dziki123 28.11.2002 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Jak myślicie?Czy należy zagruntować wylewkę UNIGRUNTEM.Jeśli tak to to jakim czasie od jej wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof 28.11.2002 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Nie wiem czy trzeba, ale na pewno warto! Ja zagruntowałem dopiero 3 miesiące po wylewkach, bo jakoś wcześniej nie było czasu Po zagruntowaniu wylewka przestała się pylić przy zamiataniu! Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszos 28.11.2002 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Nie musi być Unigrunt. To dobry ale drogi preparat. Możesz wybrać inny tańszy ale sprawdź. Różnie bywa z jakością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.11.2002 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Po co gruntowanie?Jakie pylenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts