długi 16.08.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Od dzisiaj ma podobno byc promocja na Siriusa. Cz ktoś zna bliższe szczegóły. Na dzisiaj mam ofertę na dachowkę podstawową 2.25 brutto. Czy można taniej??????????(miedzana anagoba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 16.08.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 A co to sirius? Are you serious? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 16.08.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=38921&postdays=0&postorder=asc&start=60 Jeżeli brutto, to cena jest bardzo korzystna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.08.2005 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 przekorek nie żartuj bo ja już siwieję.SIRIUS to dachówa RUPPA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.08.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Dlugi czy masz jakis link do strony z ta dachowka?Jesli tak to podaj , proszeJa nie wiem jak taki kolor wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.08.2005 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 http://www.rupp.pldachówka z klasycznych s-ówek ale na połaci wychodzi bardzo ładnie.14.5 szt/m2 i niedrogie dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.08.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 dzieki Dlugi nie wiem czy ja nie moge znalezc, czy nie widze juz za dobrze ceny!!! a moze Ty Wiesz ile za zielona dachowke ??? czy jest duzo drozsza? cena dodatkow masz racje , ze istotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.08.2005 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 O cenie na stronie RUPPA zapomnij.Można ją dostać tylko u dystrybutora bo nawet przedstawiciel nie chce się wyartykułować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.08.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 to nie tylko na stronie Ruppa dla mnie to wielki problem , bo moge tylko netem sie posluzyc jedyne co dane mi zobaczyc to ceny z gazet promocyjnych marketow jakby ktos mial namiary na jakis sklep budowlany z cenami bardzo prosze o link gdybys Dlugi nie zapomnial , zapytaj przy okazji o te zielona dachowke, bo nie wiem czy mam sie ludzic czy rozwiac marzenia dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 17.08.2005 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Dzisiaj będę rozmawiał ze sprzedawcą to zapytam . Może uda mi się wydrzeć jakiś ogólny cennik . Napewno podziele się informacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 17.08.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Witam Szanownych Forumowiczów,Co prawda reprezentuję drugą stronę(jestem handlowcem największej sieci sprzedających pokrycia dachowe w Warszawie(DACHLUX),to wyjaśnię o co chodzi.Otóż od kiedy firmy BRAAS i RUPP CERAMIKA zostały połączone i wchłonięte przez firmę LAFARGE,wyszły z założenia,iż nie będą miały oficjalnych cenników.Każda firma zajmująca się sprzedażą tych dachówek,ma po prostu ceny zakupu i sama ustala,ile chce na tym zarobić.Trzeba w wycenach porównywać ceny jednostkowe.Im większa firma,tym sprzeda na lepszych warunkach.O moje referencje proszę zapytać przedstawiciela handlowego firmy RUPP CERAMIKA na terenie Warszawy(dane na stronie Ruppa). PozdrawiamMichał Dąbrowiczdoradca techniczny firmy Dachlux0 608 475 793[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 17.08.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Witam Szanownych Forumowiczów,Co prawda reprezentuję drugą stronę(jestem handlowcem największej sieci sprzedających pokrycia dachowe w Warszawie(DACHLUX),to wyjaśnię o co chodzi.Otóż od kiedy firmy BRAAS i RUPP CERAMIKA zostały połączone i wchłonięte przez firmę LAFARGE,wyszły z założenia,iż nie będą miały oficjalnych cenników.Każda firma zajmująca się sprzedażą tych dachówek,ma po prostu ceny zakupu i sama ustala,ile chce na tym zarobić.Trzeba w wycenach porównywać ceny jednostkowe.Im większa firma,tym sprzeda na lepszych warunkach.O moje referencje proszę zapytać przedstawiciela handlowego firmy RUPP CERAMIKA na terenie Warszawy(dane na stronie Ruppa). PozdrawiamMichał Dąbrowiczdoradca techniczny firmy Dachlux0 608 475 793[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Pozwole sobie zapytac jaki sens w trzymaniu tajemnicy cenowejmoze prosciej byloby ustalic dobra cene umiescic ja na stronie w internecie kazdy moze sobie porownac te cene z inna zycie bedzie przyjemniejsze czy sprzedawcom wydaje sie , ze jak juz klient dojedzie to kupiony , trafiony, tfu, zatopiony dla mnie to jest niepowazne robienie tajemnicy z rzeczy oczywistychmoze wezcie przyklad z jareko zawsze jakies ceny mozna tam znalezc , jest to naprawde duze ulatwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 18.08.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Zgadzam się z Panem w 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pomysł,aby nie było cenników wyszedł z samego koncernu LAFARGE.W naszej firmie np.sami sobie ustaliliśmy cennik.Trzeba jednak zawsze porównywać ceny jednostkowe.PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 18.08.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Zgadzam się z Panem w 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pomysł,aby nie było cenników wyszedł z samego koncernu LAFARGE.W naszej firmie np.sami sobie ustaliliśmy cennik.Trzeba jednak zawsze porównywać ceny jednostkowe.PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.08.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Jak jest towar - to powinna byc przy nim cena.Jej brak to objaw chytrosci.Nie wiem jak jest na calym swiecie ale jak ostatnio szukalem aparatu foto przez internet,to ceny byly.Nikt nie robil z nich tajemnic.Wystarczy zreszta zobaczyc ceny w sklepach internetowych,tych polskich rowniez,by zrozumiec,ze ukrywanie cen to jakas fobia.Skoro inni moga je pokazac,to co jest z producentami-handlowcami dachowek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dlugi 18.08.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 gdybys Dlugi nie zapomnial , zapytaj przy okazji o te zielona dachowke, bo nie wiem czy mam sie ludzic czy rozwiac marzenia dzieki Bylbym wdzieczny jakbys mnie tak nie wywolywal ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.08.2005 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Sie przyplątał .Ale jak Długi tomusi być sympatyczny Chociaż ja wolę być przez małe "d" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 ja tak z szacunku do Ciebie przez duze D napisalam nawijaj jak masz jakies newsy o zielonej , ale chyba raczej juz wiem , ze marzenia musze zmienic (te kolorystyczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.08.2005 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ten przez duze "d" to nie ja . Podszywa się jakiś podemnie a nawet się nie przywitał o jakimś pifku nie wspomnę?? Dziś będę cóś wiedział o tej zielonej. jest też inna metoda - kup czerwoną posadź blisko domu drzewa i za kilka lat będzie zielona marzenia się spełniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts