damianr 06.09.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Kasiu, a czy mogłabyś napisać jakiej szerokości jest otwór wyjściowy na taras i ile Cię kosztowały te przesuwne drzwi? Sorki, że się wtrącam ale żoncia na wyjeździe więc odpowiem okno tarasowe ma wymiar 4mx2,3 i obok (na drugiej ścianie) jest witrynka 2,1 na 2,3, nalezy zwrócić uwagę na to że są to przeszklenia bez dodatkowych poprzeczek - grubsze zespolenie szybowe oraz dodatkowe wzmocnienia w narożach - okna z PCV pieciokomorowe VEKA co do ceny to wydaje mi się że wynegocjowałem dobrą cenę ale za całość - w rozbiciu na poszczególne pozycje wygląda to conajmniej śmiesznie bo za tarasowe z systemem patio na większy wymiar (firma GU) wychodziło chyba ok 2,2 tys. pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.09.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Dzieki za rzetelną odpowiedź ! Cena naprawdę niczego sobie A w tych drzwiach to "jeździ" tylko ta środkowa część a boczne są nieruchome, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 06.09.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Dokładnie tak - wiekszość naszych okien to witryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 14.09.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Projekt indywidualny ? Wasz salon http://foto.onet.pl/upload/17/29/_522519_n.jpg Nasz salon http://foto.onet.pl/upload/45/8/_531008_n.jpg Zamorduję mojego projektanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 14.09.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 14.09.2005 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Projekt indywidualny ? Wasz salon http://foto.onet.pl/upload/17/29/_522519_n.jpg Nasz salon http://foto.onet.pl/upload/45/8/_531008_n.jpg Zamorduję mojego projektanta Tak projekt indywidualny. Dobre. Ty tez masz projekt indywidualny??? Nasz projekt był robiony przez pewną Panią w Warszawy , a Twoj?? Serdecznie pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 14.09.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Przez Panią z pod Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 14.09.2005 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Przez Panią z pod Warszawy. Pani Zofia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 14.09.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Przez Panią z pod Warszawy. Pani Zofia??? Włącze się do dyskusji a jak reszta domu??? co do projektant - nasza z Raszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 14.09.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 no i z tymi oknami to tak nie do końca bo my sami rysowaliśmy nasz dom a projektant była przeciwna dużym przeszkleniom a już totalnie konkretnie , jakie wymiary nasz tych okien??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 14.09.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Projekt indywidualny ? Wasz salon http://foto.onet.pl/upload/17/29/_522519_n.jpg Nasz salon http://foto.onet.pl/upload/45/8/_531008_n.jpg Zamorduję mojego projektanta a gdzie możemy obejżeć twój domek na forum??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 14.09.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Moja ma na imię Bożena, nie jest z Raszyna. Jaki to zbieg okoliczności żeby domy były tak podobne mimo iż oba rysowane były przez kogoś innego. Na dziś nie wiem jakie mam dokładne wymiary okien, muszę sprawdzić na zamówieniu. Nasz projektant także odradzał nam tak duże przeszklenia bez poprzeczek ale co tam nam ma się podobać i koniec A tak w ogóle to nasz dom jest wariacją na temat tego projektu. Nie wstawiłem nigdzie zdjęć z obawy na krytykę o ewentualną gargamelowatość mojego domu A tak nam się podoba i żyjemy w błogiej nieświadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 14.09.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Moja ma na imię Bożena, nie jest z Raszyna. Jaki to zbieg okoliczności żeby domy były tak podobne mimo iż oba rysowane były przez kogoś innego. Na dziś nie wiem jakie mam dokładne wymiary okien, muszę sprawdzić na zamówieniu. Nasz projektant także odradzał nam tak duże przeszklenia bez poprzeczek ale co tam nam ma się podobać i koniec A tak w ogóle to nasz dom jest wariacją na temat tego projektu. Nie wstawiłem nigdzie zdjęć z obawy na krytykę o ewentualną gargamelowatość mojego domu A tak nam się podoba i żyjemy w błogiej nieświadomości co znaczy gargamelowatość? co do wariacji to żoncio ... bo ja nie potrafie ... wklej nasz prototyp - jeśli możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 14.09.2005 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Moja ma na imię Bożena, nie jest z Raszyna. Jaki to zbieg okoliczności żeby domy były tak podobne mimo iż oba rysowane były przez kogoś innego. Na dziś nie wiem jakie mam dokładne wymiary okien, muszę sprawdzić na zamówieniu. Nasz projektant także odradzał nam tak duże przeszklenia bez poprzeczek ale co tam nam ma się podobać i koniec A tak w ogóle to nasz dom jest wariacją na temat tego projektu. Nie wstawiłem nigdzie zdjęć z obawy na krytykę o ewentualną gargamelowatość mojego domu A tak nam się podoba i żyjemy w błogiej nieświadomości Wasz Domek jest super. I bez przesady z tą skromnością. Budowa i wybór domu tyle nas kosztuje (nie tylko pieniedzy),że nalezy sie chwalić. Naprawde ładny domek. Gratuluje wyboru. Jezeli chodzi o układ kuchni + jadalni + salonu -to mamy - mozna powiedzieć identyczny. A reszta juz jest już inna. Pozdrawiam i zycze powodzenia. KasiaR P.S. Na jakim etapie jestescie??? Pokazcie troche zdjęć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 14.09.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 gargamelowatość ...eee tak tylko żartowałem, może nikt nie zwróci na to uwagi etap : kładziemy gresy, terakoty, malujemy pierwszy raz na biało ( ponoć wtedy lepiej "kolor stoi " ), wstawiamy wanny, kominki i inne gadżety, fajne zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 16.09.2005 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 gargamelowatość ...eee tak tylko żartowałem, może nikt nie zwróci na to uwagi etap : kładziemy gresy, terakoty, malujemy pierwszy raz na biało ( ponoć wtedy lepiej "kolor stoi " ), wstawiamy wanny, kominki i inne gadżety, fajne zajęcie My juz nie możemy sie odczekać tego etapu - czyli powolne wykańczanie wnetrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 22.09.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 KasiaR i mąż, witajcie. Ja w sprawie okien- u mnie też mają być duże przeszklenia. I to na rogach budynku - trochę jak u Was. Cały czas martwi mnie to, czym ja te okna zabezpieczę - planujecie rolety, okiennice? Mąż mój twierdzi, że szyby antywłam. + alarm wystarczą. Oj nie wiem. Macie inne pomysły? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 23.09.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 KasiaR i mąż, witajcie. Ja w sprawie okien- u mnie też mają być duże przeszklenia. I to na rogach budynku - trochę jak u Was. Cały czas martwi mnie to, czym ja te okna zabezpieczę - planujecie rolety, okiennice? Mąż mój twierdzi, że szyby antywłam. + alarm wystarczą. Oj nie wiem. Macie inne pomysły? Pozdrawiam postaram sie odpowiedziec na priwa żeby nie zdradzać wszystkich zabezpieczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 23.09.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 KasiaR i mąż, witajcie. Ja w sprawie okien- u mnie też mają być duże przeszklenia. I to na rogach budynku - trochę jak u Was. Cały czas martwi mnie to, czym ja te okna zabezpieczę - planujecie rolety, okiennice? Mąż mój twierdzi, że szyby antywłam. + alarm wystarczą. Oj nie wiem. Macie inne pomysły? Pozdrawiam do takich dużych okien okiennice jakoś mi niepasują jeśli już to tylko ozdobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 03.11.2005 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 mamy bramę http://foto.onet.pl/upload/6/95/_549001_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/39/9/_549003_n.jpg i poczatki prac nad ogrodzeniem http://foto.onet.pl/upload/27/2/_549005_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts