Honzka 24.05.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Kasiu, podłogi śliczne, gratulacje, czekam na kolorki na ścianach, całość będzie wyglądać super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 25.05.2006 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Kasiu, podłogi śliczne, gratulacje, czekam na kolorki na ścianach, całość będzie wyglądać super Dzięki Honzka , jak tylko będš gotowe kolorki, kuchnia i zdjęcia to napewno dodam zdjęcia pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika19 25.05.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 jakie macie piekne podłogi łał zresztą cały dom bardzo fajny, a ze jestem w trakcie wybierania podłogi do siebie to właśnie zwrócilam uwage szczególnie na ten piekny jasny gres i chcialam zapytać jaka to firma, bede wdzieczna za informacje. Wybieram sie dzisiaj na kolejne sklepowe ogledziny. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 25.05.2006 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 jakie macie piekne podłogi łał zresztą cały dom bardzo fajny, a ze jestem w trakcie wybierania podłogi do siebie to właśnie zwrócilam uwage szczególnie na ten piekny jasny gres i chcialam zapytać jaka to firma, bede wdzieczna za informacje. Wybieram sie dzisiaj na kolejne sklepowe ogledziny. pozdr Nawet nie wiem jak się nazywał (jest to zwykły gres, prawdopodobie z dalekich Chin ) wybierałam kolor, a nie firmę więc nawet nie znam producenta ani nazwy. Spodobał nam sie odcien , bo nie jest szary jak wiekszoc tańszych gresów. Jest taki delikatnie waniliowy z jasnymi smugami. Więc chyba nie będę mogła Ci pomóc bo nie znam producenta Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika19 25.05.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 dziekuje za odpowiedz buu a myslałam, że juz znalazłam "moje" płytki Kasiu, a to jest gres polerowany czy szkliwiony? trzeba go impregnować? czy ten sam gres macie w kuchni i w salonie? bo jakos tak mi sie wydaje ze ten w salonie gładszy... bede w takim razie musiała szukac dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 25.05.2006 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 dziekuje za odpowiedz buu a myslałam, że juz znalazłam "moje" płytki Kasiu, a to jest gres polerowany czy szkliwiony? trzeba go impregnować? czy ten sam gres macie w kuchni i w salonie? bo jakos tak mi sie wydaje ze ten w salonie gładszy... bede w takim razie musiała szukac dalej jest to gres polerowany. Tak trzeba go impregnować. Ale przed impraegracja trzeba było go wyczycić takim specjalnym preparatem, a nastepnie dopiero dokładnie zaimpregnować. W kuchni jest inny gres - szkliwiony travertino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika19 25.05.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 oglądnełam dzisiaj gresy chinskie i tureckie (nie mówiąc o hiszpańskich - ale cena poza zasięgiem ) - są piękne Kasiu, a ten gres w kuchni - czy wiesz jakiej firmy? gersów teraverino znalazłam kilka, ale zaden w takim jak masz kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 26.05.2006 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 oglądnełam dzisiaj gresy chinskie i tureckie (nie mówiąc o hiszpańskich - ale cena poza zasięgiem ) - są piękne Kasiu, a ten gres w kuchni - czy wiesz jakiej firmy? gersów teraverino znalazłam kilka, ale zaden w takim jak masz kolorze Nika19, ten gres w kuchni jest z firmy STN Ceramica A gres nazywa sie Travertino brillo, format 33,3 x 33,3 cm http://62.175.209.150/CATDIN/CATDIN1110.asp?usuario=&clave=&idm_codigo=1 http://62.175.209.150/CATDIN/muestra_imagen.asp?path=/data/catalogo/max/2076.jpg Pozdrawiam, Kasiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika19 26.05.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 wielkie dzieki ruszam na poszukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Bardzo ładnie się zaczyna robić u Was Kasiu . Połączenie beżu z wenge, w salonie wygląda super. Tempo macie niesamowite . Bardzo jestem ciekawa Waszej kuchni. Czy już niedługo będziecie ją mieli gotową? Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 26.05.2006 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Bardzo ładnie się zaczyna robić u Was Kasiu . Połączenie beżu z wenge, w salonie wygląda super. Tempo macie niesamowite . Bardzo jestem ciekawa Waszej kuchni. Czy już niedługo będziecie ją mieli gotową? Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjęcia. Dzieki Sonika , Tak kuchnia juz prawie gotowa. W niedziele lub poniedziałek dodam zdjęcia mebli kuchennych. pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edka 26.05.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 KasiuR mam pytanie odnośnie połączenia gresu i desek w salonie - czy poziom wylewek był zróżnicowany pod kątem grubszego panelu i cieńszej płytki, czy płaszczyzna była jednolita? Pozdrawiam. Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 26.05.2006 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 KasiuR mam pytanie odnośnie połączenia gresu i desek w salonie - czy poziom wylewek był zróżnicowany pod kątem grubszego panelu i cieńszej płytki, czy płaszczyzna była jednolita? Pozdrawiam. Edyta Wylewka była tej samej gruboci/wysokoci. Najpierw była robiona podłoga z gresu. Panowie pilnowali, poziomu/gruboci zaprawy aby po połozeniu gresu odpowiadał wysokociš z panelem (mielismy próbke /kawałek podłogi drewnianej). Ale niestety w jednym rogu sa niewielkie różnice, podobno le wypoziomowana wylewka . Nie da sie uniknšć takiech małych różnic. Róznica to tylko 2-3 milimetry!, ale jest. Więc bedziemy jednak łaczyc gres z drewnem taka cienkš listwa aluminiowš. Miał być korek w łaczeniu , ale ze względu na 2-3 mm róznicy poziomu, nie wyglada to dobrze. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edka 26.05.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dziekuję bardzo - uspokoiłaś mnie. Planuję również taki "dywan" z paneli drewnianych a mam jednakową wylewkę. Mam nadzieję, że będzie tak pięknie jak u Ciebie. Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Czekam z niecierpliwością na zdjęcia kuchni - niedziela tuż, tuż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 28.05.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Czekam z niecierpliwością na zdjęcia kuchni - niedziela tuż, tuż . Ja też...ja też czekam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 28.05.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 ładny dom i wykonanie, miło będzie zobaczyć całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 29.05.2006 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Zdjęcia będš dopiero jutro, przepraszam wiem,że obiecywałam, ale zapomniałam zabrac aparatu. Więc dopiero dzisiaj bedę robic te zdjęcia, a jutro dodam do albumu. Może dobrze ,że nie miałam aparatu, bo jeszcze cokoły nie były zrobione. I brakowału jednego uchwutu . Pozdrawiam serdecznie , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 29.05.2006 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 ładny dom i wykonanie, miło będzie zobaczyć całość dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.05.2006 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 To czekamy cierpliwie, tylko byle nie za długo . Pozdrawiam serdecznie i nie zapomnij aparatu Kasiu, bo już się nie mogę doczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts