Frankai 28.11.2002 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Dobrzykowice - tak słyszałem w radiu. A może w radiu ciągle kłamią Czy Ty występujesz w kreskówkach? : http://piast.t19.ds.pwr.wroc.pl/~bary/funny/Grok.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 28.11.2002 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 On 2002-11-28 20:01, Mis Uszatek wrote: Pora na dobranoc, bo juz troszke nudze. Misie lubia dzieci - Cudze, Luska! Cudze!!! Lubić cudze dzieci? Kiepskawa to spółka.. Kto na stare lata zaparzy Wam ziółka? Nawet przeogromny antałek miodziku Nie zastąpi radosnych małych misiąt kwików. Choć oczka się kleją i brak Wam ochoty Bierzcie się Niedźwiadki lepiej do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 07.12.2002 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2002 O wpływie budowy na ..... wiadomo co moje doświadczenie wyszło "w trakcie". To znaczy jak dośtaliśmy pozwolenie na budowę była nas trójka, a jak wbiliśmy łopatę to Wojtuś miał około 20 centymetrów długości. I przeprowadzkę zrobiliśmy w składzie 4-osobowym.Co do "bieżących działań" to mimo iż na razie zamieszkujemy parter - dajemy sobie radę. Ale dwójka szkrabów chyba już wystarczy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 10.12.2002 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 Co tu dużo mówic trzeba działać póki nowy sezon budowlany się nie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vardamir 10.12.2002 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 ja bym obstawil np wytrzymaly blat w kuchni :smile:of cors w stosownej chwili ... poza tym jak an moj gust kazdy poziom budowanego domu7 nalezy ochrzcic :smile:hehehe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1 15.02.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2003 A ja mam zamiar działać totalnie, tzn. zmierzyć się z budową i przedłużeniem rodu. Ciekaw jestem co uda się lepiej i z czym będą większe problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 17.02.2003 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2003 Namawiam do pierwszych wprawek juz na etapie baraku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 19.02.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Cóż za ciekawy wątek. My mamy zamiar rozmnożyć się wraz z domem - tak jakoś wyszło z planów.Zobaczymy czy się uda i dom i potomek. Na razie jest jeden więc tragedii nie będzie. Doświadczeniem podzielę się za czas jakiś. Może latem??? Lustra nad łóżkiem- myślę że mój mąż byłby zachwycony. Ja myślałam o oknie połaciowym. Ale największa sypialnia w moim przyszłym domku nie ma takiego. Pozdrawiam wszystkich Ciechanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1 22.02.2003 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 cytuję:"będziemy rozmnażać się z domem". Coś mi się wydaję, że przy takim podejściu rozmnażanie może zakończyć się niepowodzeniem. Radzę zmienić partnera z domu na męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 23.02.2003 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 Marian- a jak się uda ??? I wyjdzie bliźniak, a może szeregówka ?O rety - MRÓWKOWIEC ? To może być klucz do rozwiązania problemów mieszkalnictwa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 24.02.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Widzę że gra w słówka kwitnie. Msam nadzieję, że mój dom będzie się budował a mąż spełni się po raz drugi (mamy już wprawę). Jedyne co mnie przeraża to bezsenne noce przy nowym potomku, bo na razie mam to za sobą. Ale optymizm wskazany. Poza tym nie mam zamiaru być mamą-babcią i dlatego czas wydaję się być odpowiedni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 12.07.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 my mamy działkę długości 64metrów/34metry - myslę, że wysoki żywopłot ,jakieś krzaczki, niekoniecznie pełnia ksieżyca i może być fajnie. jak już mówimy o jakichś urozmaiceniach to zamiast kleszczyć się w wannie wolę rosę z trawnika na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts