eveli 16.08.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Do wykończenia: segment w Wawrze: glazura, tynki, elementy z g-k. Pilne, proszę o informację na priv. Eveli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveli 18.08.2005 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Będę też bardzo wdzięczna, jeżeli mozecie kogoś polecić! Z góry dziekuję za każde info. Eveli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iktorn 19.09.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Ja też poszukuję nie dam rady sam pomalować 1000 M2 Iktorn 694456028 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redii 19.09.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 U mnie w obecnym domku robił i robi jeszcze kafelki: w gospodarczym, w kuchni, w przedsionku, w kibelku, w łazience. W poprzednim domu również robił całość. a bym zapomniał hydraulikę również robił . Rachunków nie wystawia i robi sam jest to Pan „złota rączka” zawodowo hydraulik. Jeśli są zainteresowani proszę o kontakt : na razie podaję własny: [email protected] ale spytam czy mogę poddać jego numer telefony do wiadomości publicznej. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts