gosia01 17.08.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Może ktoś się orientuje, ile kosztuje dachówka podstawowa, ile gąsior oraz gąsior początkowy - interesuje mnie cena wyjściowa, bez upustu?kolor brązowy, właśnie kera-Pfanne CreatonaMoże ktoś kupował taką dachówkę i może sie podzielić informacjami na temat ceny przed i po upuście (bardzo prosze o zaznaczenie czy byla to cena netto, czy brutto, a jeśli brutto to jaki vat (7 czy 22%).Będę bardzo zobowiązana za informacje.pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.08.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Najlepiej sie skontaktuj z przedstwicielem handlowym na swoim terenie - on ci powie jakie sa ceny wyjsciowe i jakie sa mozliwe rabaty ( z tego co mi powiedzial przedst. z dolnoslaskiego wiem ze rozne sa rabaty w róznych rejonach - podbno sami przedstawiciele negocjuja ceny z producentem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 09.02.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 ja otrzymałem upust 40% na kera pfanne. na akcesoria 22%.wychodzi mi więc cena dachówki podstawowej 3,10 niezły upust ale jak stwierdzić czy nie jest to czasem klasa B1 lub B2 ?czy w umowie można sobie to jakos zastrzec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacperski 04.03.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Tu nie trzeba pomocy - to jest swietna dachówka - rabaty w dalszym ciągu ok40-42 procent nawet na wszystko, tzn. akcesoria też. i nie żaden 1 b, sprzedający musi to zaznaczyc na fakturze . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bieniaa 04.03.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Może ktoś się orientuje, ile kosztuje dachówka podstawowa, ile gąsior oraz gąsior początkowy - interesuje mnie cena wyjściowa, bez upustu? kolor brązowy, właśnie kera-Pfanne Creatona Może ktoś kupował taką dachówkę i może sie podzielić informacjami na temat ceny przed i po upuście (bardzo prosze o zaznaczenie czy byla to cena netto, czy brutto, a jeśli brutto to jaki vat (7 czy 22%). Będę bardzo zobowiązana za informacje. pozdrawiam serdecznie angoba brązowa 4,44 netto boczna l/p 29,20 netto gąsior 29,20 netto vat 22% od wszystkiego rabat 40% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egd 15.03.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Dajcie namiary, gdzie na Śląsku kupujecie Creatona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts