Żółtodziób 16.08.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Szukałem przez przeglądarkę, ale nic nie znalazłem. Czy jest jakaś strona gdzie można sprawdzić kwalifikacje danej osoby Chcę szukać wody na działce, mam wstępnie radiestetę ale nie z polecenia, jak go sprawdzić. każdy mówi, że jest skuteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pereł 16.08.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 jeżeli każdy ci mówi że skuteczny to to jest własnie sprawdzenie.Nie ma chyba innej formy - zreszta zaraz z tego wątku tradycyjnie rozpęta się piekło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 16.08.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 wez innego, jak powie to samo, to obydwaj wiarygodni, jak co innego to zaden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 16.08.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Zobacz czym jeździ. Jak mercem, to jest na tyle dobry, że zakopane skarby znajduje, więc go bierz. Jak rowerem, to nie bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żółtodziób 16.08.2005 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Zobacz czym jeździ. Jak mercem, to jest na tyle dobry, że zakopane skarby znajduje, więc go bierz. Jak rowerem, to nie bierz Zobaczę na miejscu jak przyjedzie - klamka juz zapadła. W sumie to bierze 350 zł - tam i z powrotem ma 180 km - wydaje się że cena ok. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 16.08.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 ...W sumie to bierze 350 zł - tam i z powrotem ma 180 km - wydaje się że cena ok... 180 km do przejścia po Twojej działce za jedyne 350 zł to podejrzanie mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pereł 16.08.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 różnie ludzie kasują - dla jednego to mało - dla innego kilka dni pracy.Pojęcie względne. To że mało to plus - ważne aby pomógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theRav 16.08.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Najlepiej wogóle nie bierz radiestety - nie zapłacisz nic i kłopot z głowy. Jeżeli w okolicy ludzie mają studnie to sprawdź na jakich głębokościach mają wodę i tyle kop. Co do usytuowania - kop gdzie ci najlepiej będzie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 16.08.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Albo weż go razem z usługą kopania. Zapłać 1000,- i on sam ma się dokopać do wody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 16.08.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Szukałem przez przeglądarkę, ale nic nie znalazłem. Czy jest jakaś strona gdzie można sprawdzić kwalifikacje danej osoby Chcę szukać wody na działce, mam wstępnie radiestetę ale nie z polecenia, jak go sprawdzić. każdy mówi, że jest skuteczny.Jezeli pobrze kojarze to do p, Stefana S uderz po9 prosbie, powinien Ci dac troche wskazówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myciek 16.08.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Na Twoim miejscu miałbym kompletnie w nosie, czy radiesteta jest dobry czy zły, ale szukałbym kopacza, który zgodzi się na wynagrodzenie ZA WODĘ w studni a nie za DUŻĄ DZIURĘ w ziemi. Bo chyba celem jest woda w studni? Poszukaj zresztą na Forum - było już wiele burzliwych dyskusji na ten temat. A co do oceny z Mercem i rowerem to akurat uważam przeciwnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts