Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

[b]PROMOCJE NA SIRIUSA[/b]

długi

Recommended Posts

to nie tylko na stronie Ruppa

dla mnie to wielki problem , bo moge tylko netem sie posluzyc

jedyne co dane mi zobaczyc to ceny z gazet promocyjnych marketow

jakby ktos mial namiary na jakis sklep budowlany z cenami bardzo prosze o link

gdybys Dlugi nie zapomnial , zapytaj przy okazji o te zielona dachowke, bo nie wiem czy mam sie ludzic czy rozwiac marzenia :lol:

dzieki

Witam Szanownych Forumowiczów,

Co prawda reprezentuję drugą stronę(jestem handlowcem największej sieci sprzedających pokrycia dachowe w Warszawie(DACHLUX),to wyjaśnię o co chodzi.Otóż od kiedy firmy BRAAS i RUPP CERAMIKA zostały połączone i wchłonięte przez firmę LAFARGE,wyszły z założenia,iż nie będą miały oficjalnych cenników.Każda firma zajmująca się sprzedażą tych dachówek,ma po prostu ceny zakupu i sama ustala,ile chce na tym zarobić.Trzeba w wycenach porównywać ceny jednostkowe.Im większa firma,tym sprzeda na lepszych warunkach.O moje referencje proszę zapytać przedstawiciela handlowego firmy RUPP CERAMIKA na terenie Warszawy(dane na stronie Ruppa).

Pozdrawiam

Michał Dąbrowicz

doradca techniczny firmy Dachlux

0 608 475 793

[email protected]

Witam Szanownych Forumowiczów,

Co prawda reprezentuję drugą stronę(jestem handlowcem największej sieci sprzedających pokrycia dachowe w Warszawie(DACHLUX),to wyjaśnię o co chodzi.Otóż od kiedy firmy BRAAS i RUPP CERAMIKA zostały połączone i wchłonięte przez firmę LAFARGE,wyszły z założenia,iż nie będą miały oficjalnych cenników.Każda firma zajmująca się sprzedażą tych dachówek,ma po prostu ceny zakupu i sama ustala,ile chce na tym zarobić.Trzeba w wycenach porównywać ceny jednostkowe.Im większa firma,tym sprzeda na lepszych warunkach.O moje referencje proszę zapytać przedstawiciela handlowego firmy RUPP CERAMIKA na terenie Warszawy(dane na stronie Ruppa).

Pozdrawiam

Michał Dąbrowicz

doradca techniczny firmy Dachlux

0 608 475 793

[email protected]

Pozwole sobie zapytac

jaki sens w trzymaniu tajemnicy cenowej

moze prosciej byloby ustalic dobra cene

umiescic ja na stronie w internecie

kazdy moze sobie porownac te cene z inna

zycie bedzie przyjemniejsze

czy sprzedawcom wydaje sie , ze jak juz klient dojedzie to kupiony , trafiony, tfu, zatopiony

dla mnie to jest niepowazne

robienie tajemnicy z rzeczy oczywistych

moze wezcie przyklad z jareko

zawsze jakies ceny mozna tam znalezc ,

jest to naprawde duze ulatwienie

Jak jest towar - to powinna byc przy nim cena.

Jej brak to objaw chytrosci.

Nie wiem jak jest na calym swiecie ale jak ostatnio szukalem aparatu foto przez internet,to ceny byly.Nikt nie robil z nich tajemnic.

Wystarczy zreszta zobaczyc ceny w sklepach internetowych,tych polskich rowniez,by zrozumiec,ze ukrywanie cen to jakas fobia.Skoro inni moga je pokazac,to co jest z producentami-handlowcami dachowek?