anna_d 17.08.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Po klilku latach przymiarek zamierzamy zbudowac swój dom. Znaleźliśmy ofertę firmy EURODOMY, czy ktoś z forumowiczów z nimi budował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_d 18.08.2005 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Dom który chcemy budować to "dom w bluszczu" firmy Archon. Czy ktoś go może już budował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carlgustav7 05.11.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 I jak się wam układa z nimi współpraca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 18.11.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Postanowilem odkopac dinozaura, jak widac zalozyciel tematu nie mial szczescia.Ponawiam wiec pytanie.Czy ktos mial lub ma cos wspolnego z firma EURODOMY?Przymierzam sie do budowy i mysle wlasnie o nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 18.11.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 ja się przymierzałem, ale niemal zabili mnie ceną. Nie wiem czy są dobrzy, ale na pewno nie na mój budżet. Na samym stanie surowym otwartym różnica między nimi a faktycznymi kosztami jakie poniosłem to ok. 70k PLN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts