kasiaR 04.02.2008 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 a specjalnie dla Toli - http://www.gorgeous.bri.pl/ żeby tak jeszcze słychać było mruczenie, dzięki pogłaszczcie ode mnie Nefi, tak z czułością dzięki Tola, a nad mruczeniem myślimy, może sie uda a by było słychać mrucząca Nefi na naszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.02.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Wow, gore wykanczacie? To znowu beda pieknosci!!! Ja juz sie ciesze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 07.02.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 a specjalnie dla Toli - http://www.gorgeous.bri.pl/ żeby tak jeszcze słychać było mruczenie, dzięki pogłaszczcie ode mnie Nefi, tak z czułością dzięki Tola, a nad mruczeniem myślimy, może sie uda a by było słychać mrucząca Nefi na naszej stronie oj widzisz Tola - dzięki za tę uwagę... bo ja mówiłem że mruczenie musi byc ale to podbno stronę spowolni i dywagujemy nad taką formą co by nieprzeszkadzała w jej działniu - pożyjemy zobaczymy Zelijka - poczekać trzeb będzie na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Damian, a może zrobić tak, by mruczenie było, ale miało funkcję wyłączenia.Ktoś wchodzi, spowalnia mu, więc to wyłącza. Chyba można tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.02.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Oj, jak znam zycie, to warto bedzie poczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.02.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 editta - no właśnie nie wszysko poza nami - przymierzamy się teraz do zakończenia góry więc intensywne działania są prowadzone - zobaczymy jaki będzie efekt... (...) to świetne wieści. czekam na zdjęcia. a efekt będzie świetny na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 10.02.2008 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Dziewczyny , dzięki ja powiem tak - są fajne pomysły ale teraz się boję realizacji bo co z tego że jest piękny gres wielkoformatowy, jak jego położenie może wszystko popsuć, ponadto pewne wizjonerskie pomysły musza też naleść praktyczne możliwości realizacjia a to jak w życiu - nie musi byc proste i łatwe... rozmawiamy z różnymi fachowcami - bosze już się od tego odzwyczaiłem i cierpliwości mi brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arli 10.02.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Kasiu mam pytanie odnośnie Waszego wypoczynku .Może pamiętasz nazwe? Ostatnio oglądaliśmy chyba bardzo podobny -był ze skóry ekologicznej(niewiem jak to się zachowuje w użyciu).Napisz coś więcej o nim pozdrawiam Witam serdecznie:) Nie pierwszy raz tu zaglądam i jestem pod wrażeniem urządzenia domku, ja uwielbiam czerwony kolor i na pewno pojawi sie w naszym domu stad moje pytanie o wypoczynek. Widziałam bardzo podo bny ale braz - jakiej firmy jest Wasz bo własnie szukam czegos wtakim kolorze:). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 12.02.2008 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Kasiu mam pytanie odnośnie Waszego wypoczynku .Może pamiętasz nazwe? Ostatnio oglądaliśmy chyba bardzo podobny -był ze skóry ekologicznej(niewiem jak to się zachowuje w użyciu).Napisz coś więcej o nim pozdrawiam Witam serdecznie:) Nie pierwszy raz tu zaglądam i jestem pod wrażeniem urządzenia domku, ja uwielbiam czerwony kolor i na pewno pojawi sie w naszym domu stad moje pytanie o wypoczynek. Widziałam bardzo podo bny ale braz - jakiej firmy jest Wasz bo własnie szukam czegos wtakim kolorze:). Pozdrawiam Dzięki, Producent CHRISTIANAPOL Seria Pull-Up Model JAMES http://www.christianapol.com.pl/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 29.02.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 gratuluje niebanalnych pomyslow i slicznych wnetrz! to duza sztuka tak ladnie wszystko dobrac Nefi rowniez mnie zauroczyla! moja siostra ma wspollokatorke z kocurkiem-brytyjczykiem , Toffi wyglada jak skan Nefi http://img156.imageshack.us/img156/2701/toffi1af4.th.jpg koty uwielbiam! mam swoje przygarniete, sa niewychodzace, wysterylizowane, wszystkie sa kochane! pozostane wierna czytelniczka pozdrawiam cieplo jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 03.03.2008 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 ja mam pytanko..wiidzialam u ciebie podloge wenge w salonie..Ja tez taką mam i ..mam z nia problem..napisalam nawet post na wnetrzach..Moze cos mi poradzisz.....zarobie sie przy niej a i tak bedzie okropnie wygladac. odpisałam na Wnętrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 11.03.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 na wnętrzach czyli gdzie? dlaczego okropnie wygląda? ja chcę taką założyć i mam obawy..... podzielicie się doświadczeniem użytkowania i.... sprzątania?czy takie gresy TRZEBA impregnować? jak często? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 11.03.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Piękny dom, jeden z tych, które najbardziej inspirują na forum! Gratuluję i pozwolę sobie zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 15.03.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Witajcie Może już gdzieś było, ale zapytam Jakiej firmy macie krzesła w jadalni ? Dzięki i pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niuka 18.03.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witam serdecznie:)Prześledziłam cały wątek i jestem pod ogromnym wrażeniem - domek przepiękny.Gratuluję i pozdrawiam.Jeśli to nie tajemnica to, jakiej firmy jest ten piękny gres z salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 18.03.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 na wnętrzach czyli gdzie? dlaczego okropnie wygląda? ja chcę taką założyć i mam obawy..... podzielicie się doświadczeniem użytkowania i.... sprzątania? czy takie gresy TRZEBA impregnować? jak często? czyli tu ... http://forum.muratordom.pl/podloga-wenge-deska-panele-a-pielegnacja,t125412.htm ja z podłogą drewniaą (wenge) oraz gresową (jasny gres) nie mam problemu. Wszystko OK. Wg mnie wyglada bardzo ładnie ale to rzecz gustu impregnacja podłogi z gresu - raz na rok wystarczy, najwazniejsza jest impregnacja po położeniu , przed fugowaniem. Oczywiście przed impregnacją najpierw trzeba usunąć wosk z płytek, potem impregnacja nastepnie fugowanie. pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 18.03.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Piękny dom, jeden z tych, które najbardziej inspirują na forum! Gratuluję i pozwolę sobie zaglądać Bardzo dziękujemy i zapraszamy do zaglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 18.03.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witam serdecznie:) Prześledziłam cały wątek i jestem pod ogromnym wrażeniem - domek przepiękny. Gratuluję i pozdrawiam. Jeśli to nie tajemnica to, jakiej firmy jest ten piękny gres z salonu? wysłałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 18.03.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witajcie Może już gdzieś było, ale zapytam Jakiej firmy macie krzesła w jadalni ? Dzięki i pozdrawiam Marcin Firma DREWMARK http://www.drewmark.admire.pl/ Krzesło KT24 http://www.drewmark.admire.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=51&catid=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 20.03.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 KasiuR, Wesołego Alleluja, mokrego dyngusa i smacznego jajka życzyGohna http://www.ekartki.pl/cards_files/12/12641_3421__kartka990.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts