mysia 17.08.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 właśnie wróciłam z budowy - robią nam dach z blachodachówki. zauważyłam że w kilku miejscach blacha widocznie odstaje nie wyglada to ładnie...zaczęłam coś tam narzekać dekarzowi że jest brzydko i czy to bedzie jeszcze wykonczone..a on mi na to, że "tak ma być bo jak to przyczepi bardziej to woda nie bedzie miała jak odpływac z dachu". nie wiem co o tym sądzić, widziałam już w swoim życiu kilka dachów, ale czegoś takiego, co przypomina odstający zadzior nie widziałam ani razu i teraz juz nie wiem, czy mam mu jutro dalej marudzić, czy dekarz miał rację? powiem szczerze że chętnie bym mu pomarudziła bo po prostu coś mi z tym "zadziorem" nie gra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 17.08.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 eee zadnych zadziorow nie ma byc, blacha nie moze nigdzie odstawac, bo moze i woda bedzie odplywac, ale rownierz wplywac podczas deszczy, jak i zacinac snieg. Blachodachowke przybija sie do lat, i pomiedzy nimi jest wolna przestrzen dla wentylacje i ew. wody. a gdzie sa te "zadziory" ? gdzies przy kraedzi, czy na srodku polaci ? opisz dokladniej, moze jakies fotki, to cos poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 17.08.2005 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 a gdzie sa te "zadziory" ? gdzies przy kraedzi, czy na srodku polaci ? opisz dokladniej, moze jakies fotki, to cos poradzimy zadziory są przy krawędzi, ale masz rację , jutro strzelę fotki i sam zobaczysz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 17.08.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 przy krawedzi to powinna byc obrobka ale zobaczymy co zdjecia pokaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALF 18.08.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 JAKIE ZADZIOTRY!!! Ma być równiutko, płaściutko. Niech Ci ten fachowiec nie wciska kitu. Woda to niech mu z mózgu odpłynie.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts