Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wykonanie instalacji co i wodno-kanalizacyjnej

maih

Recommended Posts

Dostałem wycene wykonania instalacji co i wodo-kanalizacyjnej w co wchodzi:

demontaz i montaz kotła weglowego co

montaz pompy obiegowej co, bojlera, naczynia wzbiorczego, instal kanalizacyjnej, pompy hydroforowej, wykonanie instalacji wodociagowej,wykonanie instalacji grzewczej miedzianej, montaz grzejnikow, proby szczelnosci i uruchomienie. Robocizna na gotowo z 3letnia gwarancja 4700zł. plus materiał kotłownia z piecem 8600, instalacja grzewcza 12000 wod-kan 1300zł razem za wszystko 24000zł

Co wy na to przy dachu sie naciołem co w tym przypadku drogo???

Bardzo prosze o pomoc.Pozdrawiam wszystkich budujacych zycze duzo zdrowia. ;-)))

Dostałem wycene wykonania instalacji co i wodo-kanalizacyjnej w co wchodzi:

demontaz i montaz kotła weglowego co

montaz pompy obiegowej co, bojlera, naczynia wzbiorczego, instal kanalizacyjnej, pompy hydroforowej, wykonanie instalacji wodociagowej,wykonanie instalacji grzewczej miedzianej, montaz grzejnikow, proby szczelnosci i uruchomienie. Robocizna na gotowo z 3letnia gwarancja 4700zł. plus materiał kotłownia z piecem 8600, instalacja grzewcza 12000 wod-kan 1300zł razem za wszystko 24000zł

Co wy na to przy dachu sie naciołem co w tym przypadku drogo???

Bardzo prosze o pomoc.Pozdrawiam wszystkich budujacych zycze duzo zdrowia. ;-)))

wrzuc mi na poczte to co potrzebujesz zrobie ci wycenke [email protected]