obser 16.08.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Czy ktos ma przyklejona elewacje z plytek klinkierowych na styropian z kolkami, siatka i klejem i , ale bez dodatkowych kolkow przebijajacych siatke styropian i klej.Czy jak nie ma tych dodatkowych kolkow to plytki odpana, poniewaz siatka sie oderwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 16.08.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Jaka grubość styropianu i do jakiej wysokości mają być te płytki klinkierowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obser 16.08.2005 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Jaka grubość styropianu i do jakiej wysokości mają być te płytki klinkierowe? Styropianu jest 15cm o plytki do wysokosci max 3m. Styropian jest zakolkowany i to podwojnie, ale nastraszono mnie, ze nalezy jeszcze "przekolkowac siatke z klejem, bo inaczej plytki odpodna. Powierzchnie nie sa duze i juz sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obser 16.08.2005 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 A moze jednak ktos ma plytki klinkieowe na elewacji i wie jak powinno byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obser 17.08.2005 04:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 A moze jednak ktos ma plytki klinkieowe na elewacji i wie jak powinno byc? ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 17.08.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Ja mam naroża domu 1-p. obłożone płytką klinkierową i jest ok., ale są to pomimo znacznej wysokości tylko naroża na szer. 2 płytek po każdej stronie a nie cała elewacja do wys. 3m. Wydaje mi się, że powinieneś zwrócić się jednak do k-ka budowy lub projektanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts