Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Może ktoś się orientuje, ile kosztuje dachówka podstawowa, ile gąsior oraz gąsior początkowy - interesuje mnie cena wyjściowa, bez upustu?

kolor brązowy, właśnie kera-Pfanne Creatona

Może ktoś kupował taką dachówkę i może sie podzielić informacjami na temat ceny przed i po upuście (bardzo prosze o zaznaczenie czy byla to cena netto, czy brutto, a jeśli brutto to jaki vat (7 czy 22%).

Będę bardzo zobowiązana za informacje.

pozdrawiam serdecznie

https://forum.murator.pl/topic/38827-dach%C3%B3wka-kera-pfanne-creatona-cena-pomocy-b%C5%82agam/

Najlepiej sie skontaktuj z przedstwicielem handlowym na swoim terenie - on ci powie jakie sa ceny wyjsciowe i jakie sa mozliwe rabaty ( z tego co mi powiedzial przedst. z dolnoslaskiego wiem ze rozne sa rabaty w róznych rejonach - podbno sami przedstawiciele negocjuja ceny z producentem :o )
  • 5 months później...

ja otrzymałem upust 40% na kera pfanne. na akcesoria 22%.

wychodzi mi więc cena dachówki podstawowej 3,10

niezły upust ale jak stwierdzić czy nie jest to czasem klasa B1 lub B2 ?

czy w umowie można sobie to jakos zastrzec ?

• 4 weeks później...
Tu nie trzeba pomocy - to jest swietna dachówka - rabaty w dalszym ciągu ok40-42 procent nawet na wszystko, tzn. akcesoria też. i nie żaden 1 b, sprzedający musi to zaznaczyc na fakturze . Pozdrawiam
Może ktoś się orientuje, ile kosztuje dachówka podstawowa, ile gąsior oraz gąsior początkowy - interesuje mnie cena wyjściowa, bez upustu?

kolor brązowy, właśnie kera-Pfanne Creatona

Może ktoś kupował taką dachówkę i może sie podzielić informacjami na temat ceny przed i po upuście (bardzo prosze o zaznaczenie czy byla to cena netto, czy brutto, a jeśli brutto to jaki vat (7 czy 22%).

Będę bardzo zobowiązana za informacje.

pozdrawiam serdecznie

angoba brązowa 4,44 netto

boczna l/p 29,20 netto

gąsior 29,20 netto

vat 22%

od wszystkiego rabat 40%

• 2 weeks później...