Janusz_H 15.02.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Witaj, Jestem na etapie oczekiwania na pozwolenie budowlane.Wybraliśmy projekt LMP 94 ale dokonaliśmy kilku istotnych przeróbek : likwidacja tarasu, dobudowanie w to miejsce dodatkowego pokoju, powiększenie garażu, likwidacja balkonów, zamiana miejsca łazienki na dole, i parę kosmetycznych kwestii, jak wielkość okien u góry, ścianka kolankowa +1pustak.Miejsce realizacji : pod Poznaniem pozdr, Janusz502 36 22 67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butch 19.03.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Witam, w zasadzie zrobilismy te same przerobki. Dom aktualnie jest w stanie surowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoller 26.05.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Panowie mam prośbę prześlijcie jakieś rzuty parteru poddasza projektu Pracownia się nie odzywa choć ich prosiłem już dwa razy mój mail" [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoller 22.06.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Wybraliśmy projekt LMP 94 ale dokonaliśmy kilku istotnych przeróbek : likwidacja tarasu, dobudowanie w to miejsce dodatkowego pokoju, powiększenie garażu, likwidacja balkonów, zamiana miejsca łazienki na dole, i parę kosmetycznych kwestii, jak wielkość okien u góry, ścianka kolankowa +1pustak. JANUSZ PROSZĘ NAPISZ JAK WYSOKĄ MIAŁEŚ ŚCIANKĘ KOLANKOWĄ JA MAM PROJEKT LMP103 (TO SAMO PLUS PODWÓJNY GARAŻ) TEŻ ZASTANAWIAM SOĘ NAD PODNISIENIEM ŚCIANKI CZY ZOSTAWIŁEŚ WYKUSZ W SALNOE I JAK GO WYKORZYSTASZ? WYŚLIJ MI OPD. NA MAILA [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 23.08.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Dość stary post wygrzebałam Na jakim etapie jesteś obecnie bo mam kilka pytań? Czy masz jakieś zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszal 23.08.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Jestem na etapie mieszkania od 3 miesięcy i dokańczania niektórych spraw. Ostatnie zddjęcia jakie robiłem wrzucę na Twojego maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 23.08.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Niby ten sam dom a tyle róznic Moje zdjęcia są w stopce ale też już dawno robione. Mam pytanie co do okien trójkątnych - macie całe trójkąty czy dzielone bo ja mam po dwa całe z każdej strony i mam problem z ich otwieraniem bo wypaczają się końce i wogóle z myciem - są strasznie ciężkie ... Bardzo podoba mi się ta ścianka chyba z karton-gipsu w widoku na salon - ja mam prostokatną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszal 24.08.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Owszem okna trójkątne są w całości i w zasadzie ich nie otwieramy, a i z myciem ich nie ma problemu, no może pomijając to na klatce schodowej. Co do wypatrzania to mamy je dopiero od niecałego roku i są drewniane, więc liczę na to, że wytrzymają jakiś czas. Co do wiszącej ścianki to owszem jest ona zrobiona z gips-kartonu i rzeczywiści robi wrażenie, choć nie jest jeszcze dokończona, ponieważ brakuje jeszcze światełka oraz półek szklanych z bokami z drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisulek 14.11.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Cześć,Marszal można się z Tobą jakoś skontaktować....?Wysłąłem maila ale nie wiem czy adres jest aktualny.Może ma ktoś kontakt z marszalem..? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszal 15.11.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Już do Was piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia127 30.05.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Witam po długim poszukiwaniu odnalazłam ludzi którzy budują ten domekWybudowaliśmy odbicie lustrzane na dzień dzisiejszy mamy stan surowy w niedługim czasie wstawimy okna i ocieplimy nasz domek. Nie obyło się tez bez małych zmian schody murowane, pod schodami pomieszczenie ala spiżarnia, kuchnia otwarta na salon, pomieszczenie gospodarcze zamienione z łazienką, pozbyliśmy sie doświetlenia na klatce schodowej, strop nad garażem lany i dobudowane pomieszczenie. Co do okien to nie będziemy mieli trójkątów bo nie można wykonać takich.Ogrzewanie planujemy podłogówka i kaloryfery chodź jeszcze do końca nie wiemy na pewno będzie piec na gaz i kominek z płaszczem wodnym. To na razie tyle jestem ciekawa jak domek wygląda już gotowy jak umeblowana jest kuchnia, ile gniazdek i gdzie jak oświetlić by nie przesadzić a było ładniutko, jakie jeszcze można wprowadzić rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts