Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Hotel / Centrum Konferencyjne w Polsce centralnej

Aggi

Recommended Posts

Musze zorganizowac 3 dniowy wyjazd konferencyjno - integracyny dla ok 30 osob. Hotel na wysokim poziomie 4 lub 5 *, sala konferencyjna i zabawy integracyjne. Lokalizacja hotelu to Polska centralna, w promieniu powiedzmy ok 150 km od Lodzi, z wykluczeniem samej Warszawy (okolice moga byc).

Moze ktos z Was organizowal lub uczestniczyl w takiej zabawie w tym rejonie kraju, o ktorym mowie, a moze ktos mieszka obok takiego super miejsca i moglby mi podpowiedziec gdzie warto sie udac???

A Zgierz może być?

Jest tam nowo powstałe centrum sportowo rekreacyjno-hotelarskie na wysokim, europejskim poziomie,

organizuja takie spotkania, szczegóły moge podać na priv.

Jest jeszcze Hotel 500 koło Strykowa, nie wiem jak tam jest w środku, nigdy nie byłam, wiem tylko, że organizowane są tam własnie takie spotkania integracyjne z różnymi atrakcjami typu jazda na byku, wyścigi z jajkami na łyżkach, rzucanie jajkami do celów ruchomych itepe.

W Uniejowie jest zamek - hotel. Ale podejrzalam ich strony www i wystroj pokoi jest malo ciekawy :(

Widzę, że próg wymagań dość wysoki jest, dlatego stwierdzam, że Hotel 500 był strzałem raczej chybionym i nie przychodzi mi już nic innego do głowy,

region łódzki jest chyba ubogi w tego typu przybytki. :(

Bliżej stolycy coś bardziej odpowiedniego pewnie by się znalazło.