Filo 16.08.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Witam, Znalazłem w internecie poniższe rozwiązanie regulowanego zakrycia tarasu. Bardzo mi się to spodobało i chciałbym część zadaszenia (ruchomą) tak zrealizować. Czy ktoś z Was ma podobne rozwiązanie, jak się spisuje ? http://www.greendesign.es/greendesign/imag/producto/340/363.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 16.08.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Hej Filo,Wyglada fajnie! Daj jakiegos linka... kto to robi i za ile... Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 16.08.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 FAJOWE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 16.08.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Ciekawe rozwiazanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 16.08.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Rozumiem że raczej chroni tylko przed słońcem. Jak deszcz to chyba się leje tymi dziurkami. Co do śniegu też mam wątpliwości. Ogólnie wydaje się że to na kraje południowe - jak u nas się sprawdzi - nie wiem. Ale wygląda ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 16.08.2005 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Hej Filo, Wyglada fajnie! Daj jakiegos linka... kto to robi i za ile... Pozdr! Witam, Robią to tutaj: http://www.greendesign.es/greendesign/esp/index.php Na mailowe pytanie czy sprzedają to na drugim krańcu UE patraktowali wymownym milczeniem, więc mam zamiar wykonać "analoga". Bogus, oczywiście ma stanowić tylko ochronę przed zbyt natrętnym słońcem, którego nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 16.08.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Mam zamiar cos takiego sobie zrobic ale pod przejrzystym dachem.Zamierzam to zrealizować wnastepujacy sposób: Kupuje płutno i ładne "kijki" szyję takie ustrostwo. Rozwijane bedzie recznie poprzez przesuwanie tych kijów poprzecznych na ramie, na której beda wgłebienia. I tyle. Nic prostszego.A gdyby trzeba było to i jakis system mechaniczny by sie do tego dorobiło, ale po co??Myslę że duzo taniej.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 17.08.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Na mailowe pytanie czy sprzedają to na drugim krańcu UE patraktowali wymownym milczeniem, więc mam zamiar wykonać "analoga". Bogus, oczywiście ma stanowić tylko ochronę przed zbyt natrętnym słońcem, którego nie lubię Czekaj może jeszcze tłumaczą Twojego mejla! Toć to Hiszpanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts