ZIBON 18.08.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 czy był ktos z was w banku ochrony srodowiska ponoc tam jest super kredycik nie znam szczegółów zapytałem o kredyt 180tys na 30 lat oczywiscie franki rata wyszła 602 zł oprocentowamie 1,77 moze czegs nie zrozumiałem ale wygląda interesująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 25.08.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Oprocentowanie wygląda interesująco, w moim przypadku odstąpili od wyceny (duży wkład własny), mieli wziąć za wizytę na budowie, ale do tej pory nie wzięli (na moje oko mają tam niezły bałagan). Dość dużo swobody w dokumentowaniu wydatków. Minusy dla mnie to: jedna z największych na rynku różnica między kursem kupna i sprzedaży walut, opłata za wcześniejszą spłatę kredytu i jej brak w umowie kredytowej (tylko w regulaminie więc mogą zmienić, chociaż podobno do tej pory nie była zmieniana}. Największy minus - czekałam ponad miesiąc od złożenia kompletu dokumentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts