Heliodor 18.08.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Mam kuchnię z litej olchy ma kilka lat,ale nie zniszczyła się z wyjątkiem blatów i chcę ją przenieść do nowego domu.Architekt spojrzawszy na podłogę w kuchni -swieżo położoną /beż i myślałam,że jaśniejszy beż/ stwierdził,ze najlepszym kolorem do niej jest stary róż.Zdębiałam - ale przyłożywszy płytki w salonie faktycznie harmonia ze starym różem.Miałam koncepcję oliwkowej kuchni z kamiennym blatem lub litym dębowym lub olchowym-są tak iw Ikea i Castoramie.I w sumie znalazłam mocno oliwkowe z cerkoloru i ze dwa zestawy starego różu.Obawa: czy olcha mocno drewniana-przody są wysokie-nie będzie mdła?Do tej kuchni chcę domówić szafki wiszące/stojące na nżkach .Może wybarwić im przody?dodac przeszklenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heliodor 18.08.2005 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Acha-kuchnnia zamknięta -robocza 16m2 od wschodu .Nie łączy się z salonem i ma też duży olchowy lity stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.08.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Stary roz pasuje do kazdego drewna Byl kiedys czesto uzywany do robienia obic kanapowych w kanapach z elementami drewnianymi, byl to jeden z bardziej uniwersalnych kolorow ktory mozna bylo laczyc z prawie kazdym innym kolorem. Nie mowiac juz o wszedobylskich dywanach w starym rozu. Pozniej poszedl w zapomnienie, ale teraz wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts