m.dworek 18.08.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 czy ktos pokusil sie o zrobienie zageszczarki do piaskumoze ktos skonstruowal skoczka?ja mysle nad tym, bo na budowie wbrew pozorom przewiduje wiele prac zwiazanych z zageszczaniemdlatego koszt wynajmu moglby wyniesc nawet 1000 PLNco wy na to czy bawic sie w konstruktora? a jesli tak to ma ktos jakis prosty przepis na taka ubijarke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 18.08.2005 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 moze rydzu sie wypowie- widzialem, ze ma konkretny sprzet wiec niezly z niego pewnie majsterkowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 18.08.2005 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 nikt nie ma doswiadczen w tym zakresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 18.08.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 moj znajomy wzial silnik z wibratora, zamontowal go do takiej stopy jak maja firmowe ubijarki ( wyglada jak blacha pancerna z czolgu ) niestety na szczegolach technicznych sie nie znam, powiedzial tylko 'silnik jest zamocowany odwrotnie' nie wiem czy to oznacza do gory nogami, czy tylem na przod ale jesli pytasz to owszem jest to mozliwe skoro facet sam to wymyslil i zrobil jeszcze powinnam napisac o minusach: nie ma rewersu, trzeba ciagnac kabel elektr, i trzesie strasznie - rece potem chodza jak u starszego czlowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 19.08.2005 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 czy ktos pokusil sie o zrobienie zageszczarki do piasku Nie wiem, skąd ci sie wzięło te 1000 złotyh - no, chyba, że zamierzasz wynająć sprzęt na miesiąc... Swego czasu gość kładący mi kostkę na podjeździe zrobił prostą ubijarkę - kawał ciężkiej blachy plus silnik od pralki plus coś w rodzaju koła zamachowego, coby wibrowało plus stary uchwyt od kosiarki. Ubijał tym 15 metrów podjazdu przez 2 dni, a ja byłem pełen wątpliwości... Faktem jest jednak, że po ponad roku użytkowania podjazd wygląda bez zmian. Znaczy się: "ustrojstwo" zadziałało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts