Gość 03.09.2005 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 U mnie jest identyczna sytuacja . Wlasnie wczoraj zauwazylam osy i tez mi sie wydawalo , ze wchodza pod listwe przy podbidce dachowej. Jest troche za wysoko , zeby samemu cos zrobic . bo osy moga atakowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbro 06.09.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Ja wezwałem straż. Nie byli zdziwieni, przyjechali o zmroku i po 10 min. kłopot z głowy. Nie chcieli żadnych opłat ale im się odwdzięczyłem. [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 06.09.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Mialem prawie identyczne gniazdo tylko szerszeni. W nocy ubralem sie w motocyklowe wdzianko, zakleilem otwory i nasikalem sprayem do trucia os.Bez problemu, szybko i sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 09.09.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Ja wezwałem straż. Nie byli zdziwieni, przyjechali o zmroku i po 10 min. kłopot z głowy. Nie chcieli żadnych opłat ale im się odwdzięczyłem. [/url] U mnie też straż zdejmowała z drzewa rój - to w pracy strażaka normalne, że likwidują gniazda pszczół lub os pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benezis 09.09.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Pszczól się nie likwiduje są pod ochroną. Likwiduje się osy i szerszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 09.09.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Pszczól się nie likwiduje są pod ochroną. Likwiduje się osy i szerszenie. być może nieprecyzyjnie się wysłowiłam, ale napisałam "gniazd" a nie samych pszczół czy os. Poza tym w Gdańsku w straży pożarnej są pszczelarze i oni wiedzą co mają zrobić pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmsanczia 13.09.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Nie wiem czy już było, ale gniazda os i szerszeni skutecznie likwiduje się SZKLARNIAKIEM. Do kupienia w sklepach ogrodniczych. Pryskasz i po krzyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godzilla 13.09.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 a to ja przed jedna z bitew... http://homepage.hispeed.ch/andy_k/na_osy.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 18.09.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 a to ja przed jedna z bitew... http://homepage.hispeed.ch/andy_k/na_osy.JPG czy to coś na twarzy to durszlak?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 18.09.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 NIe baw sie w zadne tanie dezodoranty , gumy do żucia, etc. Dobry środek owadobójczy załatwi sprawe a i owadom oszczedzi cierpień, bo nie beda sie męczyły zatrute alkoholem, dusiły w zatkanym gnieżdzie albo uzywały szczeki do przegryzienia sie przez niewiadomo co (a szczeki maja twarde, przez tynk sie przegryza jak musza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 14.10.2007 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Ja wezwałem straż. Nie byli zdziwieni, przyjechali o zmroku i po 10 min. kłopot z głowy. Nie chcieli żadnych opłat ale im się odwdzięczyłem. [/url] Ej, to Ty jesteś czynnik korupcjogenny Jak Cię tu wytropią to przyślą Ci do domu CBA hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 14.10.2007 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 a to ja przed jedna z bitew... http://homepage.hispeed.ch/andy_k/na_osy.JPG Hahaha, mocna sprawa .Ale z osami nie ma żartów, więc nie ma wyjścia, trzeba się zabezpieczyć. Mój ojciec chciał sam likwidować gniazdo szerszeni, ale jak go jeden upitolił, to mu przeszło. Przyjechała straż, kazała schować się do samochodu (bo widownia chciała widzieć ) no i szybciutko i bezboleśnie załatwili te bestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts