mww 18.08.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Obmyśliłam sobie, że najlepiej zgłosić zakończenie budowy w okresie urlopowym, bo urwanie głowy inspektorzy mają i może nie zdążą w terminie 21 dni zająć się moimi papierami... Złożyłam papiery 4.08, a wczoraj już miałam avizo - polecony z nadzoru do odebrania . Z duszą na ramieniu i czarnymi myślami odebrałam polecony, a tu okazało się, że mnie informują, że przyjeli zawiadomienie i dołączone dokumenty i mam sobie odebrać oryginały Znaczy mogę legalnie mieszkać!!! Tak to przynajmniej rozumiem... I nikt się nie czepia moich samowolnych zmian A wystraszona byłam porządnie, bo mój kierownik uczciwie wszystkie zmiany powpisywał do dziennika budowy i na oświadczeniu też je powypisywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 23.08.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 No to moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 24.08.2005 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Dziękuję bardzo Już myślałam, że nikt mi nie pogratuluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrześS 24.08.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Dziękuję bardzo Już myślałam, że nikt mi nie pogratuluje... najpierw GRATULACJE i rada ! napisz podanie o wydanie zaświadczenia o wybudowaniu do PINB zaświadczenie potrzebne jest: - do zameldowania - zmiany taryfy prądu z budowlanego na zwykły - uwidocznisz budynek w Księgach Wieczystych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 24.08.2005 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Dzięki za gratulacje i radę. Na zaświadczenie mam czas: 1. prąd już mam normalny, zaświadczenie niepotrzebne. 2. meldować na razie się nie zamierzam 3. księgi wieczyste mogą poczekać, na razie jestem na nich obrażona i unikam kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts