gosipiet 17.08.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Witam serdecznie wszystkich, jestem nowym uzytkownikiem forum. Posiadam mały ogródek, w którym wraz z mężem zorganizowaliśmy:wrzosowisko, oczko wodne, skalniak, warzywnik, ogródek ziołowy, ogródek angielski. Obecnie jestesmy w trakcie budowy ogródka japońskiego, niestety nie moge nigdzie natrafic na latarnie, czy pagodę - które to elementy są nieodzowne do ogródka japońskiego. Jezeli ktos z Was mogłby mi pomóc - bedę wdzięczna.Pozdrawiam Małgorzata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
etrala 20.08.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Witam,też jesteśmy z mężem fanami ogrodów japońskich. Jeżeli chcesz kupić taką latarnię, to polecam firmę z Janowic "Ibuki" Maja swoja stronę http://www.ogrodyjaponskie.com.pl Niestety nie prowadzą sprzedazy przez internet. My ich odwiedziliśmy parę dni temu - mamy blisko około 30 km- i oglądalismy ogród pokazowy i latarnie, pagody, baseny kamienne,wszystko sprowadzane z Japonii, są ładne tylko ceny nas trochu przeraziły małe latarnie granitowe kosztują od 1500 a większe pagody nawet 4700. Na allegro widziałam taka latarenkę z granitu za bodajże 350 zł, ale jak ona wyglada w rzeczywistości to nie wiem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosipiet 22.08.2005 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Dziekuje za odpowiedz. Zamowilam glinke... zrobie sama latarnie, ceny oryginalnych latarenek sa dla mnie nie do przyjecia . tymczasem zakupilam budde z czerwonego kamienia i pomalutku ogrodek nabiera wlasciwego stylu.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts