary na mnie [email protected] Jesteśmy na etapie instalacji a w czerwcu wykanczamy, więc jeśli nie masz nic przeciwko to chętnie skorzystam z Twojego doświadczenia. Pozdrawiam pewnie ,że nie mam nic przeciwko . A instrukcję malowania ściany w paski już Ci wysłałam. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 01.04.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnychsmacznego jajka i wesołego śmigusa dyngusażyczy Martynka z rodziną http://kartki.onet.pl/_i/d/tulipan_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 03.04.2007 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Martynko, Dziękuję za życzenia Ja też Tobie I Twojej Rodzinie życzę Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w rodzinnym gronie, smacznego jajka oraz wesołego "Alleluja" Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.04.2007 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Wszystkim Forumowiczom oraz ich najbliższym, życzę pogodnych świąt, smacznego jajka i mokrego dyngusa. http://images22.fotosik.pl/85/06c20da30a427e88med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 05.04.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 KasiuR, wiele radości w nadchodzące Święta Wielkanocne i mooookrego dyngusa http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/631.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.04.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Zdrowych, radosnych Swiat Wielkiej Nocy,suto zastawionych stolow, duzo wody w poniedzialek,bogatego zajacai jak najmilszych spotkan w gronie przyjaciol i rodziny - życzy.... Sonika http://images21.fotosik.pl/149/f7cb42749835e990med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 10.04.2007 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Dziewczyny dziękuję za świąteczne życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek 21.04.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Kasiu, czy mogłabyś pochwalić się swoim kominkiem? Mam potworny dylemat bo nie wiem czy wybrać obudowę szklaną czy z kamienia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 24.04.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ja odpowiem że kominek jeszcze nie gotów... - jeszcze trochę cierpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek 24.04.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 rozumiem, a jaki wkład wybraliście, jesli można wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 24.04.2007 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 rozumiem, a jaki wkład wybraliście, jesli można wiedzieć wkład tarnawa z popienikiem, płaska szyba, chyba 14kw(albo16kw) nie pamietam a nie mam przy sobie faktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek 24.04.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Dziękuję za informację, my zastanawiamy się nad Jotul lub Dovre, ciężko podjąć decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 25.04.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Dziękuję za informację, my zastanawiamy się nad Jotul lub Dovre, ciężko podjąć decyzję rozumiem że panoramiczne? - pięknie - chyba bym się kierował w ku Dovre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.orzech 29.04.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Kasiu, z jakiego materialu jest wykonana Twoja kuchnia? Jak go oceniasz? Jestes z niego zadowolona? Czy podalabys namiary na wykonawce?Moj e-mail: [email protected] Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 29.04.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Kasiu, bardzo podoba mi sie Twoj salon i oczywiscie tapeta Kiciucha przesliczna czy znasz moze jakies strony z szablonami mialowidel na sciane? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 24.05.2007 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Kasiu, bardzo podoba mi sie Twoj salon i oczywiscie tapeta Kiciucha przesliczna czy znasz moze jakies strony z szablonami mialowidel na sciane? dzieki Witam serdecznie, Dzięki . Twoje Koty w Avatarku też są śliczne byłam nawet na Twojej stronie - Koty masz przepiekne. . a to nasza Nefi BRIe http://images20.fotosik.pl/314/12ca4b981dca6818.jpg Ja nie korzystałam z szablonów, ale wiem, że na Forum Muratora „WNĘTRZA” był wątek z szablonami . Pozdrawiam, KasiaR [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.05.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Chyba nie będę oryginalna jak powiem JAK TU PIĘKNIE!!!!!!!!!!! kLER powinien Ci zaplacic za wykorzystanie Twoich pomysłów marze o TAKICH scianach w salonie i o takim klimacie w domku czy ja też mogę prosić o info dot. gresu i parkietu w salonie. pozdrawiam ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia Z10 26.05.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 witam Kasiu, gratuluję orginalnego przytulnego gniazdka. My również budujemy się bardzo bardzo blisko Was . Zupełnie przypadkowo, dowiedzieliśmy się gdzie mieszkacie, jadąc dziś na skróty, by ominąć korki . Przeczytałam Wasz wspólnie prowadzony dziennik, oglądałam piękne Wasze ślubne fotki. Widać, że stanowicie fajną parę . Mnie Mąż też dziś próbowal namówić, żebym wpisała na stronie nasz dziennik, ale jakos na razie nie moge sie zebrać (Mała Dzidzia jest dość absorbująca ). Ale żeby nie zaśmiecać wątku - czy ja również moge prosić o namiary na gres? Pozdrawiam Was serdecznie i życzę Wam wszystkiego naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts