Darek K 28.11.2002 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Zbieram ionformacje na temat tej technologii. Jakie sa wasze opinie - warto w to "isc" czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 28.11.2002 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Warto! Ja "poszedłem" w keramzytobeton, ale nie Optiroca tylko lokalnego producenta na Podbeskidziu. Zasadnicza zaleta systemu jest taka, że zyskujesz lepszą izolację cieplną za tę samę cenę co inne materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek K 29.11.2002 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 Podoba mi sie ta technologia aczkolwiek mam watpliwosci: jesli zdecyduje sie na sciane jednowarstwowa to bardzo wazne bedzie wykonanie a jak wiadomo nie jest to najmocnijsza strona naszych fachowcow. Aby temu "zapobiec" myslalem o scianie dwuwarstwowej ale w tym przypadku nalezy liczyc sie z wiekszymi kosztami. Czyli gdzie nie spojrzec tam jakas pulapka. Niewatpliwa zaleta bylaby szybkosc budowania - ale czy jest to najwazniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endriu 29.11.2002 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 zobacz ściany keramzytowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts