maih 17.08.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Dostałem wycene wykonania instalacji co i wodo-kanalizacyjnej w co wchodzi: demontaz i montaz kotła weglowego co montaz pompy obiegowej co, bojlera, naczynia wzbiorczego, instal kanalizacyjnej, pompy hydroforowej, wykonanie instalacji wodociagowej,wykonanie instalacji grzewczej miedzianej, montaz grzejnikow, proby szczelnosci i uruchomienie. Robocizna na gotowo z 3letnia gwarancja 4700zł. plus materiał kotłownia z piecem 8600, instalacja grzewcza 12000 wod-kan 1300zł razem za wszystko 24000zł Co wy na to przy dachu sie naciołem co w tym przypadku drogo??? Bardzo prosze o pomoc.Pozdrawiam wszystkich budujacych zycze duzo zdrowia. )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 18.08.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 jaki kocioł?ile grzejników?jaki dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 18.08.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Dostałem wycene wykonania instalacji co i wodo-kanalizacyjnej w co wchodzi: demontaz i montaz kotła weglowego co montaz pompy obiegowej co, bojlera, naczynia wzbiorczego, instal kanalizacyjnej, pompy hydroforowej, wykonanie instalacji wodociagowej,wykonanie instalacji grzewczej miedzianej, montaz grzejnikow, proby szczelnosci i uruchomienie. Robocizna na gotowo z 3letnia gwarancja 4700zł. plus materiał kotłownia z piecem 8600, instalacja grzewcza 12000 wod-kan 1300zł razem za wszystko 24000zł Co wy na to przy dachu sie naciołem co w tym przypadku drogo??? Bardzo prosze o pomoc.Pozdrawiam wszystkich budujacych zycze duzo zdrowia. )) wrzuc mi na poczte to co potrzebujesz zrobie ci wycenke [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maih 19.08.2005 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Propozycja jest taka: Kocioł z podajnikiem ślimakowym z dod paleniskiem PLUS 25KW PROTECH GIERAŁOWICE cena 7840zł 17 grzejników PURMO Dom ma 3 kondygnacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts