askala 18.08.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 taką do montażu w płocie o symbolu Z-4, gazownia warszawska PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 18.08.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 może gazownicy będą wiedzieć? może sąsiad jakiś ma podobną ? może wycieczka do Castoramy ,, czy podobnych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz1 19.08.2005 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Jeśli w Warszawie, to są np w Castoramie, ale metalowe. Fajniejsze wg mnie są te z tworzywa. Można je kupić w niektórych hydraulicznych. Na pewno są w Markach w BudoMarkecie na Piłsudskiego bo sam widziałem. Mają jeszcze na ul. Radzymińskiej w takim sklepie hydraulicznym. Można kupić w kolorze żółtym lub brązowym. Są dwa rodzaje - uzbrojone i nieuzbrojone. Zapytaj o tę uzbrojoną bo i tak trzeba będzie kupić to badziewie do podłączenia.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.sarnackiwp.pl 19.08.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Taką szfke gazową kupisz w miejscowości Konotopa kierując się z trasy poznańskiej przy Broniszach na Piastów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.08.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 jaki jest koszt takiej szafki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 19.08.2005 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 w konotopie kosztuje 300 zł brutto cena dla instalaotrów 280 złBylem w Castoramie jest za 170 ale jakas inna be tylniej sciany, stalaza w środku npewno mi takiej nie przujmna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts