Ew-ka 25.08.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A czy masz mozliwość zrobic zdjecie?? bylabym wdzięczna przeca jest troszkę wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 25.08.2005 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 hehehe przeoczyłam, że to Twój. Ale jak widzisz pomysł mnie zainteresował...Myślę, że tak własnie zrobię!! To jest dość duża wnęka w kształcie trójkąta, zwężająca się z tyłu. Jest na całą wysokość pokoju. I myślę sobie, że na dole zrobię barek a u góry drugą taka, już nie oszkolną, na wszelkie segregatory, dokumenty itp. Mam nadzieję, że będzie ładnie Baaaardzo Ci dziękuję Ew-ka z podsunięty pomysł. Chyba już zdecydowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 25.08.2005 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A przy okazji... Masz piękną kuchnię i kostka przed domem też super. Pewnie sporo kosztowały co? No i labradorek prześliczny, kocham te psy Też taki z niego "niszczyciel"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 No i labradorek prześliczny, kocham te psy Też taki z niego "niszczyciel"?? Nasza Dora - ( Twoja imienniczka) jest nagrzeczniejszym pieskiem na swiecie !!!! NIC -kompletnie nic nam nie zniszczyła a kuchnia ...... ? nie tak powalająca !!!!! lekko ponad 10 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 25.08.2005 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ciekawe.... Może dlatego że suczka, a może po prostu taki ma charakter A krzewy w ogrodzie nie ucierpiały ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ciekawe.... Może dlatego że suczka, a może po prostu taki ma charakter A krzewy w ogrodzie nie ucierpiały ?? masz racje ,że suczka - kobitki zawsze sa grzeczniejsze a krzaczki ? tylko psy podsikuja krzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 25.08.2005 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 No to mnie pocieszyłaś. Jak tylko nasz synek podrośnie to kupimy sobie Labradorkę!! Mieliśmy krótko pieska, ale nasz synek go nie zaakcptował, może dlatego że był czarny? A może po prostu to baaaaaaaardzo żywe pieski? Niestety musieliśmy go oddać, ale wiem, że jeszcze będę miała Labka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annol 17.02.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Czy ktoś wie gdzie mogę dostać taki barek jak ten przedstawiony na zdjęciu dolnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts