Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

HYDRAULIK-INSTALACJE WOD-KAN-GAZ-C.O (OKOLICE KRAKOWA)

Recommended Posts

• 8 months później...

Witam wszystkich budujących w Małopolsce ...

Podobnie jak "Sevillus" miałem tą niewątpliwą przyjemność współpracować z firmą Aqua s.c. reprezentowaną na Naszym forum przez "jacekaqua".

Naprawdę, do tej pory miałem na swoim placu boju (... budowy... :wink: ) nie jedną już ekipę ale współpraca z tą to naprawdę przyjemność i szczyt profesjonalizmu.

W zeszłym roku wykonywali u mnie instalację gazową a dzisiaj właśnie zakończyli wod-kan !!! :D ( ...na jesień walczymy z C.O. ... ) i co tu dużo mówić - wszystko szybko, sprawnie i bez ściemy, a co najważniejsze po całkiem przystępnych cenach.

Gdyby wszyscy wykonawcy byli tak kompetentni, solidni i uczciwi to życie byłoby prostsze a budowa przyjemniejsza i mniej stresująca.

Ale dość tego opisu bo zabrzmi to jak lobbing... :wink: ... zainteresowanych lub niedowiarków zapraszam do mnie na budowę w Krakowie ( po wcześniejszym umówieniu się... :wink: ) kontakt na priva lub na e-mail.

[email protected]

• 4 months później...

Pan Jacek, obecnie zrobił u mnie wodę i kanalizę. Ofertę na kompleksową obsługę (wod -kan-gaz) miałem zrobioną przed rozpoczęciem budowy tj w listopadzie 2005.

Solidość Pana Jacka polega na tym że:

1) trzyma się cen które przedstawił - nie ma żadnej ściemy,

2) doradza, doradza i jeszcze raz doradza - wypunktował zaproponowane przez Nas rozwiązania i zaproponował swoje -bardzo funkcjonalne (był czas na zrobienie poprawek)

3) trzyma się terminów, obiecał że zdąży przed terminem tynkarzy i zdąrzył

4) nie pojechał do Irlandi :D :D

Natrafiłem na tą firmą z polecenia "Sevillus-a" od którego chciałem kupić deski i stemple.Sevillus dał mi namiary na firmy które sprawdziły się na jego budowie.

Buduję się w Rącznej pod Krakowem

• 5 months później...

czeee jacekaqua

interesuje mnie wycena na hydraulikę i ogrzewanie gazowe w kuchni ,łazienkach ogrzewanie podłogowe ,kominek tylko do przepalania wiosna, jesień okolice w-wy

mogę zapewnić zakwaterowanie interesuje mnie całościowa wycena robota i materiał

http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3090100&ProjID=498

• 4 weeks później...

Witam

Jestem zainteresowany ofertą. Dom w stanie surowym 20km od Krakowa w kierunku Oswięcimia. Do wyceny i wykonania byłoby: woda + kanalizacja + centralne ogrzewanie. Potrzebuje też porady jak najlepiej pod kątem wykonania wew. instalaji zrobić przyłacza wody i kanalizacji. Proszę o info czy byłby Pana zainteresowany i co przesłać na maila.

Spokojnie mogę polecić Pana Jacka - i jego firmę Aqua z Myślenic.

U mnie w domku (Kraków) robił całą instalację wod-kan-gaz i co (w tym podłogówki+dodatkowo instalację rurek odkurzacza centralnego) i muszę przyznać, że mnie nie zawiódł. - Wszystko zrobione sprawnie, zawsze na czas przed kolejnymi etapami budowy, powykonawcze rozliczenie prac bardzo bliskie wstępnych wycen :)

Przy tym bardzo cenne porady, bez których mnie laikowi ciężko byłoby wszystko wymyślić z sensem. Dzięki Jego sprytnemu rozwiązaniu tematu podłogówek- mam w domku około 60 m2 ogrzewanych w ten sposób - mimo, że pierwotnie -po wycenach innych "speców" byłem przekonany, że finansowo nie udźwignę tego tematu.

Jeszcze raz gorąco polecam usługi Pana Jacka- wszystko będzie zrobione, tak jak być powinno - a przy tym w naprawdę rozsądnych cenach :))

• 1 month później...

witam

mam pytanie

- w czasach gdy przyszłośc gazu nie jest pewna może Rosja nam go odetnie albo ceny będą nadal rosły to biorąc pod uwagę cenę przyłączenia gazu nie warto się zastanowić i zrezygnować z gazu całkowicie.

- wykonać może tylko instalację wewnątrz domu a kiedyś może wykonać przyłącz

- czy nowoczesne kuchnie elektryczne nie są konkurencyjne do gazowych kuchenek ??

ogrzewanie myslałem zrobić z kotła co z podajnikiem i do niego podłączyć bojler i cały rok mieć ciepłą wodę użytkową też z niego

pozdrawiam

Łukasz

• 3 months później...
  • 2 weeks później...
  • 3 months później...
  • 2 years później...