Dorota_N 18.08.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Mam już kilkunaście butelek alkoholi i poszukuję ciekawej szafki, na której mogę je ustawić. Ma to być mebelek raczej w nowoczesnym stylu, ale nic wymyślnego. Może jakiś stoliczek?? Sama nie wiem, nie mam pomysłu. Może ktoś coś doradzi? pozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 18.08.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Mam już kilkunaście butelek alkoholi i poszukuję ciekawej szafki, na której mogę je ustawić. Ma to być mebelek raczej w nowoczesnym stylu, ale nic wymyślnego. Może jakiś stoliczek?? Sama nie wiem, nie mam pomysłu. Może ktoś coś doradzi? pozdrawiam Dorota koniecznie zajrzyj na stronkę http://www.rydzynska.pl/home.html tam jest fajne zdjęcie "barku" bardzo nowoczesnego musisz wejść na zakładkę "mieszkania prywatne" 2004 Q1, Q2 (jedna z ostatnich zdjęć). Nie wiem czy nie musisz zapytać autorki o wykorzystanie pomysłu, bo to jakaś pani arcitekt- właśnie to oglądam- robi wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 18.08.2005 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 dzięki za link, ale to jest przeznaczone na wina, a ja mam rożne alkohole i nie nadaje się, bo tych nie przechowuje się w poziomie. Ale faktycznie bardzo ciekawe... pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 19.08.2005 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Czyżby nikt nie miał w domu ciekawej szafki na alkohole?? Czekam na pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 19.08.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 ....generalnie Jesteś szczęsliwa, że masz zapas dobrego alkoholu Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 20.08.2005 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Rzeczywiście.... tym bardziej, że zbierałam je przez kilka ostatnich lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 21.08.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 ...a jakieś szczegóły J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 21.08.2005 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Różne gatunki... ale chyba nie będę wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 21.08.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 http://www.drinkstuff.com/productimg/5216.jpg http://www.fbfurniture.co.uk/images/Chateaux_liquor_cabinet_open.jpg http://www.drinkstuff.com/productimg/244.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 21.08.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Witam.Może nieco odbiegnę od tematu, ale miałem kiedyś zlecenie by połączyć komnek z...barkiem na alkohol. Całośc miała być w klinkierze i drewnie.Klient był bardzo zadowolony z efektu końcowego. Nieco pomogło w tym usytuowanie komina i...wnęki która miała być szafą suwaną. Ostatecznie szafa stanęła w całkiem innym miejscu, a ja byłem później na "otwarciu barku". W tej chwili nad barkiem jest jeszcze zabudowa z drewna i calość wygląda oczywiście o wiele efektowniej. http://foto.onet.pl/upload/15/53/_519965_n.jpg Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.08.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Mam już kilkunaście butelek alkoholi i poszukuję ciekawej szafki, na której mogę je ustawić. Ma to być mebelek raczej w nowoczesnym stylu, ale nic wymyślnego. Może jakiś stoliczek?? Sama nie wiem, nie mam pomysłu. Może ktoś coś doradzi? pozdrawiam Dorota hmm..Tylko zbierasz??? Czy jednak czasem otwierasz te butelki??? pomysl..ustawisz w widocznym miejscu...i co jak przyjda goscie??? chyba ze otwierasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.08.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 u mnie flaszeczki stoja w kredensie....otwieram.....piję ze znajomymi...uzupełniam....ale na widok raczej nie wystawiam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 22.08.2005 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Oczywiście, że alkohole są otwarte.No, może nie wszystkie, ale kilka z nich. Zresztą niektóre się powtarzają, szczególnie te któe najbardziej lubimy. My z mężem nie mamy zwyczaju opróżniać butelki we dwoje, ale wieczorem lubimy czasem wypić jakieś dobrego drinka. Znajomi którzy nas odwiedzają, wiedzą jakie alkohole mamy, więc bynajmniej nie po to chcę mieć barek, by się nimi chwalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.08.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 a moj barek jest na pograniczu kuchni i pokoju http://www.kotowicz.info/24_08_05_a/PICT1844.jpg u góry w sianku -leżakuje winona dole -głęboka szuflada -podświetlana na mocniejsze alkohole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 24.08.2005 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 O, moze to dobry pomysl z ta szuflada, tym bardziej,że mam wnękę którą planuje zabudowac. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 24.08.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Gość spod Grodziska Maz., u którego kupowaliśmy pianio dla dzieci mówił, że niektórzy klienci kupują stylowe piania, takie których wnętrze nadaje się wyłącznie na śmietnik (np. pęknięta płyta rezonansowa), w celu przerobienia na elegancki barek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.08.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Pamiętam barek u rodziców mojej koleżanki.Szafka pod radzieckim telewizorem była po prostu obrotowa.To był czad.Niby zwykła szafka a tu pyk i cała bateria. Miała jeszcze takiego pudla zrobionego na szydełku z odkręcaną głową. Przepraszam,że nie pomogłam,ale przypomniały mi się dawne czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 25.08.2005 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Dzięki za propozycje i zdjęcia. Myślę, że zrobie szfkę typu Cargo we wnęce z przeszklonym frontem. Powinno być ok. Nie będzie na pierwszym widoku, ale lekko schowana... No chyba, że jakaś wasza propozycja powali mnie na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Dorota- zrób cargo ( ja tak mam ) a dodatkowo przy otwieraniu zapala sie światełko ,ktore gaśnie jak sie zamyka ( acha ,mam zastosowane hamulce w cargo coby nie trzaskać butelkami ) muszę sie przyznac ,że szafka robi wrazenie ...... i jeszcze jedno ...szuflade zrób na tyle głęboką , aby zmieściła sie np . butelka szampana ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 25.08.2005 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A czy masz mozliwość zrobic zdjecie?? bylabym wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts