Aggi 18.08.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Musze zorganizowac 3 dniowy wyjazd konferencyjno - integracyny dla ok 30 osob. Hotel na wysokim poziomie 4 lub 5 *, sala konferencyjna i zabawy integracyjne. Lokalizacja hotelu to Polska centralna, w promieniu powiedzmy ok 150 km od Lodzi, z wykluczeniem samej Warszawy (okolice moga byc).Moze ktos z Was organizowal lub uczestniczyl w takiej zabawie w tym rejonie kraju, o ktorym mowie, a moze ktos mieszka obok takiego super miejsca i moglby mi podpowiedziec gdzie warto sie udac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 A Zgierz może być?Jest tam nowo powstałe centrum sportowo rekreacyjno-hotelarskie na wysokim, europejskim poziomie, organizuja takie spotkania, szczegóły moge podać na priv.Jest jeszcze Hotel 500 koło Strykowa, nie wiem jak tam jest w środku, nigdy nie byłam, wiem tylko, że organizowane są tam własnie takie spotkania integracyjne z różnymi atrakcjami typu jazda na byku, wyścigi z jajkami na łyżkach, rzucanie jajkami do celów ruchomych itepe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.08.2005 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Hotel 500 - juz obcykany Odpada niestety Dzieki za Zgierz. Sprawdze. Myslalm jeszcze o Uniejowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Hotel 500 - juz obcykany Odpada niestety Się nie dziwię. Myslalm jeszcze o Uniejowie. Nie znam, nie należę niestety (albo stety ) do tych... bywajęcych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.08.2005 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 W Uniejowie jest zamek - hotel. Ale podejrzalam ich strony www i wystroj pokoi jest malo ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 W Uniejowie jest zamek - hotel. Ale podejrzalam ich strony www i wystroj pokoi jest malo ciekawy Widzę, że próg wymagań dość wysoki jest, dlatego stwierdzam, że Hotel 500 był strzałem raczej chybionym i nie przychodzi mi już nic innego do głowy, region łódzki jest chyba ubogi w tego typu przybytki. Bliżej stolycy coś bardziej odpowiedniego pewnie by się znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts