AnetaS 18.08.2005 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Z tym lotto to macie rację. Wiele osób ma pracę, którą chętnie zamienili by na inną. I ja chyba do nich należę. Jutro będę wiedziała czy uda mi się załatwić sprawę pozytywnie, czy jest to jednak porażka. Mam nadzieję że będzie dobrze, choć mówią że nadzieja matką głupich . Ale bez względu co jutro będzie, idę na urlop. Musze odpocząć, "materiał" się przemęczył. Odwiedzę nasz Bałtyk, posiedzę na plaży, posłucham szumu morza ... a za tydzień pomyślę co robić dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 18.08.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 ... Jutro będę wiedziała czy uda mi się załatwić sprawę pozytywnie, czy jest to jednak porażka. Mam nadzieję że będzie dobrze, choć mówią że nadzieja matką głupich . Ale bez względu co jutro będzie, idę na urlop. Musze odpocząć, "materiał" się przemęczył. Odwiedzę nasz Bałtyk, posiedzę na plaży, posłucham szumu morza ... a za tydzień pomyślę co robić dalej. I bardzo, bardzo... dobrze robisz Odpoczynek jak nic ci się należy. Wrócisz, szef już troche o tym zapomni, pewnie bedzie miał coś innego na głowie i na sprawę popatrzy może też trochę inaczej. Wypoczywaj więc spokojnie. Udanego urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 19.08.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 No to nadszedł dzień rozstrzygnięcia ... Miejmy nadzieję, że będzie pozytywne. W każdym razie co by nie było jutro też jest dzień. (Selimm większego rysumku nie miałeś ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 19.08.2005 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Niestety sprawy nie udało się załatwić pozytywnie. Ale tak jak napisał Lafcadio "jutro też jest dzień" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 19.08.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 przykre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.08.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 no nie zawsze słonce swieci ..ale po duzej burzy mały deszcz zobacz admin wrocil z urlopu jaki odmieniony ..kubki rozdaje , obiecuje nie banowac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 19.08.2005 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 przykre, ale prawdziwe Ten tydzień dużo nerwów mnie kosztował i wiele nauczył. Nadchodzący tydzień mam wolny, kazano wypoczywać a po powrocie czeka mnie mnóstwo pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.08.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 jeżeli czeka cię mnóstwo pracy, to - masz ją dalej wypocznij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.08.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Każdy normalny [mądry] szef wie, że pracownik JUŻ NIGDY nie popełni tego samego ani podobnego błędu. A nowego trzeba by uczyć od nowa. Poza tym, będzie - za takie wybaczenie - zmobilizowany do jeszcze lepszej pracy. Ku chwale szefa swego i siebie samego . Wygląda, że Aneta S ma normalnego [mądrego] szefa PS: Selimm, zmniejsz rysunek albo daj sam link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.08.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Sie robi szefie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.08.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Sie robi szefie oooo, szkolony kotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 20.08.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 O tym ,,LOTTO'' to chyba wszyscy marzą... Ja na pewno tak. A jak widzę minę tego szefa i słyszę to jego ,,coo?'', to morda mi się śmieje. Wiecie czemu?....... Jak jest najgorzej, to może być już tylko lepiel ! Pozdrawiam - Juras A ja marzyłam o "MI to lotto" i się zdarzyło. Znalazłam inną ciekawszą pracę z której jestem bardzo zadowolona. A w poprzedniej pokazałam na co mnie stać i odeszłam - zrobiłam to tak szybko i niespodziewanie, że wszyscy byli w szoku )) hih.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.08.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Sie robi szefie Bóg zapłać, może wystąpić o nagrodę za wzorowe prowadzenie się ? Kubek czy ban ? Wybór należy do Ciebie oooo, szkolony kotek Oooo, czujna i sympatyczna Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.08.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 ponury63, oooo, szkolony kotek Oooo, czujna i sympatyczna Majka :lol hmm, czy Ty przypadkiem nie obrażasz wiedźmy? P.S. no...chyba juz posprzątałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.08.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Sie robi szefie Bóg zapłać, może wystąpić o nagrodę za wzorowe prowadzenie się ? Kubek czy ban ? Wybór należy do Ciebie oooo, szkolony kotek Oooo, czujna i sympatyczna Majka po kubek sie ustawiają Ci co mają DASZEK NAD BEZROBOTNYM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.08.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 hmm, czy Ty przypadkiem nie obrażasz wiedźmy? Moment, to Selimm przyznaje rangę "jędzulka". Chyba że mnie weźmie do Kapituły po kubek sie ustawiają Ci co mają DASZEK NAD BEZROBOTNYM co do tego To jest kubek energetyzujący, cos w rodzają: rece ktore leczą likwiduje - Trzy fazy otyłości męskiej to są jakieś niesprawdzone wiadomości. Mam dwa kubki "M jak M" i bez efektu. No, chociaż może to nie daszek, ale zwijana markiza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 czy ja moge zapytac co to jest LOTTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 czy ja moge zapytac co to jest LOTTO takie... latające w dużym akwarium kolorowe kuleczki, przyklejające wzrok milionów zdesperowanych rodaków do srebrnego ekranu, mnących w spoconych dłoniach karteczki z malutkimi, czerwonymi krateczkami, a w tych krateczkach cyferki życia... rrmi, ja nie wierzę, że ty nie wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 matka no , ze to losowanie to wiem , ale to brzmi w tym watku jakos inaczej , myslalam , ze moze jakas reklama , czy jakos takthx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.08.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 czy ja moge zapytac co to jest LOTTO Nie wiesz ?? To Wielka Orkiestra. Jeden bęben i miliony cymbałów. Alles ist möglich http://img256.imageshack.us/img256/2410/hautloto9pw3gb.jpg Ale fakt, Ty nie znasz kultowych reklam. Więc tak: siedzi taki wściekły facet - kierownik - w biurowej kanciapie, słyszy jakiś hałas z sali kołnierzyków. Odsłania żaluzje, widzi kupę swoich kołnierzyków i jednego faceta w hawajskiej koszuli i kapeluszu, jakby żywcem wziętego z plaży na Bahama Yellow. Wylatuje z tej kanciapy i drze się: - Co jest Kowalski??? Na to Kowalski: - 3,11,15,18,31,34. - Co??? - To że teraz to mi to lotto... ..po czym jest ujęcie luzaka Kowalskiego na hawajskiej plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts