Tomek_J 28.11.2002 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Witam wszystkich serdecznie ! Nabyłem dużą działkę budowlano-rolną i zabieram się do budowy domu; przez zimę chcę pozałatwiać "biurwokrację" tak,by na wiosnę zabrać się za budowę jako taką. W związku z tym mam pytanie, które pewnie nieraz już było na tym forum zadawane. Czy istnieje gdzieś w internecie szczegółowy "przepis" na dopełnienie wszystkich formalności ? Mam na myśli nie ogólnikowe rady typu: "zdobądź decyzję o warunkach zabudowy", "załatw przyłącza" itp., ale szczegółową receptę, opisującą np.: jakie zapotrzebowanie na media miewają domy 1-rodzinne (tak, by móc to podać w podaniu o warunki zagosp.), gdzie, u kogo i w jakim trybie załatwiać przyłącza, może jakieś wzory podań i innychdokumentów, ich przykłady z zycia wzięte ?... Itd., itp. Z góy dziękuję za wszelką pomoc ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 28.11.2002 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Tomek, jest o tym dużo na forum, musisz poszperać przez wyszukiwarkę. Czy masz już projekt domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts