Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Warszawiacy i okoliczni !!!

rrmi

Recommended Posts

Chce szukac dzialki w okolicy Warszawy

nie mieszkam chwilowo w Polsce , dlatego chce przegladac oferty przez internet

dajcie prosze linki do stron ogloszeniowych

jak wrzucam w Google Wawa OFERTY

wyskakuja same agencje , (drogo) ,a szukam czegos bardziej w rodzaju anonsow

ale chetnie przejrze lokalne agencje

okolica nie ma wiekszego znaczenia

wszedzie sie zaklimatyzuje :lol:

dziekuje za pomoc

• Odpowiedzi 40
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zwróć uwagę na północno-wschodnie okolice W-wy: Jabłonna (my tam mieszkamy od 2001 r. i bardzo sobie chwalimy), Chotomów, Nieporęt, Skierdy....

Zapraszam też na strone naszej Grupy:

http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=19812&start=2280

Może ktoś coś będzie wiedział o konkretnych działkach...

Pozdrawiam, Maria

Bardzo dziekuje alienko .Rzeczywiscie ladna okolica .

A ktory domek jest Twoj? Widzialam? Bardzo mi sie tam podoba .

Gdybys mi jakies ceny na priva dala , nie jest to jednak bardzo pilne , ja sie tak przygotowuje narazie :wink:

Chcialabym juz wiedziec z kim bede sasiadowac :lol: :lol: :lol:

Grzecznie poprosze o jeszcze

O jak miło!

Widzę że firma, która sprzedaje tam działki powinna być dla mnie przynajmniej miła :D

Naprawdę bardzo się cieszę bo to znaczy, że dobrego wyboru dokonałam (początkowo kręciłam nosem bo daleko od W-wy)

Poniżej zamieszczam stronkę

Tutaj jest cena działki - ok. 1500 m2.

Nie wiem jak teraz ale chyba zawsze warto negocjować. Możesz kupić też np. wybudowany już dom w stanie surowym otwartym i dalej go wykańczać. Jeśli nie masz nic na przeciw bliźniaczkom to jest możliwość zakupienia i takiego domku. Wtedy cena działki jest dzielona na pół. (ja tak zrobiłam - 820m2 w zupełności mi wystarczy). Okolica jest piękna. Osiedle znajduje się w otulinie lasu (chyba Mazowiecki). Można tam spotkać dzikie zwierzęta :o no i oczywiście zbierać grzyby (nie licz jednak na wiele. W ciągu 3 godzin znalazłam ok.30 dkg). W każdym razie sam spacer dla mieszczucha to cudowne przeżycie. Niedaleko jest kąpielisko. Widziałam je jednak tylko z okna samochodu. Wiem o nim od mojego kolegi z Brwinowa, który bywa tam często ze swoją rodzinką i chwali to miejsce. Na osiedlu nie zobaczysz druta ani słupa wysokiego napięcia (i to jest piękne), nikt nigdy nie wybuduje tam gołębnika (i to też ważne). Osiedle jest strzeżone. Dojazd do najbliższego miasta 4 km (można skorzystać z autobusu miejskiego). Miasteczko jest ładne, zadbane z deptakiem. Moi znajomi z osiedla porównują je do miasteczka wczasowego (dużó ogródków piwnych). Do trasy katowickiej 2 km a więc dojazd do stolicy nie taki straszny. Korek zaczyna się w Raszynie :(

Ach tak! jest to nie daleko Żabiej Woli ale bliżej Warszawy. Do Żabiej Woli trzeba skręcić z trasy gdzieś dalej. Na osiedle w Książenicach skręcasz w Siestrzeni jadąc od W-wy w prawo. Po ok. 2 km dojeżdżasz do ronda, skręcasz w lewo i jesteś na osiedlu.

A najlepiej jak sama przyjedziesz i zobaczysz. Tutaj na stronce masz wszelkie kontakty do firmy sprzedającej. Możesz też zobaczyć jakie domki są w budowie. No i są zdjęcia. Przekonaj się jak z każdym rokiem więcej tu domków. Zacznij od oglądania najnowszych zdjęć.

Zapraszam, jeśli chcesz mogę być Twoim przewodnikiem po okolicy.

http://www.agrirol.republika.pl/