kasiaR 28.05.2007 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 anjamen i Kasia Z10, bardzo dziekuje za miłe słowa Jest mi bardzo miło. Namiary wysłałam Wam na priva. Pozdrawiam serdecznie , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM76 08.06.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Witam przepiękny domek! proszę Cię o informacje na temat gresu w kuchni, jakiej jest firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 10.06.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 sliczny domek, ogladam i sie zastanawiam, co z tego wykorzystac u nas pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 11.06.2007 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Witam przepiękny domek! proszę Cię o informacje na temat gresu w kuchni, jakiej jest firmy wysłałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 11.06.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 kilka zdjęć: nasza piękna elewacje http://domekkdr.photosite.com/~photos/tn/1321707_348.ts1148189677476.jpg nie taki kolor wybieraliśmy no i jeszcze coś ze środka - http://domekkdr.photosite.com/~photos/tn/1321732_348.ts1148189983702.jpg , http://domekkdr.photosite.com/~photos/tn/1321733_348.ts1148189996488.jpg http://domekkdr.photosite.com/~photos/tn/1321736_348.ts1148190030791.jpg gres http://domekkdr.photosite.com/~photos/tn/1321734_348.ts1148190006609.jpg Piekne wnętrza. Mam kilka pytań co do podłogi w salonie i jeżeli możecie podzielić sie swoim doświadczeniem, będę wdzięczna: 1. Czy pod gresem jest podłogówka? 2. Chcę położyć podobne kolorystycznie płytki(50/50) jakiego kleju użyliście oraz fugi? 3.Czy fugi przy takich jasnych płytkach sie nie brudzą? 4. Czym płytki impregnowaliście? Z góry dziękuję i pozdrawaim Lidka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 11.06.2007 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Piekne wnętrza. Mam kilka pytań co do podłogi w salonie i jeżeli możecie podzielić sie swoim doświadczeniem, będę wdzięczna: 1. Czy pod gresem jest podłogówka? 2. Chcę położyć podobne kolorystycznie płytki(50/50) jakiego kleju użyliście oraz fugi? 3.Czy fugi przy takich jasnych płytkach sie nie brudzą? 4. Czym płytki impregnowaliście? Z góry dziękuję i pozdrawaim Lidka Dziekuję za miłe słowa, Więc... 1.Tak, pod gresem jest podłogówka 2. To było ponad rok temu, nie pamietam nazwy, klej elastyczny do podłogówki napewno ale ani nazwy fugi ani kleju nie pamietam. Kolor fugi dobieralismy do koloru płytki. 3. Brudza sie jak kazde jasne fugi, ale nie jest źle. 5. Tak płytki najpier były wyczyszczone specjalnym preparatem do wosku , którym sa pokryte każde płytki polerowane, potem były zaimpregnowane (przed fugowaniem)!!! , nastepnie fugowanie, czyszczenie i jeszcze raz impregnacja. ***Impregnat do gresu - SOPRO 719 ***preparat do czyszczenia gresu z wosku - Entoler firmy PCI. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 11.06.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Piekne wnętrza. Mam kilka pytań co do podłogi w salonie i jeżeli możecie podzielić sie swoim doświadczeniem, będę wdzięczna: 1. Czy pod gresem jest podłogówka? 2. Chcę położyć podobne kolorystycznie płytki(50/50) jakiego kleju użyliście oraz fugi? 3.Czy fugi przy takich jasnych płytkach sie nie brudzą? 4. Czym płytki impregnowaliście? Z góry dziękuję i pozdrawaim Lidka Dziekuję za miłe słowa, Więc... 1.Tak, pod gresem jest podłogówka 2. To było ponad rok temu, nie pamietam nazwy, klej elastyczny do podłogówki napewno ale ani nazwy fugi ani kleju nie pamietam. Kolor fugi dobieralismy do koloru płytki. 3. Brudza sie jak kazde jasne fugi, ale nie jest źle. 5. Tak płytki najpier były wyczyszczone specjalnym preparatem do wosku , którym sa pokryte każde płytki polerowane, potem były zaimpregnowane (przed fugowaniem)!!! , nastepnie fugowanie, czyszczenie i jeszcze raz impregnacja. ***Impregnat do gresu - SOPRO 719 ***preparat do czyszczenia gresu z wosku - Entoler firmy PCI. Pozdrawiam, KasiaR Jesteście nieocenieni Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Kasiu, pięknie, pięknie i jeszcze raz pieknie Brawo za odwagę wprowadzenia kolorów do domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 19.06.2007 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Dziekujemy za miłe słowa. Dodam kilka aktualnych zdjęć (wieksza ilość zdjęć w naszym dzienniku) Mamy wkońcy kominek, tzn obudowę kominka, bo wkład to już był http://images26.fotosik.pl/1/8fd5a498ba0abe7emed.jpg http://images26.fotosik.pl/1/0ac613a6f17e194amed.jpg http://images29.fotosik.pl/1/914382b585fb2c6emed.jpg http://images29.fotosik.pl/1/455b1073435417d7med.jpg Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elas33 24.06.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 WITAM.Domek z klasą i pomysłem. Gratuluję!!! Mam pytanie co zastosowaliście w salonie na połączeniu drewna i gresu ? Wcześniej czytałam, że zmuszeni jesteście z powodu nierówności zastosować listwę aluminiową , ale na zdjęciach tego nie widać??Znaleźliście jakieś inne rozwiązanie??Bardzo proszę o odpowiedż bo mam ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 11.07.2007 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 WITAM. Domek z klasą i pomysłem. Gratuluję!!! Mam pytanie co zastosowaliście w salonie na połączeniu drewna i gresu ? Wcześniej czytałam, że zmuszeni jesteście z powodu nierówności zastosować listwę aluminiową , ale na zdjęciach tego nie widać?? Znaleźliście jakieś inne rozwiązanie?? Bardzo proszę o odpowiedż bo mam ten sam problem. Będzie tam korek, narazie nic nie ma, bo zabieramy sie do tego jak...... l(od roku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katgoli 12.07.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam Kasiu i Damianie, wasz domek jest przepiekny. Piekne dodatki i wogole wiele swietnych pomyslow. Strasznie mi sie podoba wasze oswietlenie salonie. Czy moglibyscie mi napisac jak zrobiliscie ta lampe-chodzi mi o rozmiar, umocowania szybek, jakie lampy itd.. Myslalam o czyms podobnym do lazienki z plyty kartonowej. Wielkie wielkie dzieki. Pozdrowienia Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamieniczka 16.07.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Kasiu i Damianie, czy to nie w waszym watku znalazlam kiedyś link do internetowej galerii sztuki, gdzie mozna było kupić oryginalne obrazy (nie reprodukcje) mniej znanych artystów? Tak bardzo chce go znaleźć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 16.07.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Witam! Kasiu, prześledziłam twój wątek i muszę przyznac, ze piękny masz dom! Cudowne kolory w salonie, marze o takiej czerwieni.Bardzo ciekawe rozwiązanie w kuchni, jaka ona ma powierzchnię?I jak dla mnie to hitem sa schody... wspaniały pomysł, dość nietypowy,m ale jakie wrażenie!Też jestem ciekawa, jak łączyliście gres z drewnem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 17.07.2007 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam! Kasiu, prześledziłam twój wątek i muszę przyznac, ze piękny masz dom! Cudowne kolory w salonie, marze o takiej czerwieni. Bardzo ciekawe rozwiązanie w kuchni, jaka ona ma powierzchnię? I jak dla mnie to hitem sa schody... wspaniały pomysł, dość nietypowy,m ale jakie wrażenie! Też jestem ciekawa, jak łączyliście gres z drewnem. Pozdrawiam. dziekujemy , Kuchnia ma 12,5 m2. Łaczenie gresu z drewnem, odp - ---> patrz 4 posty wyżej Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 17.07.2007 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Kasiu i Damianie, czy to nie w waszym watku znalazlam kiedyś link do internetowej galerii sztuki, gdzie mozna było kupić oryginalne obrazy (nie reprodukcje) mniej znanych artystów? Tak bardzo chce go znaleźć ... niestety chyba nie u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 17.07.2007 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam Kasiu i Damianie, wasz domek jest przepiekny. Piekne dodatki i wogole wiele swietnych pomyslow. Strasznie mi sie podoba wasze oswietlenie salonie. Czy moglibyscie mi napisac jak zrobiliscie ta lampe-chodzi mi o rozmiar, umocowania szybek, jakie lampy itd.. Myslalam o czyms podobnym do lazienki z plyty kartonowej. Wielkie wielkie dzieki. Pozdrowienia Kasia Tak jak juz kiedyś pisałam, nie robilismy tego oświetlenia sami. Robił je stolarz i elektryk. Wymiary chyba 1,5 m x 1,5 m. Drewno + plekasa mleczna + elektryka. Tyle wiemy. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 17.07.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 KasiaR, dzieki! Z racji późnej pory wczoraj chyba już nie doczytałam Tak sobie jeszcze dziś oglądałam zdjęcia, bo się napatrzeć nie mogę. Podoba mi się spójność stylu, widać, że wszystko jest przemyślane w każdym calu. i choć to nie do końca mój styl, to robi duże wrażenie. Bez wazeliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 17.07.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 KasiaR, dzieki! Z racji późnej pory wczoraj chyba już nie doczytałam Tak sobie jeszcze dziś oglądałam zdjęcia, bo się napatrzeć nie mogę. Podoba mi się spójność stylu, widać, że wszystko jest przemyślane w każdym calu. i choć to nie do końca mój styl, to robi duże wrażenie. Bez wazeliny hehe miło nam dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.07.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Kasiu - kominek wyszedł ekstra , ale co tam kominek ja to się zachwycam kicią, bo jest po prostu CUDNA . Wiem, że już kiedyś pisałaś, ale przypomnij mi jaka to rasa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts