tjord 18.08.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 witam! jestem "ciemny" w dobieraniu kolorów. mam pokoj z aneksem kuchennym. kuchnia nowoczesna w kolorze ostrym czerwonym z aluminiowymi wstawkami. podłoga w cześci kuchennej b.jasny gres polerowany, w części użytkowej - deski wenge i mam dylemat jakie kolory ścian, sofy, zaslon itp.............. moze ktoś pomoże jak by to zrobil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.08.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 a w jakim odcieniu jest ten gres ??? Masz zdecydowany kolor kuchni i zdecydowany kolor podlogi w salonie, moim zdaniem powinienes zrobic sciany, kanapy, zaslony w kolorze stonowanym i wyciszonym. Ja bym zrobila takie jaki jest gres na podlodze w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 18.08.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 witam! jestem "ciemny" w dobieraniu kolorów. mam pokoj z aneksem kuchennym. kuchnia nowoczesna w kolorze ostrym czerwonym z aluminiowymi wstawkami. podłoga w cześci kuchennej b.jasny gres polerowany, w części użytkowej - deski wenge i mam dylemat jakie kolory ścian, sofy, zaslon itp.............. moze ktoś pomoże jak by to zrobil ? ściany białe z kapką beżu (brudny biały, nie beżowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tjord 18.08.2005 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 gres jest bialo- cos jak kosc sloniowa - ivory. polerowany - w nim sie odbija wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 28.01.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Możesz wkleić jakieś zdjęcia ? Bardzo podobają mi się takie zestawienia kolorów.Sama mam ochotę urządzić salon ożywiając go czerwonym kolorem ale jednocześnie obawiam się, że intensywne kolory w wystroju szybko męczą i mogą się bardzo szybko " opatrzeć ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.01.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 a w jakim odcieniu jest ten gres ??? Masz zdecydowany kolor kuchni i zdecydowany kolor podlogi w salonie, moim zdaniem powinienes zrobic sciany, kanapy, zaslony w kolorze stonowanym i wyciszonym. Ja bym zrobila takie jaki jest gres na podlodze w kuchni Ja bym zrobila tak jak Mohag... Ewentualnie moze byc troche czerwieni jako drobne dodatki.., kwiatki, ozdoby..., poduszeczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 29.01.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 @tjord - fotki fotki!!!!!pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 30.01.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 witam! jestem "ciemny" w dobieraniu kolorów. mam pokoj z aneksem kuchennym. kuchnia nowoczesna w kolorze ostrym czerwonym z aluminiowymi wstawkami. podłoga w cześci kuchennej b.jasny gres polerowany, w części użytkowej - deski wenge i mam dylemat jakie kolory ścian, sofy, zaslon itp.............. moze ktoś pomoże jak by to zrobil ? czesc kuchenna - sciany w kolorze gresu na podlodze - czyli kosc sloniowa przy czym jedna sciana w kuchni ( ta na ktorej wiekszosc mebli bedzie stala) w ciemnej szarosci. Zaslony szare z czerwonymi wstawkami . W czesci pokojowej - sciany jak w kuchni - czyli kosc sloniowa ( jak gres). Meble w kolorze desek a wypoczynek szary ciemny. Zaslony kosc sloniowa z elementami szarosci i czerwieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts