Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom KasiR i DamianaR

Recommended Posts

Kasia.... i Damian

oto macie kolejną fanke waszego wystroju wnętrz!!!!!

CUDO BOSKIE i nie wiem co jeszcze napisać bo wszystkie wyrazy zachwytów już tutaj na przełomie tych 9ciu stron padły!!!

p.s. a nie planujecie rozrodu swojego kociaka????.... jeśli tak (może być i krzyżowka z innmy) to juz ustawiamy się w kolejkę po pierwszego kociaczka....

ANNNJA wielkie dzięki :lol:

co do kociaka - tak planujemy i raczej należy się spodziewać samych kremaczków ale to jest pewien proces któy trwa i kociaki może sie pokażą na gwiazdkę - pożyjemy zobaczymy :lol:

• Odpowiedzi 684
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasia.... i Damian

oto macie kolejną fanke waszego wystroju wnętrz!!!!!

CUDO BOSKIE i nie wiem co jeszcze napisać bo wszystkie wyrazy zachwytów już tutaj na przełomie tych 9ciu stron padły!!!

Dziekujemy za miłe słowa

p.s. a nie planujecie rozrodu swojego kociaka????.... jeśli tak (może być i krzyżowka z innmy) to juz ustawiamy się w kolejkę po pierwszego kociaczka....

Planujemy, ale nie bedziemy "krzyżować" z innym Kocurem :roll: - tego wsród ras się nie robi (chyba ,że źle Cie zrozumiałam :wink: to przepraszam ) Ojcem kociąt bedzie Kocur Brytyjski też kremowy jak nasza Nefi- wiec i kociaczki będą kremowe.

Jak tylko będziemy mieć stronke naszej hodowli- prześlemy Ci link.

A jeżeli chcesz poczytac sobie o kotach Brytyjskich wejdź na kocie forum http://www.forum.aisha.pl , http://www.forum.behemot.pl

Pozdrawiam serdecznie :D ,

KasiaR

:wink:

tyle razy zwiedzałam Wasz domek...

Po cichu, bo tak najwygodniej :wink: .

przyszła w końcu pora, żeby powiedzieć kilka słów...

Pięknie macie w domku, zwłaszcza salon jest w moim guście (jak większości :wink: ). A kicia... Cudo na ziemi :roll: .

Dołączam się do ochów i achów :wink: .

Pozdrawiam :p

Ps. pokazaliście łazienkę mniejszą...

To znaczy, że jest i większa??

Bo jakoś nie znalazłam nic na ten temat...

• 3 weeks później...

Od całkiem niedawna mamy w końcu nowy piec

rzeczywiście nowy piec ma zupełnie inną kulturę pracy...

z widocznych zmian - piec nie ma żądnego problemu z podnoszeniem temperatury w domu - okazało się że żeby utrzymać żądaną temperaturę w domu wszystkie grzejniki nie musza byc rozkręcana na 5... i piec nie musi tłoczyć 80 stopniowej wody w instalacje a podłoga wystarczy że jest przyjemna pod bosymi nogami a nie musi od razu grzać - generalnie jesteśmy na razie zadowoleni nawet ze zużycia (a jego zmniejszenia nie wymaga używania przycisku OFF/ON jak poprzednio zalecał serwisant)

Mam nadzieję że jest to już definitywny koniec naszych problemów z Kotłownią.

pozdrawiam

Majcia bardzo dobrze wyczytałaś :lol:

mamy te deski położone w sypialniach i w salonie i wyglądają całkiem nieźle, nierozsychają się nie robią się szpary

natomiast jeśli chodzi o rysowanie - no cóż drewno jest piękne ale trzeba o nie dbać i to jest opinia wszystkich naszych znajomych którzy mają cokolwiek drewnianego na podłogach z różnych twardych i twardszych egzotyków, desek, parkietów itp - powiem tak zależy jak sie mocno będziesz jej przyglądać to tyle zobaczysz bo wgniecenia i rysy są ale wiórów nie mamy

:lol: więc ogólnie wyglada pięknie i wzbudza zachwyt 8)

dla mnie ważne jest że szczeliny mi się nierobią i wybrzuszenia jakieś dziwne

p.s. u nas pod drewnem nie mamy podłogówki

Majcia bardzo dobrze wyczytałaś :lol:

mamy te deski położone w sypialniach i w salonie i wyglądają całkiem nieźle, nierozsychają się nie robią się szpary

natomiast jeśli chodzi o rysowanie - no cóż drewno jest piękne ale trzeba o nie dbać i to jest opinia wszystkich naszych znajomych którzy mają cokolwiek drewnianego na podłogach z różnych twardych i twardszych egzotyków, desek, parkietów itp - powiem tak zależy jak sie mocno będziesz jej przyglądać to tyle zobaczysz bo wgniecenia i rysy są ale wiórów nie mamy

:lol: więc ogólnie wyglada pięknie i wzbudza zachwyt 8)

dla mnie ważne jest że szczeliny mi się nierobią i wybrzuszenia jakieś dziwne

p.s. u nas pod drewnem nie mamy podłogówki

Dziekuje bardzo za szybka odpowiedz :D Pozdrawiam Maja

Kasiu,

Piekny dom , salon i kuchnia cudne czy moglabys napisac ile ma metrow kuchnia? Chcialabym miec w domu wyspe ale moj maz twierdzi, ze kuchnia jest za mala 3x4m2. Super rozwiazanie z polwyspa, na ktorej jest plyta grzewcza.

Napisz prosze jakie macie zachowane odleglosci od szafek by tam sie swobodnie poruszac no i czy wygodnie?

Pozdrawiam