jacekaqua 18.08.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 wykonawstwo,wycenka i doradztwo oczywiście gratis !!!!!! [email protected] ZAPRASZAM WSZYSTKICH !!!! KONKURENCYJNE CENY ZAKRES DZIAŁANIA POLSKA PŁD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sevillus 23.08.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Polecam wszystkim tą firmę. Ostatnio zakończyli u mnie instalacje wodną i grzewczą. Wszystko działa jak należy. Dodatkowo naprawde mila i kompetentna obsługa. Jak budujecie w Malopolsce smialo korzystajcie z ich uslug! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 20.05.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam wszystkich budujących w Małopolsce ... Podobnie jak "Sevillus" miałem tą niewątpliwą przyjemność współpracować z firmą Aqua s.c. reprezentowaną na Naszym forum przez "jacekaqua". Naprawdę, do tej pory miałem na swoim placu boju (... budowy... ) nie jedną już ekipę ale współpraca z tą to naprawdę przyjemność i szczyt profesjonalizmu. W zeszłym roku wykonywali u mnie instalację gazową a dzisiaj właśnie zakończyli wod-kan !!! ( ...na jesień walczymy z C.O. ... ) i co tu dużo mówić - wszystko szybko, sprawnie i bez ściemy, a co najważniejsze po całkiem przystępnych cenach. Gdyby wszyscy wykonawcy byli tak kompetentni, solidni i uczciwi to życie byłoby prostsze a budowa przyjemniejsza i mniej stresująca. Ale dość tego opisu bo zabrzmi to jak lobbing... ... zainteresowanych lub niedowiarków zapraszam do mnie na budowę w Krakowie ( po wcześniejszym umówieniu się... ) kontakt na priva lub na e-mail. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Leszek 11.10.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Pan Jacek, obecnie zrobił u mnie wodę i kanalizę. Ofertę na kompleksową obsługę (wod -kan-gaz) miałem zrobioną przed rozpoczęciem budowy tj w listopadzie 2005. Solidość Pana Jacka polega na tym że: 1) trzyma się cen które przedstawił - nie ma żadnej ściemy, 2) doradza, doradza i jeszcze raz doradza - wypunktował zaproponowane przez Nas rozwiązania i zaproponował swoje -bardzo funkcjonalne (był czas na zrobienie poprawek) 3) trzyma się terminów, obiecał że zdąży przed terminem tynkarzy i zdąrzył 4) nie pojechał do Irlandi Natrafiłem na tą firmą z polecenia "Sevillus-a" od którego chciałem kupić deski i stemple.Sevillus dał mi namiary na firmy które sprawdziły się na jego budowie. Buduję się w Rącznej pod Krakowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 21.03.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 tylko Malopolska? czy inne regiony takze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroR 21.03.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 dolaczam sie do pytania, okolice W-wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 21.03.2007 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 problem widze tylko z zakwaterowaniem chwilowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 21.03.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 czeee jacekaquainteresuje mnie wycena na hydraulikę i ogrzewanie gazowe w kuchni ,łazienkach ogrzewanie podłogowe ,kominek tylko do przepalania wiosna, jesień okolice w-wymogę zapewnić zakwaterowanie interesuje mnie całościowa wycena robota i materiał http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3090100&ProjID=498 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 21.03.2007 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 wyslij mi rzut kondygnacji i zaznacz co i gdzie jakie urządzenia ,wyslę ci wycenke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 14.04.2007 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 wycenka i doradztwo oczywiście gratis !!!!!! [email protected] ZAPRASZAM WSZYSTKICH !!!! KONKURENCYJNE CENKI rzuty projektów prosze przesyłać na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romi_25 15.04.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 WitamJestem zainteresowany ofertą. Dom w stanie surowym 20km od Krakowa w kierunku Oswięcimia. Do wyceny i wykonania byłoby: woda + kanalizacja + centralne ogrzewanie. Potrzebuje też porady jak najlepiej pod kątem wykonania wew. instalaji zrobić przyłacza wody i kanalizacji. Proszę o info czy byłby Pana zainteresowany i co przesłać na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 16.04.2007 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 poszczególnych kondygnacji z zaznaczonymi urządzeniami w łazienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peez 19.04.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Spokojnie mogę polecić Pana Jacka - i jego firmę Aqua z Myślenic. U mnie w domku (Kraków) robił całą instalację wod-kan-gaz i co (w tym podłogówki+dodatkowo instalację rurek odkurzacza centralnego) i muszę przyznać, że mnie nie zawiódł. - Wszystko zrobione sprawnie, zawsze na czas przed kolejnymi etapami budowy, powykonawcze rozliczenie prac bardzo bliskie wstępnych wycen Przy tym bardzo cenne porady, bez których mnie laikowi ciężko byłoby wszystko wymyślić z sensem. Dzięki Jego sprytnemu rozwiązaniu tematu podłogówek- mam w domku około 60 m2 ogrzewanych w ten sposób - mimo, że pierwotnie -po wycenach innych "speców" byłem przekonany, że finansowo nie udźwignę tego tematu. Jeszcze raz gorąco polecam usługi Pana Jacka- wszystko będzie zrobione, tak jak być powinno - a przy tym w naprawdę rozsądnych cenach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 03.06.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 witam mam pytanie- w czasach gdy przyszłośc gazu nie jest pewna może Rosja nam go odetnie albo ceny będą nadal rosły to biorąc pod uwagę cenę przyłączenia gazu nie warto się zastanowić i zrezygnować z gazu całkowicie.- wykonać może tylko instalację wewnątrz domu a kiedyś może wykonać przyłącz- czy nowoczesne kuchnie elektryczne nie są konkurencyjne do gazowych kuchenek ?? ogrzewanie myslałem zrobić z kotła co z podajnikiem i do niego podłączyć bojler i cały rok mieć ciepłą wodę użytkową też z niego pozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nabial 29.09.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 a jeżeli chodzi o robotę na Podhalu - to tez Pan będzie do dyspozycji?Poronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 29.09.2007 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 a jeżeli chodzi o robotę na Podhalu - to tez Pan będzie do dyspozycji? Poronin na priv odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nabial 29.09.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Ok, Tomasz nabiałek, Zakopane (budowa w Poroninie)[email protected]Budowa ruszy dopiero na wiosna, więc póki co cieszę się że nawiązałem kontakt, ale robota dopiero zima 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 13.10.2007 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Ok, Tomasz nabiałek, Zakopane (budowa w Poroninie) [email protected] Budowa ruszy dopiero na wiosna, więc póki co cieszę się że nawiązałem kontakt, ale robota dopiero zima 2008 to do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 02.02.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Witam,znalazłem dużo pochlebnych opini na temat jakości i sumienności wykonania, dlatego wysyłam zapytanie na priva. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 04.04.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 wszystkiego najlepszego w swieta wielkanocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts