rrmi 17.08.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 rzeczywiscie ladne podziekowanie dla kogos kto chcial pomoc ta krytyka jest przesadna i bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 18.08.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Co to będzie jeśli na formu zaczniemy przeklejać może Prawo Budowlane ustawy tekst cały itp.Jeśli ktoś ma coś ciekawego do zaproponaowania to link w zupełności wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 16.09.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 podnoszę, bo może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 16.09.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Litości - wystarczy link z podaniem tematyki i każdy zainteresowany sobie znajdzie. A jak będziemy przeklejać takie wątki to serwer FORUM zapcha się i ot będzie. A moim zdaniem inicjatywa OK, wazne, że się komuś chciało i na temat. rrmi zgadzam się z Tobą. Taki podręczny słowniczek mógłby nawet być przyklejony. Linki też dobra rzecz, nie neguję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 17.09.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 FLAUTOWANIE Impregnowanie elementów budowlanych narażonych na wpływy atmosferyczne poprzez ich nasycenie flautami - solami kwasu krzemowo-fluoro-wodorowego. Metodę tę stosuje się np. do wzmacniania zwietrzałych tynków. Korekta : FLUATOWANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 17.09.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 To taki mały zlepek z kilku miejsc .pozd. Atam... powiedz od razu, że z tąd: http://www.e-instalacje.pl/slownik/index.php?ID=szukaj&NR=0&search=&zn=A klaus jak się czepiasz to ja Ci powiem że pisze się stąd a nie z tąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 17.09.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 klaus jak się czepiasz to ja Ci powiem że pisze się stąd a nie z tąd Co do ortografii to biję się w pierś. Co do słownika to się nie czepiam tylko nie lubię szpanerów co to sobie przypisują zasługi, których nie posiadają. Zauważ, że kolega najpierw nie podał źródeł a potem po upomnieniu powiedział, że to kompilacja z kilku miejsc. W ten sposób, mówiąc delikatnie minął się z prawdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 17.09.2005 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Jeżeli uważasz że wszystkie informacje zawarte w tym mini słowniczku są ściągnięte z e–instalacje to się grubo mylisz ,druga sprawa, to za jakie guru ty się uważasz ,żebym na twoje upomnienie musiał odpowiadać – jeśli chcesz wiedzieć to sklecenie tego słowniczka i wpisanie zajęło mi pół dnia, ale nie potrzebuję za to pochwał – szczególnie od kogoś takiego jak ty – cieszy mnie to jeśli się komuś w.w. rzecz przyda – a co do ciebie to siedzisz tu od maja 2004 to może pochwalisz się co pożytecznego zrobiłeś dla tego forum ? Nie pozdrawiam .Stiff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 17.09.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Popieram stiff .Uszanujmy każdy włożony wkład w to forum. Nie popieram Klaus .Jeżeli Ci się coś nie podoba to po prostu nie czytaj i już. Dodam od siebie, że to forum dzięki ludziom, którzy tu piszą pomogło mi wielokrotnie. Pomogło w wielu trudnych chwilach w walce z budową.Jestem tym wszystkim, którzy pomogli, bardzo wdzięczny. Mam nadzieję, że Ty Klaus też to docenisz, jak zaczniesz stykać się z praktyką, a nie tylko z teorią, bo ja na razie to jesteś tylko przemądrzały teoretyk. Życie wszystko zweryfikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 18.09.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Mam nadzieję, że Ty Klaus też to docenisz, jak zaczniesz stykać się z praktyką, a nie tylko z teorią, bo ja na razie to jesteś tylko przemądrzały teoretyk. Życie wszystko zweryfikuje. Ot i Polska nasza cała... Możesz wyrazić swoją opinię, chętnie cię posłuchamy ale pod warunkiem, że będzie zgodna z naszą. A co do kolegi stiffa to wolno mu pisać co mu się tylko podoba niezależnie czy jest to komuś użyteczne czy też nie. Wolno mu także cytować innych autorów i tworzyć do woli wszelakie kompilacje. Jednak elementarna uczciwość wymaga aby zawsze podawać źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.09.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 klaus jak się czepiasz to ja Ci powiem że pisze się stąd a nie z tąd Co do słownika to się nie czepiam tylko nie lubię szpanerów co to sobie przypisują zasługi, których nie posiadają. Zauważ, że kolega najpierw nie podał źródeł a potem po upomnieniu powiedział, że to kompilacja z kilku miejsc. W ten sposób, mówiąc delikatnie minął się z prawdą. Ja nie sadze zeby kogos to interesowalo skad Stiff wzial cokolwiek , kto buduje czasu nie ma i tego dochodzil nie bedzie . Wolimy takie gotowce ja ten . Po co sie czepiasz Klaus ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 18.09.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Po co sie czepiasz Klaus ? Nie czepiam się tylko co chwila ktoś mnie wywołuje do tablicy i muszę udowadniać, że nie jestem słoniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.09.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Co do słownika to się nie czepiam tylko nie lubię szpanerów co to sobie przypisują zasługi, których nie posiadają. Moim zdaniem , jednak sie czepiasz. Stiff napracowal sie w nadziei,ze komus to sie przyda. Jezeli masz jakies uwagi merytoryczne co do slownika,to dawaj. Im wiecej informacji,tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 14.08.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Napracował się i dlatego uważam, że warto odgrzebać ten wątek. Może ktoś z niego jeszcze skorzysta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 03.05.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Wg mnie wątek pożyteczny - podnoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts