damianr 05.10.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Kasia.... i Damian oto macie kolejną fanke waszego wystroju wnętrz!!!!! CUDO BOSKIE i nie wiem co jeszcze napisać bo wszystkie wyrazy zachwytów już tutaj na przełomie tych 9ciu stron padły!!! p.s. a nie planujecie rozrodu swojego kociaka????.... jeśli tak (może być i krzyżowka z innmy) to juz ustawiamy się w kolejkę po pierwszego kociaczka.... ANNNJA wielkie dzięki co do kociaka - tak planujemy i raczej należy się spodziewać samych kremaczków ale to jest pewien proces któy trwa i kociaki może sie pokażą na gwiazdkę - pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.10.2007 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Kasia.... i Damian oto macie kolejną fanke waszego wystroju wnętrz!!!!! CUDO BOSKIE i nie wiem co jeszcze napisać bo wszystkie wyrazy zachwytów już tutaj na przełomie tych 9ciu stron padły!!! Dziekujemy za miłe słowa p.s. a nie planujecie rozrodu swojego kociaka????.... jeśli tak (może być i krzyżowka z innmy) to juz ustawiamy się w kolejkę po pierwszego kociaczka.... Planujemy, ale nie bedziemy "krzyżować" z innym Kocurem - tego wsród ras się nie robi (chyba ,że źle Cie zrozumiałam to przepraszam ) Ojcem kociąt bedzie Kocur Brytyjski też kremowy jak nasza Nefi- wiec i kociaczki będą kremowe. Jak tylko będziemy mieć stronke naszej hodowli- prześlemy Ci link. A jeżeli chcesz poczytac sobie o kotach Brytyjskich wejdź na kocie forum http://www.forum.aisha.pl , http://www.forum.behemot.pl Pozdrawiam serdecznie , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.10.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 tyle razy zwiedzałam Wasz domek... Po cichu, bo tak najwygodniej . przyszła w końcu pora, żeby powiedzieć kilka słów... Pięknie macie w domku, zwłaszcza salon jest w moim guście (jak większości ). A kicia... Cudo na ziemi . Dołączam się do ochów i achów . Pozdrawiam Ps. pokazaliście łazienkę mniejszą... To znaczy, że jest i większa?? Bo jakoś nie znalazłam nic na ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 09.10.2007 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ps. pokazaliście łazienkę mniejszą... To znaczy, że jest i większa?? Bo jakoś nie znalazłam nic na ten temat... jest też większa łazienka, ale nie zrobiona jeszcze, koncepcje cały czas zmieniaja się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 09.10.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Kasiu mam pytanie odnośnie Waszego wypoczynku .Może pamiętasz nazwe? Ostatnio oglądaliśmy chyba bardzo podobny -był ze skóry ekologicznej(niewiem jak to się zachowuje w użyciu).Napisz coś więcej o nim pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 12.10.2007 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Kasiu mam pytanie odnośnie Waszego wypoczynku .Może pamiętasz nazwe? Ostatnio oglądaliśmy chyba bardzo podobny -był ze skóry ekologicznej(niewiem jak to się zachowuje w użyciu).Napisz coś więcej o nim pozdrawiam wysłałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 02.11.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Od całkiem niedawna mamy w końcu nowy piecrzeczywiście nowy piec ma zupełnie inną kulturę pracy...z widocznych zmian - piec nie ma żądnego problemu z podnoszeniem temperatury w domu - okazało się że żeby utrzymać żądaną temperaturę w domu wszystkie grzejniki nie musza byc rozkręcana na 5... i piec nie musi tłoczyć 80 stopniowej wody w instalacje a podłoga wystarczy że jest przyjemna pod bosymi nogami a nie musi od razu grzać - generalnie jesteśmy na razie zadowoleni nawet ze zużycia (a jego zmniejszenia nie wymaga używania przycisku OFF/ON jak poprzednio zalecał serwisant)Mam nadzieję że jest to już definitywny koniec naszych problemów z Kotłownią.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 02.11.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 a jaka marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 02.11.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 a jaka marka? XENA narazie pozostaliśmy przy poprzednim wyborze bo to była wymiana w ramach reklamacji czyli brotia tyle że jakiś teraz najnowszy model dali z dwoma obiegami wbudowanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 08.11.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Witaj Wyczytalam, ze masz polozona podloge Balticfloor ( mam nadzieje ze dobrze wyczytalam ) i teraz po jakims czasie uzytkowania mozesz powiedziec czy jest godna polecenia ?? Czy rysuje sie mocno?? My chcemy ja polozyc na ogrzewaniu podlogowym. Bede wdzieczna za odpowiedz Pozdrawiam Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 08.11.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Majcia bardzo dobrze wyczytałaś mamy te deski położone w sypialniach i w salonie i wyglądają całkiem nieźle, nierozsychają się nie robią się szpary natomiast jeśli chodzi o rysowanie - no cóż drewno jest piękne ale trzeba o nie dbać i to jest opinia wszystkich naszych znajomych którzy mają cokolwiek drewnianego na podłogach z różnych twardych i twardszych egzotyków, desek, parkietów itp - powiem tak zależy jak sie mocno będziesz jej przyglądać to tyle zobaczysz bo wgniecenia i rysy są ale wiórów nie mamy więc ogólnie wyglada pięknie i wzbudza zachwyt dla mnie ważne jest że szczeliny mi się nierobią i wybrzuszenia jakieś dziwne p.s. u nas pod drewnem nie mamy podłogówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 08.11.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Majcia bardzo dobrze wyczytałaś mamy te deski położone w sypialniach i w salonie i wyglądają całkiem nieźle, nierozsychają się nie robią się szpary natomiast jeśli chodzi o rysowanie - no cóż drewno jest piękne ale trzeba o nie dbać i to jest opinia wszystkich naszych znajomych którzy mają cokolwiek drewnianego na podłogach z różnych twardych i twardszych egzotyków, desek, parkietów itp - powiem tak zależy jak sie mocno będziesz jej przyglądać to tyle zobaczysz bo wgniecenia i rysy są ale wiórów nie mamy więc ogólnie wyglada pięknie i wzbudza zachwyt dla mnie ważne jest że szczeliny mi się nierobią i wybrzuszenia jakieś dziwne p.s. u nas pod drewnem nie mamy podłogówki Dziekuje bardzo za szybka odpowiedz Pozdrawiam Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 13.11.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 ciekaw jestem co wybraliście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.11.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Kasiu ja w sprawie ramki wokół wkładu. Jak to ceramika? Jakiej firmy? Mozesz podać namairy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 19.11.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 damianier podasz mi plisplis na prv jaki to model brotje (ten nowy - dobry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 21.11.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 damianier podasz mi plisplis na prv jaki to model brotje (ten nowy - dobry) Xena sprawdzę i podam - postaram się wieczorem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caty 21.11.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 http://images22.fotosik.pl/107/9aa28cfa017c7056.jpg śliczna Ja mam 3 znajdy ale też piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 26.11.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Witam serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!Mają państwo przecudny domek. A ja mam pytanie dotyczące dachu garażu:Jak duże jest nachylenie dachu garażu, ile ma stopni?????????????Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 26.11.2007 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Witam serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!! Mają państwo przecudny domek. A ja mam pytanie dotyczące dachu garażu: Jak duże jest nachylenie dachu garażu, ile ma stopni????????????? Bardzo proszę o odpowiedź. około 12 stopni (jeżeli dobrze pamietam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia11 28.11.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Kasiu,Piekny dom , salon i kuchnia cudne czy moglabys napisac ile ma metrow kuchnia? Chcialabym miec w domu wyspe ale moj maz twierdzi, ze kuchnia jest za mala 3x4m2. Super rozwiazanie z polwyspa, na ktorej jest plyta grzewcza.Napisz prosze jakie macie zachowane odleglosci od szafek by tam sie swobodnie poruszac no i czy wygodnie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts