nowwi 18.08.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Podobno przy przejmowaniu przyłączy przez dostarczycieli (np. wodociągi), mają oni zapłacić gminom za nie. A jeśli przyłącze wykonano na nasz wlasny koszt, to co? Czy ktoś wie, jak się mają sprawy na dziś? Czy to aktualne? W końcu niejeden z nas zapłacił słono za różne rury i przeciski. Przydałby się zwrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 18.08.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Gdyby zakłady miały wszystkim zapłacić za już zrobione przyłącza, to by poszły z torbami. Z tego co wiem, to była uchwalona jakaś tam ustawa, która zobowiązuje zakłady do wykonania przyłączy, ale raczej nie do zwracania za już istniejące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowwi 18.08.2005 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 teoretycznie racja W gazetach były jednak artykuły o spodziewanej podwyżce opłat za media - właśnie z powodu konieczności zapłaty gminom. Za gotowe przyłącza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.08.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 ...Bajko Ty Moja Bajko ...to chyba w przyszłym życiu Pozdro J ..za pw/pk na swojej posesji płaci inwestor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowwi 19.08.2005 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Jerzysiu, nikt nie mówi o rurkach i kabelkach na własnym terenie. Choć wiem, że to kategoria s-f (owszem, lubię ), to dla nas jednak "z życia wzięte" - i to dosłownie "wzięte" (w PLN). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 19.08.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 ...s-f ??? ..owszem, bardzo, bardzo.......nawet mój koligen ma czołową oficynę wydawniczą nt s-fPozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts