Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie a przyrost naturalny

Frankai

Recommended Posts

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

On 2002-11-28 20:01, Mis Uszatek wrote:

Pora na dobranoc,

bo juz troszke nudze.

Misie lubia dzieci -

Cudze, Luska! Cudze!!!

Lubić cudze dzieci? Kiepskawa to spółka..

Kto na stare lata zaparzy Wam ziółka?

Nawet przeogromny antałek miodziku

Nie zastąpi radosnych małych misiąt kwików.

Choć oczka się kleją i brak Wam ochoty

Bierzcie się Niedźwiadki lepiej do roboty!

• 2 weeks później...

O wpływie budowy na ..... wiadomo co moje doświadczenie wyszło "w trakcie". To znaczy jak dośtaliśmy pozwolenie na budowę była nas trójka, a jak wbiliśmy łopatę to Wojtuś miał około 20 centymetrów długości. I przeprowadzkę zrobiliśmy w składzie 4-osobowym.

Co do "bieżących działań" to mimo iż na razie zamieszkujemy parter - dajemy sobie radę. Ale dwójka szkrabów chyba już wystarczy.....

• 2 months później...

Cóż za ciekawy wątek. My mamy zamiar rozmnożyć się wraz z domem - tak jakoś wyszło z planów.

Zobaczymy czy się uda i dom i potomek. Na razie jest jeden więc tragedii nie będzie. Doświadczeniem podzielę się za czas jakiś. Może latem??? Lustra nad łóżkiem- myślę że mój mąż byłby zachwycony. Ja myślałam o oknie połaciowym. Ale największa sypialnia w moim przyszłym domku nie ma takiego. Pozdrawiam wszystkich Ciechanka

Widzę że gra w słówka kwitnie. Msam nadzieję, że mój dom będzie się budował a mąż spełni się po raz drugi (mamy już wprawę). Jedyne co mnie przeraża to bezsenne noce przy nowym potomku, bo na razie mam to za sobą. Ale optymizm wskazany. Poza tym nie mam zamiaru być mamą-babcią i dlatego czas wydaję się być odpowiedni. Pozdrawiam

• 1 year później...